Saturday 22 October 2011

Dječiji Ideje za Boys

Kada ste idući imati beba, prva stvar koju morate početi radiš je, izgradnju rasadnik za to. Postoje mnoge parove koji željeli saznati spol njihovih bebe, pa mogu pripremiti rasadniku u odnosnim bojama, poput ružičaste za djevojčice i plave za dječake. Ali postoje također neke druge parovi koji željeli zadržati rodno iznenađenje i ukrasite rasadniku u neutralnom bojama izbjeći blunders. Beba vrtić mora dobro biti opremljeni svim potrebne stvari, tako da ne morati pokrenuti oko kuće u usred noći kada postoji pelene hitne! U ovom članku ćemo govoriti o nekim velikim rasadnik ideja za dječake i razne vrtić slikarstvo ideja možete imati na sobi. Nemojte zaboraviti, Treba također lijepo biti ukrašen lijepim zavjesama i pribor koji odgovaraju sobi. Stoga pročitajte na sljedećim paragrafima saznati neki moderni rasadnik ideja za dječake, pogledajte!
Baby Dječiji Ideje za dječake
Kada ste na dizajn mjesta za dječaka, ona mora biti savršen dobrodošli sadašnjost, možete ga dati. Budući da, govorimo o baby dječaci, boju pridružene im je obično plave ili bilo neutralne boje osim ružičasta. Također, ne mora biti jedan hladu plave, ali prebrojivi nijanse koje nadopunjuju namještaj kao i druge interijeri rasadnika. Saznajte što su potrebe koje se mislilo o tome za neke velike bebe sobi dizajna. Možete to učiniti, gledajući neke vrtić ideje za dječake navedeni u nastavku, samo za vas!
Soba Boje; Postoji obično samo jedan glavni boju koji možete koristiti u dječaka dječja, plava ako želite. Ali postoje drugim bojama poput limuna zeleni, žuti crvena, narančasta, ljubičice i sivo ako ne želite sobu da biti plavo. Zid boje rasadnika su najvažniji izbor, kao ostale boje u sobi će ovise o njoj. Dok odabirom boje baby soba za zidove, možete zadržati širok izbor i napraviti prekrasne slike s temom u sobi. Ove teme mogu uključivati ​​domaćih životinja, noćno nebo, šuma, podvodnih, bilo Disney filmova, itd. Možete slikati te na svoj vlastiti, ili zaposliti nekoga da to učiniti, kao što je odlična ideja da uljepšati dječji vrtić.
Namještaj; namještaj u bebe dječja je vrlo važan dio njega, kao trebate ormari, ladicama, jasle, stolicu, previjanje i police. Morate zadržati sve potrepštinama poput pelene, baby odjeću, posteljina, igračke, i druge stvari u rasadniku same, tako lakše ih pronaći kada potrebno. Boje namještaja također mora biti koordinirano sa sobom boje, budući da su previše pomoći u donošenju tih slatko vrtić ideje za dječake. Obično, namještaj i beba jasle boje koriste su bjelokost, bež ili vrhnje, ali tamne boje poput tamno čokolade smeđe i crne također izgledaju sjajno. Uobičajeni drveni izgled također čini veliku razliku kada je sobu i posteljinu boje su blijede i suptilno.
Pribor, postoji mnogo više rasadnik ideja za dječake, gdje možete ukrasiti sobu s okvira za slike, lampe, vjetar zvona, igračaka, zidne zavjese i ostali pokazuju komada koji su relevantni boja. Ako zidovi su svijetloplavi ili sive, drapes i posteljinu mogu biti tamniju nijansu plave. Teal je još jedna lijepa boja koje mogu biti uključeni kao temu boja u beba vrtić ukrašavanja ideja. Svjetiljke i neki igračke mogu biti bijele ili druge boje poput zelene, narančaste, žute, crvene, i sl. Također može accessorize bebe igračke u šareni nacin, kao što postoje mnoge preparirane životinje koje dolaze s jedne boje teme.
Uz gore navedene vrtić ideje za dječake, možete doći do vlastite jedinstveni stil uređenja prostorije. Ali što god se odlučite, provjerite da li napraviti vrtić izgleda vrlo šareno i atraktivno, kao bebe vole da imaju svijetle boje oko njih.

No comments:

Post a Comment