Saturday 29 October 2011

Stepenice lifta za invalida

Da bi se vrlo iskren, ja je došao to znati o stepenice lifta kad sam vidio Oscara pobjednički animirani film 'Up', prošle godine. I kakve nasmijao vidim stepenice lift koji je gospodin Fredricksen koristi! Međutim, podigli nekoliko pitanja u mom umu o stepenice dizala za osobe s invaliditetom i starije osobe. Kad sam tražio o njima malo više, sam naučio doista uzbudljiva priča, koje želim podijeliti s vama svima. Pa, stepenice lifta su stvorili put natrag u 1920's, od strane Pennsylvania poduzetnik - CC Crispen. G. Crispen su ga stvorile, s ciljem izbjegavanja poteškoća da jedan od njegovih prijatelja ima, dok putuju od jednog do drugog kata. U početku, stepenice lifta su se zove kao inclinators! Danas Ove se stambene dizala velika su olakšanje s invaliditetom kao i starijih ljudi i stoga, postali su više od potreba, a ne luksuz.
Stepenice lifta osobama s invaliditetom: Značajke, stepenice lifta za osobe s invaliditetom ili starije osobe odličan su izbor kako bi se izbjegle sve vrste nesreća koja se može dogoditi da ih, dok penjanje gore ili dolje stepenicama. To su stepenice lifta invalidska kolica koja se lako nose osobe gore i dolje uz pomoć puke gumb. Sve što trebate učiniti je da odgovarajuće osobe sjesti na stolicu i pritisnite tipku. Postoji razne tehnike da se ti liftovi raditi, kao što su mrežni pokreće, vijak pogon, stalak pero, pokrenut lanaca, kabel vući, itd. Većina njih su električni stolac stepenice lifta. Postoje dvije vrste stepenice lifta i to zakrivljene i ravne stepenice lifta stepenice lifta. Oblikovane stepenice lifta su koristi za zakrivljene stubišta i ravne stepenice lifta su izrađene za straighter stubištima. These liftovi su izrađene od aluminija / čelika i trčanje oba AC i DC motori stoga, su vrlo izdržljiva. Možete ih montirati s bilo koje strane u stubištu, kao i po Vašoj udobnosti i dom dogovoru. Međutim, ugradnja ove stolice na zidu-strani stepeništa nalazi se još sigurno.
Stepenice lifta osobama s invaliditetom: Cijene; ​​Zaobljeni stepenice lifta dolaze s sigurnosnim pojasom i okretni sustav zaključavanja, kojim se izbjegava mogućnost nesreća. Budući da su kolica priložen uz stepenice lift stolice za invalide, treba uzeti u obzir širinu stubišta i stolica. Iu takvim slučajevima, najbolja opcija je da ide za sklopivi invalidska kolica. These dizala have kabele i oni raditi na hidrauličke snage. Cijene stepenice lifta za starije i osobe s invaliditetom se razlikuju po specifikaciji koja određenu lokaciju. Dakle, cijene obje zakrivljene, kao i ravne stepenice lifta variraju sukladno tome. Međutim, u prosjeku, možda će biti potrebno provesti bilo gdje između 2000 USD USD 15.000 za oboje ravno, kao i zakrivljene stepenice lifta. Ove cijene do zvuk preko-top, ali gleda na prednosti ove stolice, oni su to vrijedi.
Stepenice lifta osobama s invaliditetom: Opcije: "Za one od vas koji ne mogu priuštiti te cijene, ali još uvijek žele kupiti stepenice lifta, definitivno imaju neke alternative na raspolaganju. Postoji nekoliko marki stepenice lifta koje vam ponuditi jednoj prilično jeftin raspon ovih liftova na najam osnovi. Možete kupiti obnovljene ili se koriste stepenice lifta za manje cijene previše. Budući da se oni koriste, dođu prilično jeftin i stoga, možete uštedjeti oko 2000 USD ili više s njima, a obnovljeni stepenice lifta za invalide i zakrivljenim stepenice lifta stolica će vam cijenu bilo gdje između USD 2800 USD 6400. Možete naručiti i zatvoreni, kao i otvoreni tip stepenice lifta na najam od oko 100 USD mjesečno. Međutim, možda ćete biti upitani da platite za nekoliko mjeseci unaprijed, ili depozit za određeni iznos. Ako morate otkazati lift, onda morate dati obavijest mjesec dana.
Kao što možete vidjeti, stepenice lifta za osobe s invaliditetom ili starije osobe su jedan od najbolje opcije koje možete donijeti kući pružiti olakšanje na privremeno ili trajno bolesnoj osobi u vašoj obitelji. Uzmi care!

No comments:

Post a Comment