Friday 28 October 2011

Meksički Imena

Ako ste roditelj čekaju željno za vaš malo jedan stići u svijetu, onda morate biti u potrazi lijepo ime da ga identifikujem / joj s. Najviše imena danas zvuk previše zajedničkog, a vrlo rijetko naći neke jedinstvene beba imena, čak nakon što je proveo satima i satima na Internetu. Umjesto branje jedan od onih uobičajena imena, zašto ne daju poseban ime najviše posebnu osobu u vašem životu? Meksički imena može biti samo odgovor koji tražite.
Sada možda pitam, kako mogu meksički imena be neuobičajeno i drugačije, oni očito moraju ih koristiti u Meksiko. Pa, u pravu ste, ali mislim, američki s meksičke ime, nije li to neobično! Pored toga, znamo da smo svi dobivanje globalno, bilo kuhinje, odjeće, obrazovanje ili kulturu. Možemo adaptirati različitih kultura i cijeniti različite vrijednosti i tradicije. Ako tražite neobičnim i egzotičnim, imena za bebe (yes, meksička imena su egzotične kao hrana!), Onda možete imati pogled na ovu listu meksičkih naziva i značenja.
Meksički imena s značenja
Sljedeća tablica navodi neke od više popularan meksički imena za oba, dječaka i djevojčica, zajedno s njihova značenja.
Meksički Imena za; BoysMeaning; AbelardoGenerous; AdalbertoNobly Bright; AlejandroDefender; AlfonsoNoble; AlicioKind i Noble; AlvarezGuardian; AmbrosioImmortal; AnselmoDivine Zaštita; AquilinoLike Eagle; BacilioKingly; BaudilioVictory; BraulioFire; BroncoUnbroken Konj; CleandroMan of Happiness; ClementeMerciful; CrisantoFlower Božje; ElviroFriendly ; EstefanCrown, FelipoHorse Lover, FelicianoFortunate, FidencioConfident i Srčan, FilemonOnly prijatelja, FilibertoBrightness i slava, HeliodoroGift Sun, HonoratoFilled s čast, HernanBrave i inteligentne, JajuanGod je milostiv; JandroDefender, LuceroLight, MateoGift Božje; MaximlianoGreatest, NicandroVictory, OsielMight of Bog ; PabloHumble, PacianoPeace; ProcopioOne koji napreduje; RamieroPowerful, meksički Nazivi, GirlsMeaning, AlmirahPrincess, AmoraLove, ArceliaAltar Neba; AnacaonaGolden cvijet; BeilaBeautiful; BeatrizVoyage kroz život, BonitaPretty, CieloHeaven, ConsueloSolace, CarmelitaGarden, CorázonHeart, DelmarOf mora; DoroteaGift of Bog; EsmeraldaEmerald; EsperanzaHope; CitlaliRising zvijezda; EfigeniaRoyal; EvitaLife; FloridelmaFlowering dušu; GracielaGrace; HermosaBeautiful; IzydoraGift; KarimeThe Atraktivni Jedan; IzelThe Samo Jedan; LeticiaJoy; LodziaBright; LuminosaBrilliant; MaravillaAdmirable; MarquitaPearl; MilanaGracious; PalomaDove; RamonaProtector; ReginaQueen; QueridaBeloved; ReinaPure, PazPeace; PaolaHumble

, Ja sam siguran da možda želite razmisliti o jednom od imena koja se spominju u popisu iznad kao jedan od jedinstvenih beba imena za svoje dijete. Sada, možda ste čuli neke smiješne meksička imena, ali možete biti sigurni da to nisu. Čak i izgovora tih imena su vrlo jednostavni. Svi meksički navedeni nazivi gore su španjolskih silazak kao španjolski je službeni jezik Meksika.
Meksikanci nisu samo poznati po hranu i kulture, ali i za svoje ljude. Oni su se etablirali u brojnim područjima, posebno umjetnosti, oni su očaravajuća svijet sa svojim kreativnost i umjetnički nijansi. Neki od poznatih Meksikanci su Salma Hayek, Ann Barbara, Frida Kahlo, Jessica Alba (poznati meksički Amerikanac koji je napravio jedan trag u industriji zabave u Americi). Pročitajte više o slavnom Meksikanci koji su napravili trag u svijetu. Još jedna zanimljiva činjenica o meksičkoj kulturi je da meksički djeteta službeni naziv ima dva prezimena, jedan je od oca a druga od majke. Posve neobično, zar ne?Pročitajte meksički prezimena razumjeti ovo bolje, a za neke primjere.
Meksički imena su vrlo popularan ovih dana, a ipak oni su jedinstveni. Tih imena ne zvuče dosadno, a izgleda kao da nikada neće odumrijeti. Ali svaki slučaj, prije nego ti previše postala uobičajena, odaberite ime brzo iz navedenih popisa meksičke baby imena za dječake i djevojčice.

No comments:

Post a Comment