Monday 31 October 2011

Jedinstvena rođendanske torte za odrasle

Rođendani su prirode način nas reći jesti više tortu ~ Anonymous
Najuzbudljiviji dio od jedne rođendanske proslave je kada je vrijeme stigne ispuhati svijeće i izrezati kolač. Zatim roll zabave preuzela mekih dijelova i igranje s kremom. Rođendanske torte za odrasle može biti način različit od djece. Možete planirati za izradu kolača ili sa cool idejama ili one nestašan. Ako vaš prijatelj rođendan je na pragu, samo isprobati ove ideje za jedinstvene rođendanske torte za odrasle. Here we go.
Jedinstveni rođendansku tortu Ideje
You prijatelj je na koračni kamena odrasloj dobi, pa kako ti ukrasite tortu? Prva stvar koja bi mogla doći na vaš um je njegov omiljeni stvar. Učinite to kao jednostavan kao taj. Odabir dizajna rođendansku tortu je doista poseban afera. Taj način omogućuje saznati jedinstvene ideje rođendansku tortu za odrasle.
Dizajn Funny torta, da izvedeš konačan smijeha, plan nešto zabavna. Neka torta biti jednostavna i točkica dolje neki smiješan rođendan citati iznad nje. Stavite neke cool smiley vrhnje na vrhu i neka 'Laughter' biti tema stranke. Evo nekoliko primjera. ; Unutar svake starija osoba je mlađa osoba, Čast da adulthood. Ti su samo mlade jedanput, ali možete biti nezreo za jedan životni vijek. , Tajna boravka mladih je živjeti pošteno, jesti polako i lagati o svojoj dobi. , Vi znate da ste dobivanje stari kad je svijeća cijene više nego tortu. , To je dob za legalno napiti, klicati do odrasle dobi! , Jedinstvena Torta dizajn, tako što posebno o jedinstvenom rođendanske torte za odrasle? U tom slučaju, vi ste definitivno idući u probati nešto drugačije dodati malo više sreće. Razmislite o nešto što je tvoj prijatelj se najviše sviđa ili njegov hobi. I onda dizajn kolač skladu s time. Vaš prijatelj može biti zaljubljen u kriket, nogomet ili bilo koje druge igre, pa možete odabrati jedan kolač nalik na nogomet. Za djevojčice, to je obično na suprotno. Najčešći stvar pronađen unutar djevojka torbicu je make-up kompletu. Pecite veliki kolač sa u obliku ruža za usne (edible!). Jer, djevojke torta može isključivo sočan ugrađen sa cvijećem i plodovima (a krema ruža i jagoda). Druge teme za jedinstven dizajn dama bug, film tortu, gitaru tortu, naopak kolača, itd.
Nestašan Kolači; Nabavite nestašan s prijateljem na njegov / njezin rođendan. Misli na nešto što ona mrzi većina. Muha ili cockroach. Zamislite ukusan tamne čokolade kolač izgleda baš kao cockroach! Isprobajte! Adult rođendansku tortu ideja su trebali biti pečena s idejama lukav. Tako Druga mogućnost je napraviti kolač sa stvarima koje on zaboravi dnevno. Najčešći stvar je privjesak za ključeve. Ako su dečki tulumarenje zajedno, možete svakako napraviti 'dama djevojka' torta, kolač s toplom pilić. Izrežite kolač i biti oduševljeni. Poklon torta s nevaljao citati ako vaša djevojka će završiti tinejdžerskih (Na primjer: tvoje usne su kao sočan kao jagoda. Vaša strast je kao duboko kao boja višnje. Ja sam ludo zaljubljena u tebe na 20). Siguran sam da vaš dragi će biti ushićen kad takve lijepe citati. Budite nestašan sa svojim prijateljem lijevanjem vrag glavu tortu. To je doista velika zabava!
To je bilo sve o jedinstvenom rođendanskih torti za odrasle. Siguran sam da ste voljeli ideje. Just sipati rum na čokoladna torta za tantalizing okus. Neka stranka početi i ne zaboravite otvoriti bocu šampanjca proslaviti radosti odrastanja.

No comments:

Post a Comment