Sunday 9 October 2011

Simulirani dijamant angažman prsten

Netko mudro je govorio, dijamanti su djevojke najbolji prijatelj. Pravi dijamant prsten prst ima sposobnost izazvati zavist među drugima. Ali danas, simulirane dijamanti izgledaju toliko kao prave dijamanti, da je to gotovo nemoguće za običnog čovjeka da istaknete razliku između dvije vrste. Simulirani dijamant angažman prstenovi su preplavili tržište u različitim izvedbama i bojama. Šareni komad nakita emanira sjaj i živost baš kao i original dijamanata. Tako ćemo prvi saznati što su simulirane dijamanti.
Što su simulirane dijamanti?
Simulirani dijamanti ili laboratoriju stvorili dijamanti su također poznat kao "proizvedeni" ili "kulturan dijamanti '. Nakon otkrića da dijamanti sastavljeni od ugljika, znanstvenici su razni pokušaji sinteze dijamanata u laboratorijima. This preuzeta uspješne rezultate sa proizvodima se stvorio dok danas, simulirajući stvarne sjaj dijamanata. Oni su stvorili tako savršeno da njihov fizički sastav je skoro slična onoj izvornih dijamanti. Simulirani dijamante posjeduje osebujan svojstvima koje podsjećaju na karakteristike ili čista dijamanata. Simulirani dijamantni nakit su postali toliko omiljen među parovima koji ne mogu snositi trošak neposredno na izvornoj komade dijamanata. Navedeni u nastavku, su vrste visoke kvalitete dijamanti simuliranim proizveden danas.
Najbolja kvaliteta simulirane dijamanti
To je važno za vas da znate najbolje simulirani dijamanti dostupni u trgovinama nakitom, tako da možete napraviti pošteno ulaganje na vjenčano prstenje i nakit. Sintetski safir bijele ili spinel je bio prvi kristalni dijamantni simulantima. Imaju sastav čistog oksida aluminija i magnezija je popularno poznat kao blistava ili diamondite. Simulirani dijamante rezbareni od stakla definitivno nisu dobre kvalitete zbog njegova niskog indeksa loma i krhkost. Ponekad, oni su zarobljeni mjehurići zraka unutar, povećavajući njegovu krhkost. Međutim, staklo simulantima bili vrlo poznati među ženama tijekom viktorijanskog doba.
Sintetička rutil je izrađena od čistog titana oksida i dostupan je u podebljano boje, poput crvene, plave, žute, itd. Oni imaju prekrasan sjaj sličan onom izvornom dijamanti. Itrij aluminij Garnet (YAG) je vrlo popularan proizvod simuliranog diamond. Iako je nizak indeks loma, to je jedan od najbolje vrste. Koji uspješno rješenje na tržištu jer je dugo vremena zbog svoje jedinstvene dizajne, boja i nadasve kvaliteta. Moissanite je novi sudionik u tržištu napravljen od silicij karbida. Moissanite dijamanti imaju visoku indeksa loma i ima oštar iskra i vatra. Ljepota i kvaliteta Moissanite je najbolji do sada.
Simulirani Lab dijamant angažman prsten
Simulirani dijamantni vjenčani prstenovi vladajuće tržište proizvedeni su u tvrtkama kao što su Kubični Zirconia and Gemesis. Angažman prstenovi koji su dostupni u više boja. Prekrasna dizajni su boje roza, zelena, crvena, plava i žuta. Pale nijanse poput bjelokosti, breskve, bijela i svjetloljubičast izgled čestita. Prstenovi su ukrašena zlatom i srebrom. Tvrtke poput 'Dijamant Essence "," Elegante Garnet' i 'Apsolutno' su dajući tvrd natjecanje Kubični Zirconia. 'Bit Diamond' je lijep zbirke simuliranog dijamantni nakit koje se kreću od prstenovi, pendents and Bangles. Njihov simulirani dijamant angažman prstenovi su okovan klincima s dijamanti šarene, s metalnim završi. 'Gemesis' dijamanti se proizvode pod studiozno lab kontrolirani okoliš imaju savršenu kompoziciju da dodate svoje karizmatični žalbu.
'Ruske brilijanti' je jedan od najboljih tvrtke koja proizvodi simulirane dijamanti. Jedna od najstarijih sorti simulirane dijamanti su ruske simulirane dijamanti. Oni su spektakularan sjaj i živost. O nakon znajući toliko brand imena, morate biti zbunjen? Vrijedi spomenuti, ako se želite pošteno ulaganje just odlučiti za Kubični Zirconia ili Moissanite. Provjerite svoje ekskluzivne kolekcije i napraviti izbor.
Simulirani dijamant angažman prstenovi su savršeni pokloni predstaviti svoju dragu na W-dan. Nabavite elegantan komad i njezin krasiti s ljubavlju. Uostalom, to je vaša ljubav priložen uz dar, što ga čini posebnim.

No comments:

Post a Comment