Tuesday 25 October 2011

Što je konvekcija Pećnica

Kad god idemo u kupovinu za aparate u našoj kući, mi imaju tendenciju da se pronaći informacije i recenzije o pojedinim modelima i njihovih proizvođača. A kada kupnju je nešto veći nego recimo, jedan mlin za kavu, odluka teži postati odgovornije. Imajući to na umu, a mi ćemo prijeći na članak pri ruci, razumijevanje što je konvekcija peći. U vašem potraga za savršen pećnicu, možda se pitate, što je konvekcija pećnica koristi za? Tradicionalno, konvekcija pećnica je korišten u komercijalne svrhe za brzo, pa čak i konvekcija pećnica kuha u pekare i restorana. Ali danas, isto konvekcija pećnica tehnologije je napravio svoj put u nekoliko kućanstava u oba pune veličine i peći countertop.
Što je Konvekcija Pećnica i postupci djeluje?
Prije nego smo venture na konvekcijske pećnice, prvo ćemo vidjeti što je tradicionalni peći. U takvim peći, temperaturu u unutrašnjosti pećnice je podigao jedan ili više grijača. Nakon što je zrak zagrijava, to se diže gore na vrhu kuhanje ili komore. Pitanje uz mehanizam je da kada se to dobije toplina prikupljeni u dno, bliže grijača, a na vrhu, hrana postaje neujednačena grijanja, što je teško za točan položaj.
Što se tiče konvekcija peći, grijanja su elementi slične tradicijske peći. Kako koristiti konvekcija pećnica? Jedina razlika je u tome konvekcijom pećnice imaju ventilator unutar koje cirkulira vrući zrak unutar kuhanje ili komore. Strujanjem ovaj zrak, hrana je kuhana, čak i toplina se prenosi brže. Temperatura hrane također mijenja nakon što je vruće, kreće zraka drži prolazi oko pećnice. Da bi razumjeli ovaj koncept, razmišljati o vjetar zimice i kako to utječe na tijelo. Sada umjesto vjetar zimice, to zamijeniti s topline i možete zaključiti što je konvekcija peći i njegovim koristima.
Još uvijek pitate što je konvekcija pećnica dobro za? Naravno kruži vrući zrak oko pećnice nije jedina korist koju možete dobiti, postoje druge prednosti konvekcija peći. Zona konvekcije pećnice pomaže spasiti puno od vrijeme, novac i energiju kad se pravilno koristi. A ako žele dobiti sve koristi od vašeg konvekcija peći, samo slijedite savjete navedene u nastavku. ; Za najbolji rezultati (u kuhanju i ušteda energije), uvijek držati zatvorenim vratima što je više moguće. Temperatura u unutrašnjosti pećnice može promijeniti drastično kada se vrata otvaraju i koje će utjecati na vrijeme kuhanja i rezultate. Kad god želite provjeriti o hrani, koristite pećnicu prozor. , Kao konvekcijske pećnice raditi najbolje za kuhanje puno hrane u isto vrijeme, budite sigurni da je hrana pravilno prostora u unutrašnjosti pećnice. Svaka posuda, zdjela, tepsija ili bi trebao imati oko centimetar prostora između zida i hrane. To će omogućiti čak i protok zraka za kuhanje. ; Možete koristiti konvekcija peći za kuhanje hrane brzo i može učiniti na niskim temperaturama, kao dobro. A kako naći ispravnu ravnotežu između vremena kuhanja i kvalitete hrane, ići naprijed i eksperiment jednom u neko vrijeme sa svojim receptima. , Što je konvekcija Pećnica Mikrovalna?
A mikrovalna pećnica konvekcija je kombinacija tradicionalne mikrovalne pećnice i konvekcijske pećnice. Kuhari fast food i čine ga hrskave smeđe (za one recepte koji ga treba), slično konvekcija peći. Možete čak ugrijanoj pećnici jedan mikrovalna konvekcijom i ispeći kolače kad god željeli, za razliku od tradicionalnih mikrovalne pećnice. Tako je s mikrovalnom konvekcijske pećnice, da ste dobivanje dva uređaja u jednom. To je veći prostor za kuhanje i daje vam više energije nego bilo koji tradicionalni countertop modela.
Nadam se da sada imate jasnu razumijevanje što je konvekcija peći i kako to radi. Pročitajte više o konvekcija peći vs konvencionalne peći. Kao što su konvekcijske pećnice oko tržište, a za sada, ne zaboravimo tradicionalni peći pizzu ovdje, nedavno je cijeli koncept pomoću konvekcije peći u domovima ima malo promjena. Redefiniranje smislu znači sve više specifične za potrebe potrošača i multi-powered. Dakle, ako ste planiranje o kupnji nove konvekcijske pećnice, riskirati s jednom. Vi samo možda ćete biti iznenađeni s rezultatima.

No comments:

Post a Comment