Wednesday 19 October 2011

Black Mold Detekcija

Jeste li nedavno obavijest crne mrlje na zidovima vašeg doma? To bi mogao biti gljiva zove crni kalup. Black kalup, također poznat kao Stachybotrys. chartarum i S. atra, je vrsta gljiva koja raste na propadaju organske tvari. Ako postoji crna kalup zaraze u vaš dom, ne samo ruševine vaš dom dekor, ali također predstavlja nekoliko zdravstvene rizike. Otrovne crne kalup onečišćuju okoliš i može uzrokovati ozbiljne alergije i druge zdravstvene probleme. Sada kada znate ono što je crno kalup i koliko to može utjecati na vaše zdravlje, morate koristiti učinkovite metode crne plijesni otkrivanje kako bi saznali je li ova gljiva raste bilo gdje u vaš dom. Nakon što otkrije prisutnost crne kalup, zatim možete koristiti tehnike crne plijesni uklanjanje. Evo neke informacije o crnom kalup za otkrivanje i uklanjanje crne kalup.
Black Mold uši; Mnogi ljudi vjeruju da crne kalup za otkrivanje je jednostavno. The crnkasta-zelene boje ove gljive čini vrlo upadljive. Pitate se što uzrokuje crne kalup infestacija? Dakle, ako ste curenje u svojoj kući, te se daje otvoren poziv za crne kalup. Since mjestima s visokom vlage ili vlažnosti su skloni rastu crne kalup, dakle, podrumi, vode oštećena područja, kuhinje, kupaonice i zidne šupljine su najviše pogođeni. Iako možda moći na licu mjesta plijesan u takvim prostorima vidljivi, ali kalupa mogu biti raste u mnogim hard do mjesta ili mjesta koja možda neće biti u mogućnosti vidjeti.
Pitate se kako to otkriti prisutnost ove neugodne gljiva u vašem domu? Pa, možete koristiti crnu setove otkrivanje plijesni. Since crne plijesni izloženosti može uzrokovati ozbiljne zdravstvene probleme, stoga, možete koristiti otrovne crne setove za otkrivanje plijesni i crne plijesni čist up setove za ispitivanje da li je zaraza u vaš dom. Pitate se koliko te setove pomoći u praćenju dolje prisustvo crne plijesni? Te setove sadrže otrovne crne kalup testiranja filmova koji pomažu u određivanju relativne razine spora plijesni u zraku u svakoj sobi. In slučaju te spora plijesni rastu na površini se u kući ili je curenje negdje da možda nećete biti svjesni, ove crne kalup detektori će vam pomoći da pronađete takvim područjima. Tako, vi ne trebate laboratorij test za ispitivanje kalup zaraza, možete koristiti ove setove crne plijesni otkrivanje.
Crna Plijesan rizicima za zdravlje; Jeste li svjesni simptoma crne kalup trovanja? Simptomi uključuju alergije, osip na koži, astme, problema s disanjem, teško disanje, kašalj, mučnina, mijenjati imunitet, svrbež nosa, grebanje u grlu, upale pluća, promjene krvnog tlaka, glavobolje i iritacije u očima. Crna plijesan zaraze je opasno kao kad otrovne plijesni nije otkriven i dopušteno da raste, ona proizvodi hlapivih organskih spojeva. Kada stanovnici kuće dolaze u kontakt sa ovim organskih spojeva, njihovih središnjeg živčanog sustava može negativno utjecati dobiti. To se može voditi mozga magle, smanjena pozornost span, vrtoglavice i drugih takvih učinaka na živčani sustav. Oni koji su oboljele od sinusitis astma ili možda pate previše.
Simptomi kao što je curenje iz nosa, grlobolja, kihanje uklapa i pljuvanje se sluz može biti uzrokovano zbog upale sluznice. Sada kada ste svjesni otrovne crne kalupa izloženost simptoma kod ljudi, morate osigurati da su napori za otkrivanje rasta crne plijesni. Možete koristiti crnu setove za otkrivanje kalup da se utvrdi prisustvo crne plijesni ili pozvati stručnjake za crne kalup otkrivanje. Ako su ti testovi upućuju na otrovne crne kalupa nametnika, korištenje odgovarajućih metoda za otrovne crne uklanjanje plijesni kod kuće da biste dobili osloboditi od ove neugodne gljiva. Također osigurava da je vaša kuća je suho i čisto.
Dakle, ovo je neke informacije o crnom plijesni otkrivanje. Ako bilo tko u svojoj kući čini se prikazuju crne kalup alergije simptomi svaki sada i onda, bilo bi dobro koristiti crnu setove kalup otkrivanje saznati ako je to gadno gljiva raste u svojoj kući.

No comments:

Post a Comment