Tuesday 4 October 2011

Zamke uholaža

Jeste li nedavno spot Earwigs u vašem domu? Pitate se kako da biste dobili osloboditi od Earwigs? Prije nego što prešli na aspekt rješavanja uholaža zaraze, dopustite mi da vam kažem više o Earwigs. Earwigs su kukci koji spadaju u red Dermaptera. Zbog prisutnosti zakrivljene stražnje pinceta, ti su također poznat kao obuhvatni bugova.
Možda se pitate zašto oni nazivaju Earwigs? Pa, ovi bugovi dobili su svoje ime iz urbane legende. Neki možda ste čuli stare žene "priču o Earwigs puzeći u ljudi uši noću, burrowing u njihov mozak i polaganje jaja. Nema potrebe bojati, uholaža u uho je samo priča. Ne postoji nikakav dokaz od tih bugova burrowing u mozak i polaganja jaja. Čak i uholaža ugriz nije ništa bojati. Ako postoji uholaža zaraze u vašem domu, možete koristiti uholaža zamke i dobili osloboditi od tih grozan crawlies.
Što Uzroci zaraza uholaža, Pitate se zašto je i kako su ti Earwigs ulazi vaš dom? Since Earwigs napredovati u mraku i vlažnim područjima uholaža zaraza može pojaviti ako postoje vlažne područja u vašem domu. To mogu biti uočena u mračnim, vlažnim područjima izolirano od svog doma. Jer oni imaju izdužena tijela i spljoštene, lako mogu sakriti u malim pukotinama. Ako su pukotine i otvore u temeljima ili vrata, te mogu lako ući. Earwigs dolaze iz svojih skrovišta samo noću za hranjenje. Pošto se hrane vegetacijom, mahovina, razgradi organske tvari, one mogu zadesiti vašeg vrta. Ako uholaža zaraze je vas muči, evo nekih informacija o uzimajući osloboditi od Earwigs pomoću zatvoreni uholaža zamke i druga pravna sredstva.
Kako napraviti uholaža zamke; najbolji način da biste dobili osloboditi od tih bugova je da uholaža zamke. Pa, ako primijetite ove grozan crawlies u vašem domu, možete koristiti domaći uholaža zamke. Možete ih zamku jednostavno dajući im s vlažnom i tamnom okolišu oni vole. Mjesto zgužvani ili valjane gore list koji je namočen u vodi, na njihovu skrovište. Unutarnja uholaža zamke se također mogu napraviti popunjavanjem saksija sa vlažnom zgužvani papir. Uključite ovu lonac naopako i podbočiti sa štapom. Drugi način je stavljanje staklenke malo koji sadrže male količine ustajalog piva. Earwigs će puzati u ove zamke i može se odlagati off. Uholaža zamke također su dostupne na tržištu, tako da ste mogli kupiti te ako se ne ljut na korištenje domaće uholaža zamke.
Drugi lijekovi; Osim pomoću tih uholaža zamke, morate poduzeti preventivne korake. Provjerite pukotine u temeljima, vrata i prozore. Seal kao ulaznih točaka, tako da su prestali Earwigs ulazak svog doma. U slučaju vrata okviri su pukotine i rupe, možete primijeniti zatvaranje pukotine, mješanje ili vremenskim stripping. Pobrinite se da imate dobro opremljena prozoru ekrana. Kako se Earwigs privlači vlažnim mjestima, morate držati svoju kuću suhe i čiste. Ostali načini za dobivanje osloboditi od Earwigs u kući je korištenje ocat, borne kiseline u prahu i insekticid prašine. Možete sprej prašine ili insekticida u pukotinama i ostalim mjesta za skrivanje. Također se može vakuum tim područjima.
Some mesožderke Earwigs plijen insekti, tako zaraza u vrtu ne bi mogli biti vrlo štetna, no kada su prisutni u velikom broju, mogu hraniti na novi rast i nadmetanje lišće. Ako uši, uništava svoj vrt, možete koristiti bird feeders i kupke za ptice. Ako ste dodali bird feeders u svoj vrt, te štetočine će se pojede od strane ptica i tvoj problem će biti riješen u velikoj mjeri. Ako te mjere ne čini se da pomaže, možete primijeniti pesticida ili dijatomejska zemlja na tlu. Također možete mjesto uholaža zamkama u vrtu. Kada se ovi štetočine su uhvaćeni na tim zamkama, njima raspolagati off.
Dakle, ovo je neke informacije o tome kako da biste dobili osloboditi od Earwigs koristeći uholaža zamke i druga pravna sredstva. Ako je Vaš kuća infestirane Earwigs, pazite da koristite Earwigs zamke i drugih lijekova za kraj zaraze. Ako se te metode ne pomaže, možete koristiti metode kontrole štetočina, kao dobro. Dakle, što čekate? To je vrijeme da biste dobili osloboditi od tih jeziv crawlies!

No comments:

Post a Comment