Tuesday 4 October 2011

Stropna dizajni za domove

Toliko smo poneseni s zid bojama i drugim interijera ukrašavanja ideje tijekom dom pregradnja, da smo zaboraviti o stropovima. Zamislite da imate novi remodeled kuće s jednoličan i dosadan stropovima. Završiti izgled svog doma, trebate neki dobar ceiling dizajne za domove koji su jedinstveni. Postoje mnogi dizajn ideje za stropove koji možete odabrati, ovisno o stilu vaše kuće, njegove interijere i najvažnije proračuna. Vikend stilu ili country stilu kuća će izgledati odlično s drvenim stropovima i spušteni strop će odgovarati čiste linije modernog i suvremenog apartman. Ovdje ćemo raspraviti sve o strop dizajn ideje za domovi.
Zasvođen strop dizajni za domove
Ako boravite u velikoj i sprawling kuće te bi volio dodati neke drame u sobi, od najbolje strop dizajna koji možete odabrati je zasvođen strop. Jednostavno nadsvođeni strop također naziva katedrala strop i bio najpopularniji u sredinom 19. stoljeća u crkvama i katedralama. Ova vrsta stropa dizajnira za domove, kutova sharply gore da se formira vrh i slijedi nagib na krovu. To čini soba izgleda prostrano i prozračno, a najbolje odgovara za crtanje soba. Mnoge kuće ljubav smislu prostora da visoki zasvođen strop daje sobu. Međutim, downside ima svod strop da bi to moglo biti malo teško ga ukrasiti i još uvijek zadržati osjećaj proporcija. Najbolji način da se riješi taj problem i poboljšati izgled zasvođen strop je obojiti strop u tamniju nijansu od zidova i imati puno ukrasnih elemenata na razini oka. Možete to učiniti tako da grupiranje zajedno skupa platnu slika ili slike na zidu u visini očiju. To će držati oko od koji se kreće gore i naglasiti horizontalni prostor. Uređenje sobe s zasvođen strop je jedan od najboljih načina za dodavanje interes u sobi.
Drveni Stropna dizajni za domove
Najbolji ceiling dizajnira za domove koji su zemlju stilu ili svježi stilu drvene stropove. Drveni strop dizajnira za domove su u osnovi dvije vrste, coffered beamed stropova i stropova. Beamed stropovi, kao ime sugerira, sastoje instaliranja drvenih greda na perimetar stropa s čistim Criss križ ili četvornih dizajn. Izloženi grede dodati toplinom i starog svijeta šarm kuću i su velik za dnevnim boravcima, velikim kuhinjama i studije. Coffered strop dizajna dodati dodir luksuza i profinjenosti u vaš dom. A coffered strop se sastoji od razmaknutih pločice koje su u obliku kvadrata ili pravokutnika, a izrađeni su od drvenih letvica. Coffered stropovi izgledaju najbolje u studijama, knjižnica i salona.
Spušteni strop dizajni za domove
Nizak spušteni strop daje sobu toplo i udoban ambijent i pogodan za spavaće sobe i crtanje sobe. Lažna Strop je jedan od najboljih ideja za modernog dizajna za strop kuće. Lažna strop je također poznat kao strop, strop i pao viseći strop. Mali prostor je zadržao između spušteni strop, te se stvarni plafon što ga čini dobro mjesto za sakriti žice, cijevi i izolacije. Druga prednost ugradnje lažne stropove kod kuće je da je zvuk ubojit kvalitete. Instaliranje uvjetnu stropovi treba najbolje biti lijevo profesionalcima kao rad prilično komplicirana.
To su neke ideje na stropu dizajnira za domove. Postoje i druge strop dizajna kao što su gips plafon dizajnira za domove, teksturom strop dizajna i čelik strop dizajna koji imaju svoje pro i kontra. Odaberite strop dizajn koji će izgledati kohezivan s vašim dom dekor i poboljšava vaše interijera.

No comments:

Post a Comment