Friday 14 October 2011

Instant bojler

Zahvaljujući osobi koji je otkrio da bi moglo biti nešto kao instant bojler. Razlog? Mi svi su spremljene na mučenje uzimanja kupka s hladnom vodom kad god vrijeme je bilo hladno. Protočnog bojlera su dokazali da je blagodat za mnoge od nas koji žive širom svijeta. Drastičan vremenske promjene i varijacije u klimi po regiji svijeta napravio bojleri nužnost. Što je više, su bolji izbor što se tiče okoliša tiče, od tradicionalnih bojlera. Neka je toplina ovaj raspravu o instant bojler dalje!
Modus operandi Instant Grijači vode
Čak među instant grijači vode, postoji nekoliko tipova. Osnovni mehanizam u električnim protočnog bojlera je nešto ovako - postoji senzor koji kontrolira protok vode u grijač. Sada je automatski zapalio plamenik će zagrijavanje vode pomoću izmjenjivača topline je potrebno. Kad uključite vodu slavinu off, proces grijanja zastoju. Otvorite slavinu i tu je opet vruće vode! I to je to! Naravno morate uključiti osnovne električni prekidač na toplu vodu. To su veliki prostor i struju spasitelji kao što postoji niti jedan spremnik, niti se voda čuva vruće čak i kad se ne koristi napajanje. Postoji drugi tip u ovom, točki korištenja grijači vode. Kao što ime sugerira, ovi pružaju instant toplom vodom na zahtjev i po uporabi. Međutim, instant bojler instalacija od tih je u vezi sa većim bojler. Ista stvar vrijedi i protočnog bojlera s plinom. Oni grijati vodu samo kada je to potrebno i kompaktne i usporediti manje kao na električni protočnog bojlera. Ove vrste grijanja sustavi dolaze bilo s spremnikom ili tankless.
Postoji nekoliko instant marki bojler i proizvođača. Ovdje je više one koji su bolji, neki recenzije protočnog bojlera.
Instant bojler osvrti
The Stiebel-Eltron Tempra 20; A tankless bojler, postoje tvrdi da to može pokrenuti čak kada struja isključen. Lakše je instalirati i prilično sigurno. Međutim, instalirate ovaj bojler možda trebate obnoviti svoj box prekidača za rukovanje opterećenja potreban za zagrijavanje vode. Dobar i učinkovita opcija za male bungalova, koja će imati samo jedan tuš trčanje odjednom. Dostupnost i jednostavnost instalacije dati ovaj bojler the pčelica bodova.
Bosch AE125 PowerStar 4 GPM, a to je još jedan dobar izbor među protočnog bojlera. To je električni tankless trenutak bojler, super za klime što godišnje podzemne vode temperature ispod 60 stupnjeva celzijusa. It pruža četiri litara vruće vode po minuti i ima prosječnu energetsku učinkovitost posjetitelja od 94. Pored toga, dolazi s a10-godišnje ograničeno jamstvo na izmjenjivač topline i 1-godišnje o dijelova. Koju bi dobili više kao tankless tople vode na grijač recenzije internetu, samo traži malo!
RHEEM Instant plinski bojler; Rheem tankless bojler RTG53XN je otvoreni plinski bojler gdje tuševi vruće početi sve dok tuš radi. Sustava je manji u usporedbi s normalnim grijače spremnik za vodu i energetski učinkovit. Neke najvažnije značajke ovog proizvoda su - 5,3 gpm na 45F porast temperature, elektronski sustav paljenja za povećanje učinkovitosti, daljinski upravljač termostat, digitalni prikaz temperature, izgrađen-in električni puhač na snagu ispušnih plinova van i 3-godišnje ograničeno jamstvo na dijelove i 10 godina na izmjenjivač topline. Pored ovog postoje mnogim marki i modela je upto vas odlučiti najbolji plinski bojler vam!
Instant bojler cijena kreće od oko $ 150 do čak 2.000, ovisno o mogućnosti i brand i kapacitet. Također će zavisiti da li bojleri su plin ili električni.
Na kraju, postoje prednosti instant bojler - energetske učinkovitosti, stalnu opskrbu i više mjesta isporuke i malo više i veliku podjelu između spremnika vs tankless bojler! U isto vrijeme, postoje nedostaci, kao što su ograničena opskrba, mjestu ugradnje i inspekcije i slično. Dakle, prije nego što kupiti instant bojler, ne daj ga dobro misli!

No comments:

Post a Comment