Saturday 22 October 2011

Keratin Hair liječenje Opasnosti

Savršeno rješenje za samovoljan kovrče kao da se keratin hair tretman, koji touts o conducing to kovrča-free, svilenkasto glatka dlaka. Postoje razne vrste keratina hair tretmana dostupan u salonima diljem SAD-a, ipak, Brazilac keratin tretman se dogoditi da bude najpopularniji jedan. These keratina tretmana tvrditi da pomladiti sjajna, glatka izgled vaše kose, međutim, ovaj tretman čini se da je obavijen u toplom kontroverze. Baš kao način vijest o keratina tretmani proširila diljem SAD-a, mi sada imamo vijesti o keratina opasnosti hair tretman širi poput divljih požara diljem SAD-a. Je li vijest o keratin hair tretman nuspojave istina?
Keratin Hair tretmani
Česti styling, sušilo za ravnanje, grijanje i bojanje kose smanjuje kvaliteta keratina kose. Keratin je izuzetno jak protein tvore najveći dio kosu, koja gubi od kose zbog česte zloupotrebe. Keratin izglađivanje liječenje je postupak u kojem se kemijski kovrčast kosa pretvara u smooth svilenkasta kose nakon samo jednog tretmana (dva sata sjednica) i radova te do 4 mjeseci. Znanstvenici su pronašli način na koji se keratin, izvađen iz životinja vune može se pretvoriti u smjesu koja se ponaša kao tekućina kose.
Tretman u ovom jednom je trebalo primijeniti keratina rješenje na kosu i sipati u kosu s ravnim željeza koja je zagrijana na temperaturu od preko 400 stupnjeva celzijusa. Ovo će osigurati blokiranje ili brtvljenje keratina u folikula kose. Kosa postaje sjajna i glatka nakon izgubljenih keratin je zamijenjena. Dostupno po cijeni u rasponu od $ 150 do 800 dolara ili više, to keratin tretman je dostupan u salonima diljem SAD-a budući da je posljednjih nekoliko godina, iako je to pojam je nastao u Brazilu.
Opasnosti keratin Liječenje Hair
Iako keratina liječenje stručnjaci tvrde da keratin protein se koristi za liječenje smoothening, nekoliko stručnjaci vjeruju da kemijski se zove formaldehid se koriste metode koje doprinosi na ravno i glatko učinak. Keratina samo mijenja strukturu dlake, to je formaldehid that ispravlja kose. Ali, formaldehid je kemijski poznato da uzrokuju rak. FDA se ne zabraniti korištenje formaldehida u korištenje kozmetike, dakle, kozmetičke tvrtke nemaju ograničenje u ovom području. No, FDA nije odobrila ovaj keratin hair tretman.
Međutim, formaldehida je opasna tvar koja ubija sve što dolazi u dodir. Zamislite što utjecaj kronične uporabe keratina kose straightening može učiniti na tijelo. Formaldehid je karcinogen, ali spora o tome koliko formaldehid izloženosti doprinosi do raka. To nije poznato. Keratin stručnjaci liječenje brane svoje stand by kazavši da se iznos formaldehida u keratina je minimalan i nije dovoljno visoka da koplja rak.
Međutim, članak objavljen u magazinu Allure izjavio je da neke od najpopularnijih BKT tretmani sadržanim barem deset puta više formaldehida od 0,2 posto smatra sigurnim od kozmetičkih sastojaka pregled Expert Panel. Deset puta veće od formaldehida sigurnost benchmark je nešto što treba zabrinuti.
When keratina rješenje s formaldehidom se nanosi na kosu, ona oslobađa štetnih plinova koje su štetne ne samo jedne osobe koja je ovaj tretman radi, ali i onima u blizini. Nadražaj i pluća iritacije su među ostalim keratin hair liječenje opasnosti izazvane zbog formaldehid izloženosti. Stilista u salonu dolaze u kontakt s tim štetnim plinovima svaki vrijeme oni provode liječenje keratin kose svoje klijente. To može utjecati svojim zdravlja također.
Nakon saznanja o opasnostima keratina hair tretman, to je očito da je cijena postizanja sjajan, obiman, svila glatka kose je vrlo visoka. Vjerojatnost ugovorno rak zbog tretman ljepote izgleda smiješno. Živjeti s kovrčama ili neposlušnu kosu nije baš velika problema živjeti s tim treba ići za liječenje koje otvaraju vrata za rak.

No comments:

Post a Comment