Thursday 27 October 2011

Boja kose za Vaš Chart ton kože

Učiniti sve Vaše putovanje na salonu za uljepšavanje na kraju se kao katastrofa s kose izgleda kao da pripada nekom drugom? Možda je jedan od uzroka za nastavak trauma je odabir pogrešan boju kose. Lako je dobiti zanesen boju kose ideje inspiraciju iz celebs kao glavni uzrok mnogih bojanje kose katastrofa. Odabir najbolje boja kose za vašu kožu ton može biti prilično zadatak pogotovo ako niste sigurni u ono što kategoriju vaše kože ton upada u, topao ili hladan. Razumijevanje ovog koncepta i proučavanje boja kose za grafikon kože dane u nastavku će vam pomoći u odabiru najboljih boja kose za vašu kožu ton.
Odabir boja kose
Pa kako se čovjek ići o figuring li njihova koža ton je toplo ili hladno? Pa, najlakši način da to učinite je koristiti zlato i srebrni nakit odgonetati vaše kože ton. Mjesto obje komada nakit provjeriti koja njih izrazitiji. Ako je zlatni nakit koji se ističe, a zatim vaše kože ton je toplo i ako je to srebrni nakit koji je više istaknutih, tada vaše kože ton pada u cool kategoriji. Drugi način je da provjerite boju vena. Ako je zelenkasti trag, tada imate toplu kožu ton i ako imate plavičast trag na nju, onda vaše kože ton je super.
Dok odabirom boja kose temelji na koži ton, to je najvažnija stvar kako bi se utvrdilo. Ako imate toplu boju kože, tada je najbolje boja kose za vas bi se nijanse bakra, cimet, đumbir, jagode, itd. Također nijanse crvene kao što su tamnocrvena, Auburn, itd. izgledaju jako dobro u toplim tonovima kože, ako ste pokušava izabrati boju kose kako bi se slagala vašu kožu ton. Ako imate cool boju kože, onda je najbolje boja kose za cool koža tonovi su tamnocrvena, rubin, granat, višnje, pšenicu, med i tupe. Sada imate odgovor na svoje pitanje što je boja kose je pravo rješenje za moju kožu ton.
Boja kose za Vaš Chart ton kože
Sada da znate što su stvari koje treba imati na umu kako bi dobili pravu boju kose za vas, možete pogledati na kosu boje za grafikon ton kože dane u nastavku koji će vam pomoći da odgovaraju vašoj koži ton sa pravom boja kose za vas. Ovo je samo indikacija boja kose koje će učiniti proces odabiru pravo boju kose za vas mnogo lakše. Uvijek je poželjno konzultirati svog frizer koji će biti u mogućnosti da odgovaraju vašoj koži ton i boju očiju s pravom boju kose. Pravo boja kose za vas će također ponekad ovisi o teksturi vaše kose i vrstu naglašava i Lowlights da vaš stilist i što se odlučite na.
; Kože ToneTypeColor of SkinHair boje; ILightThe boje koje će izgledati dobro na takav ton kože su one koje su pepeo boja na njih. Pokušajte smeđe i plave kose boje koje su toplim tonovima. Možete također odlučiti za platine, pješčanim, leptir i tamno plavu kosu boje. Izbjegavajte nijanse crvene i vrlo tamne browns jer će učiniti vaše lice izgled isušen bilo boje.; IIFair ili Light skinned EuropeanHair boje koje će izgledati dobro na ovom koži su toplije nijanse crvene, zlatne plavuša, karamela, bakra i browns. Smeđa boja kose uz preljev od đumbira i crvenog također izgleda prekrasna na ovoj kože. Ali ti bi dobro da se izbjegne toni pepela.; III srednje, tamnoputa EuropeanWomen s ovim kože može nositi s nekoliko nijansi boja kose. Ash tonova, crvene, karamela, crvenkastosmeđ, hladan plavuše, smeđe, itd. sve izgleda dobro na njih. Ali oni bi trebalo izbjegavati vrlo živoj nijanse boje ili zlatne tonova boja kose.; IVDark Intermediate, mediteranska ili OlivePeople s ovim kože su uistinu blagoslovljen jer oni mogu nositi s gotovo bilo koji hladu boju kose. Jedina shade da ne mogu izgledati dobro na njima su boja kose nijanse u toni pepela.; VBrownNatural tonovi koji su bliski njihov izvorni boju kose izgleda dobro na žene s ovim kože. Oni trebaju biti u mogućnosti nositi s toplim tonovima jako dobro i trebao bi odlučiti za tamne browns s crvenkastim tinges, đumbir i kestenjasta boja kose. Glazbeni boja kose općenito ne odijelo žena s ovim kože ton.; VIBlackThere su mnogim bojama koje izgledaju dobro na žene s ovom kože ton, poput bakar, reds, spaljeno reds, djelići zlata ili meda, tamnocrvena, vino, itd.
Uz ovaj boja kose za kožu ton shema vi sada znate koji su različiti boja kose koje su pogodne za različite tonove kože. Sada možete odlučiti o najbolje boju kose za vas. Uz pravilnu njegu kose i dobar frizura za dizanje, odabiru pravo boja kose tako da odgovaraju vašoj koži ton će osigurati da ste zvijezda vodilja svih oči gdje god idete.

No comments:

Post a Comment