Saturday 22 October 2011

Biorazgradljive Baloni

Oni su šarene, svijetle, nose poruke oproštajnih ili dobre želje i može se koristiti bilo gdje i bilo kada. Baloni su vrlo značajan element u bilo prilika da se uvijek čini befitting. Oni su dekorativne u prirodi i može se koristiti u bezbroj kreativnih načina. Može se kupiti balone na bilo kojoj trgovini ili ih doma dostavlja previše, od tvrtki koje se bave proizvodnjom balona. Streamers, bannera i stranke favorizira se uvijek nešto da se uključuju when bacanje bash, balona ali uvijek dodati malo nešto extra.
Što su biorazgradive Baloni izrađeni od?; Biorazgradljive balona su izrađene od lateksa, koji je kao organsko u prirodi, to jest, od lateks gume (Hevea brasiliensis) koja je elastična materijal koji se može rastegnut i manipulirati u bilo kojem obliku. Eni molded u raznim oblicima i zatim se koristiti za punjenje oba helija i vodika, da se protežu lateks uzeti oblik da je bio molded u. Postoje dvije vrste balona koji se široko koriste - mylar i lateks. Obje vrste balona su različite u prirodi gdje se lateks balone lako prepoznati po elastičnosti, što spojeva od gume SAP-a i mali tragovi ne-toksičan koagulanata i pigmenata. Budući da je sto posto degradirajući, to je jednostavno iscrpljen vode mikro-organizama, pa čak i tla, na vrlo brz stopu. Mylar baloni su izrađene od mylar najlona, ​​materijal koji je razvijen tijekom programa američke svemirske. Oni su obložene s metalik završiti i može se koristiti za upis poruke / slike. These baloni s druge strane, nisu biorazgradive poput lateks balone.
Balon Tehnike za biorazgradive Baloni; A biorazgradivih balon ima više elastičnosti od redovne mylar baloni (plastike), stoga je idealan za uvijanje balon i modeliranje. Balon uvijanje / balon modeliranje kada je posebna modeliranje balona može biti u obliku u bilo što, najčešće u životinjskih balon modela. Oni koji može napraviti balon životinja (check out - Balon životinja upute) i ostali upletena balon modeli se nazivaju i 'twisters'. Često, to su klaunovi ili zabavljači koji su savladali njegovu tehniku ​​manipuliranja baloni, kako bi oblik oblika i figure. Oni koji mogu profesionalno twist balona u ove umjetnine koristiti ili jedan ili više balona oni ovisno o tome koliko je velika stvaranja oni su spremni da se očituje. Tehnike se koriste za ova taktika - "kružne / pletarstvo metode - ova metoda je razrađen by Marvin Hardy, gdje se odnosi na ovu tehniku ​​kao" sunburst "u svojoj knjizi The 260Q uređenje. To zahtijeva uvijanje balona te ih resanja u međusobno način da izgleda kružne u prirodi.
Inflacija, one koji su duge i uske baloni da smo često vidjeli, koriste twisters u praksi umjetnosti inflacije ispravno. To je zbog visokog tlaka potrebna i sposobnost kako bi se ocijenilo koliko je zraka potrebno je postupno biti dodan u balone. Dužine Cijeli ali ne napuhane (FBNI) balon je ostao na jednoj jenjava zrak prvi je prisiljen iz napumpana odjeljak prije Twister prelazi na dalje. Uvijanje mora biti učinjeno pažljivo, jer znajući koliko zraka može sigurno biti dodan osigurana, a da ne rasprsnuti prije nego što ga sigurno je vezao gore.
Prikliještiti-i-twist, mjehurići su formirana uvijanje i štipanje po balon nekoliko rotacija. To počinje na ispuhane usne kraja, tako da balon the FBNI tkanina je besplatno kako bi se omogućilo mjehurići se stegnut jedan po jedan, izbjegavajući pritisak iz zgrade u. Ovom tehnikom također se koriste kako bi lukovi balon balon.
Pop Twist; Ta tehnika se koristi za stvaranje oružja za znak ili životinjskih figura pomoću balona završava. To zahtijeva jedan koristiti oko pet balona ih uvijanje i iskakanje strše one obliku ruke i ruke.
Zaključavanje Twist, četiri mjehurići su rezultat patiti tri-i-twist metoda koja predstavlja zaključavanje twist tehnika. If prvom i trećem twist dolaze zajedno, zaključava se formiranje dva mjehurića pridružio na završava s dva pojedinačna mjehurići apart. Također je poznat kao standard 'psa glavu' twist.
Tehnike gore može komplicirano biti prilično shvatiti, ipak, daj ga opsežna pročitati i pokušati ga sljedeći put kada se ljudi više. To može biti dobar način za zabavu i zanimljiv način za otkriti puno o balon's atribute.
Da bi proizveli jedan balon, dosta ide u svojih proizvodnih procesa, poput korištenja akceleratorima liječenje agenti, ulje, koagulanti (kalcijev nitrat / voda / alkohol) i boje. Holding Spremnik tekućine lateks se koristi za oblik balona taj prvi su obložena koagulanti, a zatim suši. Zatim se stavlja u metalne kalupe koji nalikuju zaobljeni lizalica bombona on palicama. Balon plijesni onda su raspoređeni u jedan redak pomoću mehanizma transportne trake, koja dozvoljava da se navedeni plijesni biti umočen u tekućinu lateksa, tako raste s tankim slojem gume. Kao plesni prolaze kroz zrak, to liječi i na kraju presuši. Stroj se koristi za role jednog kraja balon da ga dati da deflacioniran usne kraj koristiti za inflaciju, gdje je pod kontrolom lisnato puše konačni krajnji proizvod izvan metal kalup kao savršeno postavljen balon. To je onda ispire ukloniti sve preostale nitrata ostatka.
Helij je poželjna plin će se koristiti za napuhavanje lateks balona. These baloni nisu otrovne, nezapaljive i ne doprinose štete na okoliš na bilo koji način. Oni se mogu koristiti na različite načine kao iu rođendan stranke ili što su vjenčanja balon dekoracije, na promocije, povorke, svadben tuševi, izvedbe predstave, festivali, sportski događaji, izložbe, salone, pa čak i na pogrebu (učinio kao simbolična gesta) . Balon za tisak su vrlo čest način da vrhunac događaja. Objavljen u jednom kavalkada, kao baloni vinuti nebu, narod u nastavku doći do svjedočiti spektakularan rast od mnogih šareni baloni.
Baloni koji su od lateksa u prirodi, mogu biti popunjena s komprimiranim zrakom, helij i pogodan tekućine poput vode. Zbog svoje elastičnost, volumen balona može se podesiti. Korištenje nečijeg usta mogu biti jedan od načina punjenje balona zrakom ili pomoću električnog / ručna pumpa, pa čak i neki izvor komprimiranog zraka. When gume (lateksa) baloni su punjeni helijem, oni plutaju i steći uzgona da traje cijeli dan ili više, ako jedan koristi zrak, to može držati svoj veličinu i oblik za duže vrijeme. Da bi helij bolja opcija, postoji gel polimernim koja se koristi za kaput unutrašnjost balona čime se smanjuje curenje faktora, čime se povećava njegova plutaju vrijeme za oko tjedan dana ili tako.
Što ne raditi pri rukovanju biorazgradive Baloni, gudački i trake ne smije se koristiti pri objavljivanju balona odjednom, to bi trebalo koristiti samo kada je u privitku balona značilo za individualnu holding svrhe. Budući da nisu biorazgradivi, mogu predstavljati kao štetne za okoliš. ; Pokušajte ne ispuštanje balone kao single za tisak jer ti može biti isprepleten s vodova, što je rezultiralo struje zbog statičkih uzrokovane balon. Balon za tisak idealno bi trebalo biti učinjeno s velikim udruženim zajedno balona u otvoreno područje u kojem predviđa mirno vrijeme, tako bi ih spriječili da se otpuhan u područjima gdje vodovi su vidljivi. ; Izbjegavajte korištenje curling vrpcom kao da teži da ostanu u prilogu balon kraja kad je cura na nebu. Vrpci i the udarac balon kraju natrag u zemlju gdje se može konzumirati životinjama i uzrokovati štetu na svojim probavnog sustava. ; Važno - Pobrinite se da vaš grad / grad omogućuje tisak balona u zrak, jer neke mjesta zabrani čin. Nakon što su čišćenje, nebo se sve tvoje. ; Zapamtite da također provjerite da li ste lateks alergije prije rukovanja lateks balone. ; Gdje kupiti biorazgradive Baloni; Postoje mnoge tvrtke koje pružaju usluge biorazgradivi balon za javnost. Tome ili je učinjeno kroz web shopping, ili doći u kontakt sa njima na početnu isporučiti balone za vas ako ste u drugoj državi ili izvan grada. Oni razonoditi za sve vrste događaja i imaju tonu kreativne ideje da bi prilikom jarke i posebne. To je također lako ih prilagoditi prema vašim željama. Ispod su neke tvrtke koje vam mogu pomoći da se s bilo koje ste dobili postrojio:; Zelena način Promos, Balon Bonanza, Bulk Baloni, stranka Amerike; Balon galerije, Burton + Burton, ukupan poklon iskustva; Continental prodaje; Rainbow Baloni; T. Myers magije; MK Brody Co, biorazgradive balona su pametni izbor da ide s. Odlučite se za lateks umjesto plastike zbog svoje prirode. Latex može reciklirati i može se ponovno koristiti, kao, ali ne plastične. Razonoditi za okoliš i razmišljati o tome što štetu može uzrokovati. Latex baloni više izdržljiva, i može čak biti personalizirane sa svojim porukama i sloganima. Iako je to moguće s plastičnim, to je poželjno da ide pro lateks.
Nitko ne može biti uncheered s balonom - Winnie Pooh

No comments:

Post a Comment