Saturday 29 October 2011

Učinkovitost Apartman

Možda ste posjetili brojne kuće koje imaju jednu sobu i kuhinju, već su jako dobro planirana i strukturirana. Takav tip apartmana su poznati kao studio apartman ili stan učinkovitosti. Prethodi objašnjenje, ovdje dolaze pitanja, 'Što je učinkovitost stan točno "i" kako da ukrasite tako malom prostoru uredno'? U učinkovitosti apartmani, nema spavanja četvrtine ili odvojene spavaće sobe. Jedna soba je podijeljen i koristiti kao dnevnu sobu i kuhinju. Particije su podigli za kuhanje, spavanje, jelo i žive. WC je odvojen i priložen uz jednokrevetnu sobu. Sljedeći sadržaj će dostaviti neke od najboljih ideja za planiranje učinkovitost stan i održavati dobar životni standard sve zajedno.
Učinkovitost Apartman planova, a planovi za efikasnost apartmani su vrlo precizne zbog nedostatka prostora. Planovi su položili u razmatranju unutrašnjosti prostora. Sljedeći sadržaj će vam pomoći da razumijete arhitektonske planove i uređenje interijera za efikasnost stan.
Uzmi mjerenja; Za točne podjela prostora izmjerite područje na podu. Učinkovitost stan Tlocrt je veoma važan faktor planiranja i projektiranja. Nakon što se mjerenja, od vas će dobiti ideju iznos od prostor potreban za svaku particiju. Držite stambenog prostora više nego u kuhinji. Također možete izgraditi malu sjedenje. Podijelite kuhinju u dvije zone, naime za jelo i kuhanje. To je bio jedan grubo izgleda učinkovitosti stana. Sljedeće točke će pustiti te znati kako provesti plan praktično.
Particije po mjerenja; Za maksimalnu korištenje prostora, svoje mjesto ormar ili tablice u kutu. Upišite soba razdjelnika između odvojiti prostori za različite svrhe. Za poslovni prostor, zadržati policu ili stol u kutu i podići mala drvena pregrada, koja će ga odvojiti od stambenog prostora. Isto tako, možete podijeliti kuhinja s dnevnim boravkom. Prostoru za dnevni boravak bi trebao biti u blizini vrata. Mjesto klasični drveni šestar između dnevnog boravka i dnevnu sobu. Kliknite na ovaj link da biste dobili neki više studio apartman dizajn ideje.
Učinkovitost Apartman Dekoracija
Nakon što ste postavili planove, morate se pitate "kako ukrasiti učinkovitosti stana. Efikasnost apartman uređenja treba uraditi u jednostavnim ali na elegantan način. Uređenje malih apartmani zahtijevaju neke dobre interijera ideje. Za unutarnje zidove vas, ili se odlučiti za suvremeni boje ili boje s tradicionalnim nijanse.
Sjedeći prostor ukrasom; Pale nijansi žute, ružičaste, zelene i plave, uzvratiti uredan izgled na dnevni boravak. Budući da je prostor ograničen, ne stavljajte previše namještaja. Stol za kavu, dva stolice i neke vaze su dovoljno da ga uljepšati. U slučaju da se odluče za podebljano boja, osigurati te osvijetliti prostor sa šarenim svjetlima. To će dati izuzetno svijetle i jarke gledati u sjedi dvoranu.
Stambena površina dekoracija, za dekoriranje životnog prostora, možete koristiti pojam boji blokiranja for wallart. Postoje neke jedinstvene vrste studio apartman namještaja, koje su isključivo namijenjene malom prostoru. Objesite svoje omiljene slike na zidovima ili neki tradicionalni starinski komad na zidu. Tradicionalna stil rugs over kreveta nadopuniti i sa suvremenim zidovima.
Office Space Dekoracija; Iskoristite Kutak za stavljanje ormara ili regala. Koristite jednostruke boje za vlakana ili drvo namještaja. Bijela, ljubičasta, crna i smeđa daju sofisticirani izgled u uredu području. Iznad tablice, možete objesiti fluorescentnih žarulja. Držite područje potpuno čist i pravilno organizirati vaše knjige, spise i druge službene stavke.
Kuhinja Površina dekoracija, možete podići Corian ormari za smještaj kuhinjski aparati. Dizajn countertop na takav način da zauzima kutu i ima najviše prostora za kuhanje. Mjesto srednjih para to držati posuđe. Nemojte ulagati u velike veličine crockeries and cutleries, koji zauzimaju puno prostora. Bojanje zidova s ​​neutralnim bojama za pristojan izgled.
Mnogi studenti, zaposlenici i pojedinačno radije učinkovitost apartman za iznajmljivanje. Oni su jeftin i ekonomičan. Dizajn unutrašnjosti učinkovitost stan na takav način da svaki posjetitelj izgovori a 'vau'. Nadam se planira i ukras ideje će vam pomoći.

No comments:

Post a Comment