Friday 14 October 2011

Uklanjanje Gel Nokti

Prije svega, vi treba biti jasno je li to što ste se gel nokte ili akril nokte. Samo pazite, jer postoji ogromna razlika u način na koji su primijenjene i uklanjanja gel akril nokte je drugačiji postupak uopce. Gel ima samo jednu komponentu, a primjenjuje kao lak za nokte i izliječiti pod UV svjetlom. Pritisak je vrlo lagana kao premaz primjenjuju ne smije biti previše gusta. Budući da, u slučaju akril, ima 2 komponenti, polimera (prah), a monomera (tekućina). Akril nokti imaju tendenciju da se mjehurići zraka ako se ne primjenjuje ispravno tehničar. Sada imaju pogled na kako možete ukloniti sami gel nokte.
Uklanjanje gel Nokti: Potrebna Materijali, Prije svega, morate provjeriti da li imate sljedeće stvari pri ruci, ako ne, dodate u stvari-to-buy popis. Let's check out na ono što nam je potrebno. , Aceton ili noktiju poljski remover koji sadrže velike količine acetona. , Pamučne loptice. (Pobrinite se da imate hrpe njih. To je bolje imati ekstra, nego da pada kratko o njima! , Za jednokratnu posudu ili kontejner da se zamoči dohvat ruke. (Vjerujte mi, bit će vam drago da ako se odluče za jednokratnu jedan!) , Aluminijska folija ubrzati postupak. ; Nail filer / Emery odbora. (Ako je ono što ste podnijeli zahtjev je koža-off gel koji se ne raspusti, onda će trebati 180 do 240 borbenost odbora noktiju podnošenja). ; Kako to Maknuti Gel Nokti?; Nakon što ste se pobrinuli o materijalima, vrijeme je da započnete s jednostavan način za uklanjanje gel nokte! Prođite kroz korak po korak procedura skidanja gela nokti biste bili sigurni da ne propustite ništa.
1. korak: nemojte namjeravate učiniti u vašoj spavaćoj sobi! Osim ako ga ima veliki prozor ili balkon ili koji otvara vrata u svoj vrt. Što sam reći da prostor mora biti prozračna i dobro prozračenom. Samo me povjerenja na tome, jer ne želite proći kroz jake, oštre i mirisom koji će razljutiti vaše oči i nos throughout when gel i aceton se kombiniraju zajedno! Ako mislite da je samo nekoliko minuta, flash vijest je da miris ostaje gotovo dva sata. Dvaput tako da mislim prije nego što odaberete mjesto!
Korak 2; Uklonite noktiju nokte na gel nokte prije uklanjanja gel nokte, ako ne želite da iskustvo biti neuredan i gnjecav. Štoviše, ako mislite da uklonite nokte nakon skidanja gela nokti, odaberete ono što ugodniji!
Korak 3; Nakon što ste učinili s uklanjanjem lak za nokte, uzimaju 1 ½ - 2 cm u acetonu, i jedna odstranjivač laka za nokte bogato u acetonu, i svako rješenje dostupno na tržištu za uklanjanje noktiju svrhu jednokratnu posudu. Sasvim natapanje prstiju jedne ruke u to za 5 minuta. Razlog zašto sam s naglaskom na jednokratnu zdjela je zato što, kada natapanje gel nokte u rješenje, goo s jakim opor miris je stvoren zbog kemijske kombinaciju gel noktiju i aceton. Siguran sam da ne bi želite koristiti istu posudu za jelo svrhe! Za uklanjanje goo, ti bi želite da se vaši druge strane, biti slobodan, zar ne? Zato, učinite jednom rukom na vrijeme! Ako želite postupku uklanjanja gela nokti se brže, umjesto namakanje prstiju direktno u otopini, možete potopiti neke pamučne loptice u acetonu i smjestite ih u prstima nakon što vam je potrebno za pokrivanje pamučne loptice na prste jedna aluminijska folija. Toplina iz aluminijska folija pomoći će aceton raditi brže. Imajte na umu da to učinite s jedne strane u isto vrijeme!
Korak 4; Nakon 5 minuta, provjerite da li vaše gel noktiju savjete promijenio od tvrtke do nešto ljepljive i gnjecav. Ako vaš nos je počeo you iritantan s mirisom, vi ste na pravom putu. Sada, polako i nježno pokušavaju trzaj kraja nokte i pokušati ukloniti savjete iz vaših noktiju kreveta. Ako želite, možete koristiti narančastu stick također poznat kao štap za uklanjanje zanoktica gel noktiju savjete. Ovdje je gdje ćete zahtijevati od vašeg čist ruke! NIKADA snažno povući gel vrh nokta inače ćete završiti povlačenjem off svoj izvorni noktiju. Sjeti se što radite je rutinsko njegu noktiju! Ako to ne dolazi off lako, biti malo više strpljivi i ponovno prstima još 3-5 minuta više. Bolje je biti strpljiv nego da postane liječnik je pacijent za ripped off prirodni nokat!
Korak 5; Nakon toga brzo obrišite goo koji se nalazi na dohvat ruke sa svježim dio acetona i svježe, čiste pamučne loptu. If nokat još uvijek ne izlazi, nemoj početi u panici o uklanjanju gel nokti sad! Postoje šanse da se koristi gel je koža-off gel! Ako je tako, morat ćete ukloniti gela nokte bez acetona kao gel treba sigurno biti podnesen od svog prirodnog nokta pomoću odbora noktiju podnošenja. Za to će vam trebati 180 borbenost odbora podnošenje noktiju. Podnijeti svoju gel nokat tiho, ne biti previše grubo i držati podnošenja do vas početi dobivati ​​da su u blizini svojih prirodnih noktiju. Nakon toga prebacite na 240 borbenost tapaciran file i nježno podnese preostali gel s noktiju. Nakon što su to učinili je preostali savjeta može biti uklonjena s primjenom pojedinih aceton zasićenih pamučne loptice na nokte kao i savjeti nisu ništa drugo nego plastične. Držite trljanje do vrha otapa to neće uzeti taj dug!
Korak 6; Ponovite isti postupak za uklanjanje gela nokti od druge strane.
Uredu! Čini se da smo uspješno završili postupak za uklanjanje gel nokte do sada! No, taj posao ne završava ovdje. Primijetit ćete da je površina vašeg prirodne nokte će biti grubi, jer je cijeli postupak za uklanjanje gel nokte. Budite dobri na svoj prirodnim noktima nježno ih poliranje s noktiju tampon te ih oblikovati uz noktiju filer. Također će morati držati primjenom jasno kaput jačanja laka za nokte na svoje prirodne nokte za najmanje dva do tri tjedan. To je vrlo važno, jer je gel nokat kemikalije oslabljuju prirodne nokte i oni postaju lomljive nokte. Pokušajte koristeći jasnu podlogu jačanja laka za nokte jer spriječava upijanje boja sa lak za nokte. Slijedite ove korake i imati malo strpljenja i siguran sam da noktima će biti kao zdrava i prekrasna kao i uvijek. Nadam se da ovaj članak vam je pomoglo, na neki način. Srecno.

No comments:

Post a Comment