Monday 10 October 2011

Bay Window Blinds

Erkera dodati jedinstveni znak na svoju kuću. Imajući uvali prozor je nešto što mnogo ljudi san. Uz uvali prozor, možete to učiniti mnogo u interijer vašeg doma. Uvali prozor ne samo da pozdravlja prirodno svjetlo, ali i kul povjetarac i ogromne elegantan vanjski pogled. Pretvaranje uvali prozor su u iskoristiv prostor je često na popisu želja mnogih. Trošenje vremena razgovor ovdje, čitanje knjige, nakon što je vruće kave ili tek relaksirajuće je ono što je prostor oko uvali prozor se može koristiti za. Čak i kada se ne koristi ovu dodaje dimenziju i poboljšava interijera svoje sobe. Iako se smatra da prozor liječenje uvali prozor, rolete, zavjese i zastori su opcije na raspolaganju. Uvali prozor sjenila su najbolje opcije koje nudi čisto i ne neuredan izgled, dodajući potrebno privatnost. Dok su zavjese i zastori može činiti zajedničke opcije, sjenila su također popularan izbor za ovaj prozor s potpuno ili polu privatnost značajka. With sjenila možete jednostavno obnoviti jednostavna uvali u potrazi uvali prozor i čine većinu. Dakle, ako planirate dodati sjenila za uvali prozor, ovdje su neke ideje.
Bay Window Blinds Ideje
Dostupne opcije, ako check out opcije dostupne u žaluzine, vi ste sigurni da se zbuniti. Da biste započeli s dopustite mi da vam reći da je drvo sjenila su većina svestran opcija koje možete uzeti u obzir da. These utakmicu s bilo kojim dekor i daju elegantan dodir na svoj interijera. Sa bambus zasjenjivanje možete dodati rustikalni izgled to područje. Postavljanje bambus komada namještaja kao što su opuštajući stolicu i stolicama može pretvoriti u području zaljeva u opuštajući kutu ili sjedenje. Ako želite da tkanine za pokrivanje ove prozore, ići na rimske sjenila u šarenim tkaninama. Dodavanje ovih u boji usklađivanje s postojećim soba dekor će proširiti prostor vašeg interijera. Bambus rimski sjenila i rolete Matchstick također su cool opcije da možete ići.
Vodoravno ili Okomito; prilikom dodavanja one uvali prozor sjenila nijanse, glavna stvar koju trebate uzeti u obzir je da li će ti biti vodoravne i okomite rolete. Vodoravna žaluzine obično se izbjegavaju tu prozora, zbog svoje prirode od poda do stropa koje mogu učiniti otvaranja i zatvaranja sjenila malo teška zadaća. Roll up sjenila su pametni izbor za prozore zaljev. Bay zasjenjivanje prozora su obično zamotana vrste, ili horizontalni vrste kao što su mnogo praktičniji za rad. Oni u nabrane stilu koji okupljaju se u naborima when do izvukao izgleda vrlo elegantan. Štoviše, ovi su instalirani u 3 - 4 dijela prema utora ili veličinu vaše uvali prozor. To vam pomaže da samo traži sekcija ili područje otvorene za vanjski pogled. Također možete imati samo donje polovice zadržao otvoren s tim. Provjerite moderni rimski sjenila koji dolaze u vrhu dolje ili odozdo prema gore dizajna. Ovo liječenje uvali prozor idea vam daje mogućnost vođenja vrhu ili donjoj polovici otvoriti po želji u svakom dijelu horizontalnih sjenila.
Boja i drugih Decor, pri odabiru boje uvali prozor sjenila morate imati na umu uglavnom boje susjednih zidova i drugih uređena koristi u području oko zaljeva prozor. Sviđa mi se ako imate sive zidove osim uvali prozor, pazite da odaberete slijepih koji je u boju koja compliments sive zidove. If namještajem koriste su u nijansama crveno, imaju crvene žaluzinama je bitno dati definiran izgled vaše interijere. Kuhinja uvali prozor sjenila se mogu uskladiti s kuhinjom ormarića. Umjesto običnog sjenila, možete imati dizajner žaluzine, ako ste opciju za one u tkaninu. Opet je pravilo je da imaju dobro complimenting sjenila.
Uvali prozor sjenila su sigurni kako bi se poboljšala ljepotu vašeg elegantan erkera. These velika prozora, ako je uređena na pravi način sa bogatim sjenila može pretvoriti glup prostor u luksuzni područje. Sa zadivljujućim stilova i brojne opcije, sve što trebate učiniti je pokupiti onaj koji najbolje odgovara najbolje. Tako da je vrijeme milosti your uvalu prozora milostiv sjenila.

No comments:

Post a Comment