Tuesday 18 October 2011

Prednosti Recikliranje plastičnih

Svi znamo da plastika je jedan od najčešće korištenih materijala za recikliranje. To je zbog različitih razloga, a glavni među kojima je onečišćenje okoliša uzrokovano tu ne-biorazgradivih materijala. Proučavanja pokazuju da je prirodni degradacija od plastike potrebno oko 100-1000 godina. To je zbog tog razloga i razne druge probleme, da je ideja za recikliranje plastike je razvijen. Postoje brojne prednosti recikliranja plastike. Čitajte na za neke podatke o temi.
Što je Plastični Recikliranje
Plastika je nastao kao jedan od najčešće korištenih materijala, diljem svijeta. Kaže se da postoje oko 10.000 vrsta plastike koja se koriste za proizvodnju čitav niz proizvoda, desno od PET boca, za djecu 'igračke i odjeću, čak. To je rezultiralo znatno povećanje plastičnog otpada bačena u cijelom svijetu. Istraživanja pokazuju da veliki komad globalnih otpad se sastoji od različite vrste plastične, koje mogu izazvati negativan utjecaj na okoliš. Dakle, plastike recikliranje je uvedena kako bi se novi proizvodi iz odbačenih plastičnih otpad i otpad. Drugim riječima, plastike recikliranje može definirati kao postupak koji se koristi za preradu plastičnog otpada u nove proizvode. Sljedeći paragraf se bavi prednostima recikliranje plastike.
Prednosti Recikliranje i Reusing plastike
Proces od plastike recikliranje u osnovi je usmjeren na očuvanju okoliša. To je zajednička činjenica da recikliranje papira može spasiti puno stabala koja se koriste u proizvodnji papira. Isto tako, plastične jedan od glavnih dio globalne otpada mogu uzrokovati ozbiljnu brigu o okolišu. Ovo je zbog non razgradiv priroda plastike što ga čini ostaju netaknuti za vrlo dugo razdoblje. Plastične boce, vrećice i druge takve proizvode mogu vidjeti plutajući u rijeke, jezera i oceana. Može se reći da je plastični otpad može se vidjeti na gotovo svim dijelovima svijeta s ljudskom naseljenosti. Sada, neka nam se pogled na ono što su prednosti recikliranja plastike.
Okoliš Prednosti Recikliranje plastike
Ovdje su neke od plastike recikliranje činjenice. Imaju pogled na njih i pomoći u očuvanju okoliša recikliranje. ; Prva i najvažnija prednost recikliranja plastika je za očuvanje nafte, što je uzimajući oskudni. Velike količine nafte su potrebne za stvaranje novih plastičnih proizvoda i oko 40% nafte potrošnje može se smanjiti za reciklažu starih plastičnih novim proizvodima. ; Prednosti recikliranja plastične boce, vrećice i druge takve proizvodi uključuju smanjenje u emisije stakleničkih plinova. Drugim riječima, stakleničkih plinova emitiraju kod izgaranja nafte i ako je iznos naftnih se koristi u izradi plastičnih smanjuje kroz recikliranje, emisije ovih gasova dobiti smanjen. ; Čak odlagališta otpada prostor mogu spremiti putem plastične recikliranje. On je rekao da je uklanjanje jedne tone plastike za recikliranje dijelova odlagalište prostor od oko 7,5 kubičnih metara. , Jedan od važnih ekoloških prednosti recikliranja plastičnih vrećica i boca je da se sprema životinja, ptica i širok spektar vodene bića od smrti uslijed ingestijom plastične. Na kemikalije u plastične također može zagaditi tlo, te kao voda. , A sada, znate razne pogodnosti recikliranja plastike, što se tiče okoliša u pitanju. Kaže se da recikliranje jedne tone plastike rezultati u uštedu energije koriste dvije ljudi u godinu dana i vode zahtijevane po osobi za dva mjeseca. Također sprema oko 2000 kilograma nafte. Osim toga razne korisne proizvodi proizvedeni su od reciklirane plastike. Neki regije su se s posebnim zakonima, kao i po koji možete dobiti plaćeni za recikliranje. Ukratko, plastike recikliranje je koristan na sve načine. Dakle, prestati bacanje plastičnih i poduzeti napori za promicanje njegove reciklaže.

No comments:

Post a Comment