Tuesday 11 October 2011

Tribal Phoenix Tattoo Designs

Mitskog ptica koji je porastao od pepela, feniks je simbol ponovnog rađanja i besmrtnosti. Zagonetku ove ptice je očarala ljude već stoljećima. Mitskoga statusa potiče mnoge da posjeti tetovažu izvođača i gravirati njihovo tijelo s plemenskim phoenix tetovaža dizajn. Tisuće su koristili tetovaže da se izraze koristeći njihova tijela kao platno da predstave svoja uvjerenja. Tribal tetovaže su dobivanjem u popularnosti u posljednje vrijeme s mnogo radije dobiti tradicionalnim dizajnom na sebi. Jedan od popularnih projekata je plemenski feniks ptica tetovaže. Ovo je dobar izbor za tetovažu kao dizajn omogućava korištenje širokog spektra boja. Postoje mnoge velike priče vezan uz mitski feniks ptica, a najviše je govorio o je onaj u kojem ptica diže iz pepela živjeti zauvijek.
Tribal Tattoos Phoenix
Ptica sa šarenom perju i velika će, Phoenix je napravio trag u mnogim drevnim kulturama kao što su grčki, kineski i perzijski. Poznato je kao vatra ptica, jer se smatralo da ptica odletio u Sunce i vatra je dobio na Zemlji. U drevnoj grčke umjetnosti, možete vidjeti slike ptica s vatre sve oko sebe. Neki su čak vjerovali da Phoenix je duh Sunca, a oni ga obožavali. Egipćani vjeruju u koncept zagrobnog života i besmrtnosti, i bili su fascinirani s konceptom požara ptica koje predstavlja Sunce Boga. Egipatska varijanta feniks ptica je bio poznat kao 'Bennu', što doslovno znači 'ustati', i bio je simbol diže i postavljanje ned Neka nas pogledajte neke od plemenskih feniks ptica tetovaža dizajne.
Scorching Phoenixa: Vatra je vrlo usko povezana s ovim ptice i mnogi vjerovali da je dobio feniks vatru na zemlju od sunca. Dizajn prikazom Feniksa s vatrom na to pandže i šarenim krilima simbol života je vrlo zanimljiva plemenskih tetovaža dizajn feniks. Možete dodati osobni dodir na ovaj dizajn showcasing Phoenix sa svojim vatrenim kandžama smješten na greben ili u letu preko planine. Korištenje svijetle boje kao crvena, narančasta i žuta, za perje i plamen može dati svoj feniks ptica tetovaža jedinstven izgled i dojam.
Diže iz Flames: Vrlo grafičke slike feniks diže iz vatre je velika tetovaža dizajn da se na vašem tijelu, osobito ga izgleda velik kao nadlaktici tetovaža, a na ramenu regiji. Feniks diže iz plamen je simbol života borbe i kristalizira nikad odustati stav 'da svatko želi. Dugo crvene i žute plamenove na bazi tetovaža s prekrasnim feniks s plavim i zelenim perje diže prema nebu je odlično tetovaža dizajn. These plemenskih tetovaža dizajne phoenix krasi tijela mnogih ljudi, a ako želite dodati osobni dodir na ovaj klasični dizajn koji bi mogao pokazati feniks diže u leđa pad od brda ili sive oblake.
Široki Wing Span: Jedna od najčešće korištena plemenskih tetovaža dizajn feniks je sa svojim feniks raširenih krila široka i, u letu. Mogli neka tattoo umjetnik imaju besplatan vladavine s krila i može uliti u glavu zamršen oblike za krila. Te besplatno plemenskih tetovaža dizajne feniks se može koristiti sa velikom fleksibilnošću kao što možete imati mnogo kombinacija boja je za krila. Neki su čak i željeli koristiti crno sjenčanje dati krila više gustoće i dubine. Varijacija koja može dati ovaj dizajn osobne veze je da već dugo teče rep za vaše ptice. Grčka mitologija pruža uvid u plemenske feniks tetovaža značenje i prema njima je vatra ptica i stoga, oni koriste zlato i grimiz boja prikazati ptica.
Tribal tattoo designs Phoenix su nalaz svoj put na tijelima mnogih ljudi, a ponajviše jer je ptica simbol nade i snage. Feniks tetovaža je toliko popularna da zvijezde poznate djevojka benda Spice Girls 'Melanie C i Melanie Brown have feniks tetovažu na leđima i ramenima.

No comments:

Post a Comment