Monday 24 October 2011

Rock Garden Landscaping Ideas

Ja preselio u novu kuću nedavno. To je dvorištu da sam bio umire to promijeniti. To je samo pravo size. Nije prevelik, ne premali. Ali to je bio jedan od njegovih problema također. Ja ne želim punu poletarac vrtu, jer sam znao ne bih dobiti vremena da se brine o njoj. Tako sam se odlučio za sjajan rock vrt umjesto. A sada, mom dvorištu izgleda nevjerojatan! Pomislio sam da širi radost spominje nekim rock ideje vrta landscaping ovdje. Pročitajte ih. I sljedeći put mislite o re-događaj svom dvorištu, siguran sam da možete koristiti jedan od njih.
Ideje Rock Garden Landscaping
Stvaranje rock vrt ne znači da vas sakupiti hrpa stijena te ih smetlištu u svom dvorištu. Da, to se manje messy hortikulturno opciju od normalne vrtlarstvo, ali, um, to je jednako vremena i uključuje istu količinu truda i predanosti da izgleda savršena slika. Ovdje su neke jednostavno rock vrt landscaping ideja koje nisu ni previše teško.
Vodopad; Ništa poput vode za uljepšati svoj vrt. Teče voda, da je vrh, samo će dodatno poboljšati izgled! Imajte na umu da je ova ideja za malu dio vašeg vrta. Dakle, početi s dobivanje prava veličina i oblika stijena. Morat ćete stijena koje imaju glatke završiti za tu ideju. Različite veličine je ono što bih predložiti. Use srednjih stijene napraviti granicu za područje koje ste idući u iskoristiti za slap. Napravite spušta prema kutu blatom. Zatim stavite stijene slučajno ili prema njihovim veličinama na blato padini. Možete dobiti gotove slapova i vodopada pumpi u vrtu ili uređenje interijera trgovine. Stavite jedan od onih i kamuflaža ga sa sličnim boji stijena. Svom kutu slap je spremna. Uključiti ovu ideju u japanski vrt i to ćete imati prekrasan efekt.
Cvijeće; Opustite se! Neću da vas zamolim da izgrade cvijeće u stijena! Moj prijedlog je na komplimentu some dosadno stijena s rezonantan cvijeća imaju svijetle boje! Dakle, što možete učiniti jest, sustavno popuniti vašeg vrta sa glatkim ili crude stijenama širom na takav način da izgleda slučajan. Ostavite zakrpe za sadnju procvat grmlje i grmova. A možete raditi i obrnuto. To ne stvarno razlika, jer to nije stvarno messy. Onda biljka grmlje i grmlje na zakrpama. Idi na zimzelena cvjetnice grmova, tako da vaš vrt izgleda šarene tijekom cijele godine. Ive 'iskorišten tu ideju. Ja sam uređen grmlje na takav način da se prikazuje zvijezda. Možete odabrati riječi ili oblika previše!
Cactus, ovo je jedan od onih kreativnih rock vrt dizajna! Ne morate brinuti o zalijevanje biljke često. Pokupiti neke prilično vrsta kaktusa ukrasiti svoj vrt rock. Kaktus je izuzetno izdržljiv i ne treba zalijevati redovito. Postoje različite vrste kaktusa koje možete izabrati iz. Neke od njih nose malen previše raznobojnog cvijeća. Možete ih saksiji u svom rock vrt ili možete napraviti poput pustinje temu. Biljka biljke kaktus oko rubova svog vrta, ako imate djecu. Oni mogu ubosti se bu dodirivanje biljaka. Za ovu ideju, bilo bi bolje koristiti male glatke stijene u svijetlo smeđe ili krem. To će dati izgled vrtu zapušten, i da je točno točke.
Zeleni; Evo Druga ideja što je sasvim suprotan prethodnom. Ovaj će vam dati zelenilo dvorištu isprekidanih s lijepim bijelim stijenama, ili obrnuto. Možete početi propisivanjem trava u cijeloj svojoj vrtu. Pick nekim mjestima za stijene. Uspostaviti uzorak kad izlazite iz mjesta goli, tako da kada napokon ispuniti u bijelom (glatka završiti) stijenama, tu je elegantan izgled spretnosti na njega. Točno inverzije može učiniti previše. Ispunite svoj vrt sa glatkim stijenama i ostaviti mjesta medvjed za travu.
Ribnjak, vlasništvo ribnjak na svoje rock vrt je još jedna krasna ideja. Dizajn vrtu sa stijene različitim bojama, oblicima i veličinama. Rezervirajte kutu na malom ribnjak. Malim, mislim malo dosta za možda bicikl kako bi odgovarao, ali molimo vas, a ne na brod! Možete okružuju ribnjak s malim cvjetnice grmljem kako bi se spriječilo bilo tko ide na to (da, djeca imaju tendenciju da se probati). Ili, ako je vaš vrt je stvarno velika, možete imati lijepo kolac ograda oko ribnjak, s vrata ulaska očistite ga. Koi ribnjak će biti super izbor za veliku rock vrt!
Je to sve od rock vrta landscaping ideja koje bih mogao sjetiti. Siguran sam da ćete imati neke fenomenalne ideje kao dobro. Mnogi ljudi bi voljeli čitati o njima. Pa zašto ne dijeliti ih previše?

No comments:

Post a Comment