Thursday 20 October 2011

Stalni Ljubičasta boja za kosu

Ljubičasta boja kose je odlično boja kose, izgleda da je super funky. Postoji mnogo nijansi ljubičaste, kao ogromne purples koji je blizu crne, ljubičaste jarke nekim magenta-ljubičaste nijanse. Postoje mnoge proizvodi dostupni na tržištu, međutim, tih proizvoda boja ne traju jako dugo u odnosu na brineta i plavuša nijanse. Uglavnom ćete naći ljubičaste boje za kosu proizvodi koji traju samo do 2-3 pere. To je tako šteta izgubiti lijepe ljubičasto obojena kosa, tek nakon nekoliko pranja. Some purpurne boje za kosu prošle za nekoliko tjedana, ali jednom kada počnu gubiti, oni pretvaraju u čudne crvene ili plavuše. Postoji vrlo nekoliko dobrih ljubičasta boja kose proizvoda, a mnoge ne rade dobro. Ukoliko želite obojati kosu ljubičasto zatim tu su razni proizvodi koji traju duže vrijeme.
Ljubičasta boja kose Proizvodi & Savjeti
Imajte na umu da nema takvih trajno trajnog ljubičasta boja kose proizvode, ali još uvijek postoje proizvodi koji mogu trajati duže vrijeme, a kada počnu gubiti su ili će doći do svjetlije nijanse ružičaste, crvene ili plavuše. Ovdje su dvije stalne ljubičasta boja kose proizvoda, kao i neke druge polu stalni ljubičasta boja kose proizvoda.
Stalni Purple boja kose Proizvodi tobom, ako ste obličje za najbolji stalni ljubičasta boja kose i boja kose ideje, onda postoje dvije opcije, prva je Schwarzkopf Live Boja kose-trajna. These kosa boje dolaze u mnogim bojama poput crvene, plava, plava i ljubičasta. To dolazi u kutiji koja ima sliku muškarca i žene na prednjim, također ima slika od njih prije i nakon primjene boje. Na ovaj način možete pronaći boju kose koja je najbliža Vašem prirodnu boju kose i provjeriti što rezultati će izgledati. Unutar okvira dolazi vrećicu boje, boca s rješenje i omekšivač. To znati ako ste alergični na sastojke, napraviti patch test. Još jedan dobar proizvod iz ove marke je Schwarzkopf svjetline nijansu Ultra Violet.
Druga mogućnost kada je riječ o permanent hair dye ljubičasta je ohlađen Plum Boja Puls Boja kose Mousse od Loreal. To je vrlo jednostavan za korištenje proizvoda i daje intenzivnu nijansu ljubičaste, ovaj proizvod, također ostavlja svoje ljubičaste hair mirisa velike. Ona traje dulje od kutije kaže. To je malo teže naći ovaj proizvod u trgovinama, a možda ćete trebati online shop za ovu boju.
Polu Stalni Ljubičasta boja za kosu, jedan od najpopularnijih proizvoda bez stalnog ljubičasta boja kose je Manic Panic Ultra Violet pojačalom boja kose. S tim proizvodima možete boje kosu u živoj ljubičaste boja kose ideje. Uz krem ​​boja kose je jaka formula koja traje prilično dugo. Možete otići na mjesto manicpanic kupiti ovaj proizvod. Drugi proizvod je sirovi Purple Punch Demi-stalnog boja kose. To ne permanent hair dye ljubičasta shade je briljantan boja. To traje oko 3-6 tjedan.
Ostali popularan polu stalni ljubičasta boja kose su proizvodi po specijalnim efektima. Specijalni efekti polutrajna boja za kosu Deep Purple, je lako primijeniti i ne nestati vrlo brzo. Sve što trebate učiniti je primijeniti i stavio ga za 10 minuta. Nakon mjesec dana primijetit ćete boja izblijedjeti.
To su bili različitih proizvoda ljubičaste boje za kosu. Dakle, odaberite bilo koji od gore navedenih proizvoda i slijedite upute na proizvodu. Pobrinite se da ne dopustite bilo koje boje pada na vašu kožu ili obrišite ga čim ste učinili pokrivaju kosu boje. Ako imate jako tamnu kosu, onda je poželjno da ih klor svjetliju nijansu, prije korištenja ljubičasta proizvodom boje za kosu.

No comments:

Post a Comment