Monday 31 October 2011

Kupaonica Savjeti za sigurnost

Vaše kupaonice je obično najmanji prostoriji u kući. Često, to zahtijeva sigurnost jer postaje najopasnije mjesto na kući previše. Uz naporan i vlažnim podovima, potrebno je brinuti šećući se u kupaonici. Ne samo to, ona je također mjesto gdje ćete držati sve tvoje proizvodi za čišćenje, koje su otrovne i štetne i da se držao podalje od djece. Kupaonica ponori, kadu i wc su izrađene od porculana, krom ili pločica, što opet postati opasno ako padne i pogodio glavu na njega. S obzirom na sve gore navedeno, kupatila sigurnost postaje vrlo važno.
Osim navedenog, kupaonica je mjesto na kojem možete držati električni uređaji i lijekovi. Također, ona je mjesto koje izaziva najveće klizanje i pad nesreće kod kuće. Kombinacija svih navedenih čini ovo mala soba, potencijalno opasno za sve svoje članove obitelji. Sljedeći paragrafi će se usredotočiti na sigurnost kupatilo sa različitih aspekata.
Savjeti za sigurnost kupaonice
Kupaonica Safety Grab Barovi, kupaonice sigurnost zgrabiti barova instaliran za osiguranje Vašeg računa. Kupaonica barovi su osigurani horizontalno ili vertikalno na zidove kupaonice u blizini tušem i kadom području i bliže WC. These barova zgrabite pomoći u uzimajući iz kade, ustajanja iz komode a isto tako sprječava klizanje kada je kat je mokra. These barovima postalo neophodno kako bi se osigurala kupaonica sigurnosti staraca i djece. Ne instalirati te zgrabiti barova u dijagonalnom položaju, to ne će podržati vaše težine. Ako želite, možete instalirati bar kade kupanje na strani kade za dodatnu ravnotežu i sigurnost. To će biti korisna kako bi se pomoglo svojoj djeci previše. Izgled vaše kupaonice neće biti ugrožena s ovih sigurnosnih barova kao što postoje različite vrste lako instalirati zgrabite barova dostupan u hardveru dućan koji može odgovarati vašim potrebama i kupatilo dekor previše! Vi također može kupiti na ove linija.
Toaleti, komode, što je nisko u visine, može uzrokovati probleme za starije koristiti. Stezaljka-na WC sjedalo je dostupan na tržištu, koje ne samo da povećava visinu WC, ali također ima ruke na svojoj strani koji pomažu u lako sjedi i ustajanja iz WC sjedalo. To je jedan od najboljih savjeta za sigurnost za starije. Korištenje komoda stolica također rješava nesreće izazvane zbog niske WC visine. Bliska zgrabite na WC bar će također pomoći. Djeca vole da igraju u vodi. Oni su vrlo dobili fasciniran s vodom u WC previše. Time se povećava njihove šanse uzimajući zaglavi u wc, ili lošije utapanje u WC. WC sjedalo brave dobar savjet za kupaonicu sigurnost za djecu.
Kante za smeće, ne možete poreći da postoje šanse od spoticanja dolje jer je kanta za smeće bila na putu. Držite ga ispod umivaonika, tako da ne pada preko njega. Opasni stvari kao što su lijekovi, odbačeni britvica, konzerve od materijala za čišćenje i sl. su bačen u kante za smeće. Djeca će biti vrlo zainteresirani za rummaging u kante za smeće, ako se ostavi bez nadzora. Stoga, je nasušno nadzirati Vaše dijete i baciti sve ovih štetnih materijale u one limenkama koje su izvan njihova dohvata.
Električni uređaji, Struja i voda nikada ne idu ruku pod ruku. Voda je uvijek prisutna u kupaonici. Ne ostavljajte aparate kao sušilo za kosu, brijanje britvom i dr. blizu vode. Također isključiti električne aparate i iskopčajte, nakon što ih koristite, kako bi se spriječilo opasno nesreća. Instalirajte plastične čepovi u utičnice tako da su djeca sigurna. Poduzimaju sve potrebne mjere za električnu sigurnost je bitna za kupaonicu sigurnost.
Medicina Ormari, još jedan potencijalni izvor opasnosti, instalirati medicinskog ormarića gdje djeca neće biti u mogućnosti doći do njih. Za daljnje dijete sigurnosti, instalirati dijete sjedne na ovim ormarića. Spremanje lijekova boce s djetetom dokaz kape, drugi je sigurnosna mjera. Odložite off sve lijekove koje je isteklo tako da vi ili bilo koje druge starije osobe ne uzeti ih nesvjesno.
Čišćenje i potrošni materijal; Držite čišćenje i potrošni materijal za kupaonicu čišćenje, na visokoj polici da ga držati podalje od djece. Nemojte izgraditi ovaj polica previsoka, ili možda završiti pada. Ako možete, instalirati bar zgrabite iz ovog policu tako da možete držati na to prilikom pristupa polici. Osigurati da sredstva za čišćenje su daleko od dohvata djece je dobar kupatilo sigurnost savjet.
Držite grimase ruci u kupaonici i suhe pločice svaki put kupatilo se koristi. To će osigurati da u kupaonici je voda free, dakle, umanjuje nesreća. Kao što se vidi iz gore, postoji mnogo stvari koje bi vaše kupatilo nesiguran za djecu, starije i za vas previše. To čini kupaonicu sigurnosti vrlo važno. Strogo nadzire svojoj djeci, čak ako ste sve moguće sigurnosni uređaji u kupaonici. Uostalom, obitelj je sigurnost prioritet našeg života!

No comments:

Post a Comment