Thursday 13 October 2011

Monroe Piercing Scar

Dok traži novo tijelo izmjene, mladi dječaci i djevojčice doslovno su sve ide van. With novim pirsing početku se pojavljuju svake druge drugi, to neće biti veliki šokira kada ćete naći neki momak ili djevojka hodanje niz ulicu sa svojim cijelo tijelo proboli (i tetovirane). Iako, to je ideja neki od nas su došli u uvjetima s, bez obzira na sve, svaka generacija će imati svoj vlastiti skup izbora koji ih čini jedinstvenim. No, neke modne trendove dobiti nosili mnoge druge naraštaje, gdje ih se može smatrati cool. Primjer koji bi se Monroe piercinga. Očigledno je napravio poznati po raskošnim Marilyn Monroe, Madonna i Cindy Crawford to usna piercinga je veliki hit među tinejdžerima i mnoge 20-somethings. Međutim, ono što mnoge nove piercers može biti zabrinuti je li ožiljak Monroe piercinga?
Za odgovor pitanje, pogledajmo na opće ideje o body piercing. Bilo koja vrsta piercinga učinjeno na naše tijelo ozljede, samo zato što je zapravo prodire kroz našu kožu. Dakle, ožiljak tkiva Monroe piercing will izlučuju određenu količinu bjelkaste-žuta tekućina. Koža oko piercing će se natječaj, nije obojan lagano natečene, i svrbi. I zbog svih ovim pitanjima, mnogi roditelji ne može biti uvjereni pustiti njihova djeca dobiti piercing. Međutim, uzimajući prepala ožiljka Monroe piercinga ne treba vam i vaši roditelji vas čuvati od donošenja odluka za što pojedinca. Postoje određene korake koje možete poduzeti da biste bili sigurni da niste neka s ružan Monroe piercing ožiljak. Tako ćemo ići preko usana Monroe piercinga njegu uputama i ostaviti vas s prekrasnim tražite piercinga.
Monroe piercing njegu
Sljedeće su savjete o mjeri opreza koje možete poduzeti da niste lijevo s usana piercinga ožiljak na vaše gornje usne. Jednom dobivate piercing učinio, čak profesionalni šilo, koga ste izabrali, će pružiti potrebne body piercing aftercare upute. , 2-3 puta dnevno, trebali biste ispiranje usta za tren usta (nije regularna usta). Također, svaki put kad nešto pojesti, budite sigurni da koristite medicinski razreda usta. ; Nemojte pokušati over-čisti Monroe piercing kao što treba vremena da se liječiti ispravno. , Kako je piercing uzima oko 6-8 tjedna da ozdravi potpuno, možete isprati usta slanoj vodi nakon svakog obroka (za smanjenje ozdravljenja vrijeme). ; Ako je Vaš gornjem desnom usne je natečen, primijeniti led preko njega. Također možete koristiti led kreme, led pops, i smrznuto jogurt smanjiti oteklina. ; Operite zube barem 3 puta na dan bi se uklonili čestice hrane iz usta i smanjiti količinu bakterija, dobro. , Ako ste preosjetljivi ili alergijski, možete kupiti preko-the-counter anti-upalni lijekovi da bi bol i / ili oteklina na minimum. , Nemojte nositi šminka za neko vrijeme jer mi ne želimo ožiljak Monroe piercinga. ; Jedite male, ujedat veličine dijelova hrane i jesti polako kao što možete. ; Ne dirajte Monroe piercing nakit oprao ruke antibakterijskim sapunom. Koristite isti sapun za čišćenje piercinga s toaletni papir ili pamuk obrisak. , To je s obzirom da ako bušiti vašu kožu s nečim oštrim, vaša koža će reagirati na njega. Bit će vidljiv Monroe ožiljka piercinga, ali ako slijedite upute dao gore, možete smanjiti obezbojenje u tom području specifične. Svaka osoba je koža je drugačija i ona reagira na određene stvari jedinstveno. Razumjeti što's ispred vas, pitajte informativan pitanja prije nego što napravite konačnu odluku.

No comments:

Post a Comment