Sunday 16 October 2011

Ognjište Mantel planovi

Kamina ukrašena prekrasnim mantel čini velika izjavi za svoj dom dekor. Postoje razne mogućnosti za uređenje jedne mantel, osobito dramatičan theme čini središte svakoj sobi. Suvremeni dizajn u rasponu od uglađeni stream-postrojilo visoke oštrice mantels. Vi ćete dobiti neki sjajan planove kamin u ovom članku mantel, koji će vam pomoći da dizajn kamin kod svoje kuće.
Ognjište dizajni su se razvijale od 12. stoljeća, noseći bogate povijesti renesansnog razdoblja. Tijekom tog razdoblja, mantels je tipičan arhitektonskog dizajna i obrasce Europe. Grand kamin označen status obitelji. Ipak, možete provesti planova kamin za svoju kuću mantel, prema interijer vaše kuću.
Kako planirati Mantel Ognjište?
Izbor kamin mantel dizajna ovisi o faktorima kao što su, raspoloživom prostoru unutar sobe, njegova uporaba i klimatske uvjete koja prevladavaju postoji. Tradicionalni kamin mantel stilovi su još uvijek u modi, a izvanrednih uzoraka izrađenih s drveta i cigle. Tako ćemo saznati kako izvršavati planove kamin dizajn za svoju kuću.
Plan Izgled: Očistite područje u potpunosti gdje ste trebali podići mantel. Ako renoviranje, pazite da ste ga dobro redizajn. Uzmi mjerenja točno, a zatim izgled dizajna. Za to, svakako je potrebna pomoć arhitekta ili dekoraciju interijera.
Izvrši Design: Montirajte komponenti potrebnih za kamin mantel. Ognjište mantel kompleti su dostupni u trgovinama koji sadrže sve potrebne dodatne opreme za dizajn. Nakon što su nabavljene sve u ruke, položiti uzorak mantel i početi projektiranje po Vašem izboru.
Ognjište Mantel dizajni
Da li ste se s bilo ideje za dizajn kamin mantel? Što vam je draže, tradicionalne ili suvremene, ili kombinaciju oboje? Pa ako ste još uvijek na paziti, evo predstavljajući vam neke od najboljih materijala za dizajn kamin. Vatrostalna opeka, drvo i kamen su najbolji materijali za izgradnju kamina mantel.
Vatrostalna opeka mantels: vatrostalna opeka mantels imaju grimiz crveni ili smeđe preplanula izgleda. Oni su vrlo dobro postaviti u kutove kuće. Imaju okolicu žalbu i polu-suvremene prirode. Tradicionalni mantels have rustikalne postavke over opeke mantels.
Drveni mantels: Drvena mantels su savršena theme ako imate tradicionalne kuće tipa vikendica. Ovisno o dekor kamin Mantel, to može biti tradicionalne ili suvremene. Drvo se obično proizlazi iz debla bor, hrast, trešnja i javor. Oni su jeftin u odnosu na kamen mantels.
Stone mantels: Ako želite najsuvremenijim dizajne za kamin mantels, samo se odlučiti za kamen modela. If trošak nije ograničenje, a zatim mramorni mantel je jednostavno najbolji. Ostalo kamenje koristi za lukavost kamin mantel uključuje granita, vapnenca i škriljevca. Vapnenac i škriljevca su jeftiniji od granita i mramora.
Kad ste se odlučili ideji kamin mantel za vaš dom, samo ići naprijed sa dekoracijom. Shemu boja i arhitekture je jedan od važnih aspekta kamin mantel planova. Boja mogu biti podebljano ili neutralne nijanse. Some ukrasni komadi uključuju heirlooms, putovanje suvenira, slika, etnički obrti, zid scones, ogledala, aqua boce i crvenog koralja. Nijanse, umjetnička djela, pribor i ukrasa treba nadopuniti temu koju ste izabrali. Dovoljno je učiniti sami!

No comments:

Post a Comment