Thursday 27 October 2011

Vojska Boot Camp

Vojska Osnovna obuka također poznat kao kamp vojska boot je trening program koji testira izdržljivost razina budućih novaka s rigoroznim programima. Samo ako vojnici prolaze ti programi mogu postati vojnik u US vojsci. Ti programi intenzivne i vrlo izazovan dizajniran za guranje novaka u svoje granice i da se njima koristi za način života da su prilično zaštićene od. Brzi skok u ovu vrstu žive ih prisiljava da se brzo prilagoditi na situaciju u ruci. U ovom članku ćemo raspravljati o logorima dignuti vojsku i ono što se očekuje da učiniti.
Vojska Boot Camp Training: Pregled
Vojska Boot Camp Zahtjevi, jedan od osnovnih zahtjeva od logora vojske boot je da oni moraju proći test fizičkim koji je dao u Prihvatilištu bojne which je samo uvod u vojsku vježba Boot Camp. Kadeta za muške to znači da oni moraju raditi 13 push up, 17 sjesti prozore i trčanje udaljenosti od jedne milje u manje od osam i pol minuta. All novaka moraju proći ovaj test koji je samo djelić vrste čizma kamp trening workouts da ćete morati učiniti jednom ste u. Za aktivne vojske usluge trebate biti najmanje 18 godina starosti. Ako imate roditeljski pristanak, onda ste dozvoljeno da zaposli u 17 godine. Najveća dobna granica je 42 godina. Medicinski zahtjevi navesti da morate biti u dobrom zdravlju i uvjet da ne smeta sve usluge koje vam svibanj biti potrebna za. Od 2010, svoje seksualne orijentacije i dalje može biti osnova za odbijanje regrutacija no vojska ne pitanjem o vašem orijentacija. Obrazovanje zahtjev da se u vojsku je diplomu srednje škole. Minimalne razine obrazovanje iako ovisi o tome što poruku koju se natječete. Ostali zahtjevi ne uključuju se u jedan roditelj, a ne s više od dvoje djece, prolaze oružane snage kvalifikacije test i prolazi kroz financijsku procjenu. Također će se dati popis stvari o tome što donosi vojske Boot Camp.
Vojska Boot Camp Lokacije, ako ste treninga u kampu vojske čizma za američka vojska tada postoji pet vojni čizma kamp mjesta koje ste mogli biti poslana za vaše Osnovne borbenu obuku (BCT) ili Advanced pojedinačne obuke (AIT). Tih lokacija su Fort Benning u Ohio, Fort Jacksonu u Južnoj Karolini, Fort Leonard Wood u Missouriju, Fort Knox u Kentuckyju, a Fort Sill u Oklahoma. Fort Jackson je najveći trening centar za početni ulazak u Sjedinjene Države vojske. Svih svojih vojnika, ovaj centar sam pruža obuku na 50% muškaraca vojnici, a 80% žena vojnicima.
Vojska Boot Camp Priloga; vojske boot kampovima može se podijeliti u tri faze, faze koja je crvena faza ili Patriot faza, faza II koji je bijeli faza ili faza revolveraš, i faze III koje je plava faza ili Warrior faza. Osnovna obuka u logor vojske boot traje devet tjedana koji je odgovor na pitanje kao što je koliko dugo je vojska čizma kamp. U fazi sam, novaci stalno prati bušilica sergeants. Oni su vući za najmanji kvar da se osigura da posvećivanje detaljima crta is bušenih u njih. Vojska Boot Camp trening sastoji se od intenzivne vojne boot camp vježba da je nekoliko sjednica vojne vježbe Boot Camp. Ovi workouts su vrlo teško i često vas gurnuti na svoje granice kao oni pokušati testirati koliko možete izvršiti sami. Ruke u ruku borbenu obuku je važan dio ove faze I. U fazi II, vojnici početi oružje obuku i gađanje. Oni su upoznati s bajuneta, tenkova i drugih teških oružja. , Prije prelaska na treće faze, vojnici su testirali njihove stručnosti s različitim oružjem. Faza III je naširoko smatra se najteži od tri faze sa vojnicima očekuje da prođe noć vrijeme operacija i drugih oporezivanja fizičkih vježbi.
Obzirom ispod je opći dnevni raspored u jednom logoru vojske čizma. Većina vojni boot kampovima širom svijeta, uključujući mornarica boot camp-a i HRZ boot kampovima slijediti rasporedu koji je više ili manje sličan rasporedu dati ovdje, s nekoliko promjena, ovisno o potrebama program obuke i druge uvjete.
Dnevni raspored u vojsci Boot Camp, TimeActivity, 0500Morning poziva, 0530Physical obuku; 0630Breakfast, 0830Training, 1200Lunch, 1300Training, 1700Dinner; 1800Drill narednik vremenu; 2030Personal vrijeme; 2130Lights Out
Kažnjiv Aktivnosti u Vojsci Boot Camp, nalazi se popis aktivnosti koji, ako vojnik u trening indulges, mogu be vući i kažnjen skladu s onim što se smatra pogodan. Kaznena djela koja su kažnjiva kada ste u logoru vojske čizma treninga su dati u nastavku. Ovo je samo indikativni listu i nije iscrpan popis. Moguće je da postoje mnoge druge aktivnosti koje se mogu smatrati kažnjivo. ; Uporaba bilo kojeg proizvoda od duhana. ; Konzumiranja hrane na bilo koje drugo vrijeme osim u vremenu niti u bilo kojem drugom mjestu osim određenog područja. , Krijumčarenja posjed; neposlušnost prema bilo kojem obliku viši časnik. , U nedostatku po službenoj dužnosti. ; Izostanci bez uzimanja dopusta. , Bratimljenje, ako oglašen krivim za sudjelovanje u bilo kojem od navedenih kažnjivih aktivnosti, nego bušilica narednik zadužen mogu dati vojnik izvansudski kazna koja bi mogla uključivati, ograničenje u pogledu mjesta rada, rekreacije, platiti cuts, smanjenje čin ili degradacija, ukor ili u usmenom ili pisanom obliku, itd. Sve te kazne mogu biti uz povećanje broja vojske boot camp vježbe koje vojnik mora izvršiti. U najgorem slucaju scenariju, to je moguće da vojnik može dishonorably biti otpušten iz snage.
Nakon što ste završili različitim fazama logoru vojske boot, kao vojnik američke vojske da će to biti Vaša je dužnost da štiti interese stanovnika Amerike. Sada da znate što možete očekivati ​​od logora vojske čizma, možete se registrirati ako mislite da je karijeru u vojnoj je za vas.

No comments:

Post a Comment