Sunday 23 October 2011

Najbolji temelj za ljeto

With ljeta, možda ćete morati dvaput razmisliti prije nanošenja šminke svaki element. Vruće ljeta može pretvoriti vaše savršen neuredan šminka i uništiti svoj izgled. Iako možete kupiti vodootporni makeup vlage u zraku može učiniti vašu kožu masnu i mrlja šminka. Zaklada je podnožje vašeg šminka koja pokriva sve nedostatke. Svi ste svjesni da pogrešne boje šminke temelja mogu vam dati sablastan izgled. So odabiru temelj odgovaraju vašoj koži ton nešto što ne treba spomenuti. Također temelj za suvu kožu, masnu kožu i kombinacija koža je često drugačija. Ali da li vi ikada odabrati temelj prema godišnjim dobima? Pa, mnogi potpuno lojalne kupce staviti na jedan brand i jedan tip temelj i koristiti ga godinama. S modnim svjesni kupaca, šminka industrija danas ima mnogo temeljima koje su pogodne za određene sezone. Pa, pitajući se kako odabrati savršen temelj za ljetom? Ovdje je informacije o najbolji temelj za ljeto.
Top zaklada za ljetno vrijeme
Smashbox High Definition Healthy FX Foundation; Ako želite nositi besprijekoran izgled koji će trajati cijeli dan, zgrabite Smashbox High Definition Healthy FX Zaklade. Ovaj temelj koji ima značajke poput UVA / UVB SPF 15 štiti kožu od opora sunčevih zraka. Dakle, to vam daje prednost dual, pokrivanje kože i formiranje savršena baza za makeup i dalje štiti kožu od sunčevih zraka. Ovo je oil-free temelj s anti-starenje, revitaliziraju i učvršćujućim formula. With svojim najboljim prikriti i dugotrajne formule, to je definitivno najbolji temelj za ljeta.
Revlon Colorstay Mineralni Foundation; Ovaj mineral makeup temelj obrazac Revlon nudi vam dugotrajan učinak. To je temelj u prahu koji je napravljen od laganih bogatih sastojaka. To nije tekuće temelj šminka i stoga, pruža najbolji mat učinak. S uljem-free, miris besplatno i ne iritiraju formula, to je hit među mnoge ženke. Što više možete pročitati savjete temelj u prahu i odaberite jednu od osam boja dostupan u tim.
Max Factor Trajna izvedbe ostati na popravni, a to makeup temelj iz Max Factor je dugotrajna šminka koji se pretvara u besprijekoran ljepotu. Tekućina temelj ostaje od jutra do večeri čuvanje li spremni za cijeli dan. Ovo je anti-alergijske i bezuljni šminku koji dolazi u pravom bež nijanse slonovače i fer. Možete ga isprati s redovitim lice oprati.
L'Oreal Paris Istina Match Super bendable Šminka; s 24 nijanse, ovaj True Match Super bendable Šminka temelj iz L'Oreal Paris je najbolji temelj za ljetno vrijeme da se odluče za. Ako ste od onih koji imaju poteškoća u koje odgovaraju nijanse s ton kože, svakako možete naći jedan odgovarati vašoj koži ton. To je najbolje temelj za ljeto bez ulja, mirisa besplatan i dolazi sa SPF 17 za zaštitu kožu od prirodnih elemenata. To ne će začepiti vaše pore i čuvati vašu kožu blistava i bez greške.
Nadam se ove informacije o najboljim temelj za ljeto, dućan pomaže vam pravo kozmetički proizvod. Pobrinite se da odaberete pravu hladu temelj koji će vam dati blistav izgled. S tim i niz drugih mogućnosti dostupne u dugotrajnu šminku možete pokriti vaše lice don elegantan izgled koji traje cijeli dan. Budite sigurni da biste saznali pravo zahtjeva postupak. Možete provjeriti sve najboljih brandova u kozmetičkoj industriji, kao i svaki od njih pokreće dugotrajnog proizvoda s porastom potražnje za tim. Odabir najbolje zaklade šminka i primjena pravom, spremni ste za dodavanje boja odgovara vašim ruho i vijoriti svoj izgled.

No comments:

Post a Comment