Friday 21 October 2011

Window tretmani za vrata

Window tretmani su među osnovne home dekor elemente. S brojem tipova na raspolaganju u ovim, te s pravom može uljepšati prozore u sobama i istaknuti ih. Iako ste dodati zavjese i zastori na prozorima, vrata su često ukrašene u strukturnim načine. Šarene veneers, klasični okviri, dizajner šipke i lijepe drva ili staklena površina vrlo često koristi imati elegantan vrata. Svi ti prozor tretmani su također često koristi za vrata, kao dobro. Ulazna vrata stana su iznimka gdje je prozor tretmani su rijetko koriste, no za vrata otvora u terasa, veranda, dvorištima često su obdareni prozor tretmane. Također, zajednička vrata u dnevnoj sobi može ponekad biti spruced s prozora tretmani ne samo za ukras, već za dodavanje privatnosti element kao dobro. Tako omogućuje premjestiti na znati o nekim iznenađujuće prozor tretmani na vratima.
Best Liječenje Prozor za vrata
Zavjese, zavjese su sve vrijeme hit kad mislite prozor tretmani za vrata ili prozore. S brojnim mogućnosti tkanine, boja i dizajna, te su među konačan izbor. Što je više možete lako pronaći jedan do odgovaraju postojeće kuće dekor i ostatak prozora tretmana. To su odgovarajući će se koristiti za kvadratni ili pravokutni vrata, a ne za lučnim ili francuski vrata. Korištenje zavjese za klizna staklena vrata je među najbolje opcije. Prozor tretmani za klizna staklena vrata također može uključivati ​​dodatak na panel zavjesama koje izgledaju kao rolete i sastoji se od ploče koje kada se otvore, slajd na uglovima. Ako imate izuzetno prozračne sobe, dodajući zavjese koje će zadržati otvaranje i uznemiravanje objekte blizini je nisu dobar izbor. U ovom slučaju, sjenila može biti pravo pokupiti.
Rolete, žaluzine drugi best prozor tretmani za vrata. To su također dostupni u različitim sorti, a vi možete odabrati onaj koji najbolje odgovara vašim potrebama i ukusu. Horizontalna rolete može biti opcija možete uzeti u obzir ako vrata nemaju previše duljine. Slično zamotana sjenila u bambusa, drveta ili presvučena tkanina može biti opcija koje treba razmotriti. Ugrađena zasjenjivanje su super opciju uzeti u obzir ako želite besplatno rješenje održavanje. These odmor između okvira vrata i stakla s obje strane koje džipove it bez prašine. Imate žice vješanje slobodan koji se može koristiti za otvaranje ili zatvaranje rolete prema potrebi. To također može biti među klasičnim prozor tretmani za klizna staklena vrata koja su dosta široki i imaju 3-4 ploče. Korištenje sjenila za prozore i vrata su najbolja opcija u slučaju male prostore.
Soft Sheers; Ako želite jednostavno dodajte zavjese na vrata kako bi pokrili svoje dosadan izgled, ali ne žele kompromis na klasični prikaz kako je staklena vrata daje, sheers može biti pravi odgovor. Čak i ako imate drvenih vrata, kada je ostavljena, sheers može odigrati pravu ulogu zavjese i također pružaju polu-privatnost. To može blokirati dolazne zrake sunca dobro. Možete dodati sami ili sheers dopuniti zavjese s tim. Sheers osnovi izrađene su od tanke tkanine koja je često polu-transparentni i samo dodaje na ljepotu postojećih prozora tretmana.
Nijansiranje ili Jetkanje stakla; Ako ne želite da se odluče za navedene prozor tretmani za klizna vrata ili redovne, i imate kompletan čašu ili pola staklena vrata, možete uzeti u obzir ovu opciju. Nijansiranje stakla i dodavanje boje da ga mogu odmah začiniti svoj izgled. Možete ići za jedan od osjetljivih stakla artworks ga uljepšati. Također, bakropis staklu ili dodavanja dizajner matirano staklo su najbolje prozor tretmani za vrata. Mat ili mat stakla pruža potpunu ili polu-privatnost i izgleda klasa apart. To je također jedan od najboljih prozor tretmani za francuski vrata ili one imaju posebnu arch na vrhu.
Osim spomenutog prozora tretmani na vratima, također možete dodati dekorativnih elemenata na vrata da ih fancify. Trendy vrata knobs, ručke, zaključavanje sustav s dizajnerom knobs su svi dio vrata dekor. Iako se smatra svaki element vrata, te su sigurni da izgledaju strašan i dodati do izgled Vašeg doma dekor.

No comments:

Post a Comment