Sunday 16 October 2011

Zatvoreni Plant Lonci

Najbolji način da ljepota i dobrota prirode u zatvorenom prostoru je za dobivanje neke lijepe sobne biljke. Živost prirode, i sve rejuvenating svojstva mora pružiti, može uživati ​​jednostavno raste neke biljke. Ne samo da osvježite, oni također dodati dodir svježine na bilo koji interijer, koji je inače jednostavno pretrpan s namještajem. Oni daju im osjećaj prozračne, i zapravo se odreći osjećaj cooped se unutar četiri zida. S unutarnjim biljke, možete dodatno accessorize vaše interijere odabirom različitih sorti zatvoreni biljka lonci koji su sada dostupni u nekoliko oblika veličinama i materijalima. Ovdje ćemo raspraviti one vrste, tako da možete izabrati onaj koji najbolje odgovara Vašem ukusu.
Ukrasni Zatvoreni Plant Lonci
Od veliki zatvoreni biljka lonci malim one, u unutarnji vješalice biljka lonac, raznolikost dostupan je beskrajan. Kombinirajte zelenila sa hladnom i toplom nijanse lonce, i poboljšati sve što priroda ima za dati. Bacite pogled na vrste posude za sobne biljke koje možete koristiti za podizanje ljepotu vašeg unutarnjeg prostora.
Plastični Zatvoreni Plant Lonci, ako ste obličje za jeftini zatvoreni biljka lonci, plastične onda je vaš najbolji kladiti. Ne samo da je jeftin, to je također dugotrajan i zahtijeva vrlo niska održavanje. Osim toga, plastične posude, za razliku od glinene posude nisu porozne, što znači da vaše biljke će zahtijevati manje pažnje od vas u smislu zalijevanja. S druge strane, budući da nije porozan, to znači i kisika neće doći biljke dobro. Kao takva, morate koristiti dobro isušivanje potting mix. Kao i bilo koji drugi lonac, pa plastične posude za sobno bilje mora imati rupe ili ladicu za prikupljanje viška vode, koji je tada trebao biti isušen.
Terakota Zatvoreni Plant Lonci, terakota posude su tradicionalni biljka lonci koji su uvijek bili koriste vrtlarstvo entuzijasta. Budući da su porozne, oni prevladaju nedostaci plastične posude. Ipak, sobne biljke čuva u terakota loncima zahtijevaju redovito zalijevanje, kao lonac sklon da upije višak vlage iz tla. Drenaža rupa u ovim posudama su mora. Ako želite koristiti terakota posude u zatvorenom prostoru, to je poželjno držati u saksiji biljke koje nemaju visoke potrebe zalijevanja, kao što se inače može dobiti malo neuredan. Idealna biljka će biti Aloe vera biljka ili bilo koji drugi kaktus.
Keramičke Zatvoreni Plant Lonci, Najnoviji i više zanimljivih dodataka za kontejner vrta i posude za sobno bilje uključuju keramičke posude. Raznolikost u oblicima, veličinama, bojama i dizajnom bi ih jedinstven dopune na svoj interijera. Oni pružaju sve prednosti plastičnih posuda, no definitivno bolje izgleda. Upišite ih na podu, ili na unutarnjim biljke, oni mogu samo gledati iznimno privlačan. Čak i ako ne se biljke u njima i jednostavno prazne posude u strateškim mjestima, oni će poslužiti kao prekrasan fokalne točke za vaš životni prostor.
Nehrđajući čelik Zatvoreni Plant Lonci; Elegantan, moderan i elegantan, inox posude za zatvoreni u vrtu uzeti cijeli proces na sasvim novu razinu. Ako imate moderan životni prostor, a zatim ti posude od nehrđajućeg čelika će učiniti čudesa za estetske privlačnosti vašeg interijera. Elegantan nehrđajućeg čelika s umirujuće zelenilo biljke čini za izvrsnu kombinaciju koja se može koristiti kako bi se poboljšala u zatvorenom prostoru. Trg, cilindrične ili pravokutne posude dugo, uzmite pokupiti iz bilo koji odgovaraju Vašem ukusu.
Indoor Plant Pot vješalice, ako ne želite zauzeti katu prostor s saksiji biljke, zatim indoor biljka vješalice su za vas. Smještena na usamljeni stup, ili obješena u svog balkona, te napraviti za vrlo atraktivne fokalne točke za interijere. To su, naravno, idealne za vješanje sobne biljke. Kombinacija nekoliko saksiji biljaka držati na podu uz ove vješanje biljka lonci, učinit će cijeli izgledati savršeno. Zatvoreni biljka lonac vješalice dostupne su u svim navedenim materijalima, pa možete uzeti tvoj motika, ovisno o vašem osobnom ukusu.
Pri odabiru zatvoreni biljka lonci, imajte na umu određene naputke. Za jedan, bez obzira što ste odabrali materijal, pot bi trebao izgledati dobro s postrojenja i prostor u koji će ga zadržati. Imajte na umu veću sliku, a od trenutne vizije. Secondly, the size od the plant treba be the proportionate to pot vam se going to keep it in. A round bush growing in jedan rectangular pot will silly look, though these may be beautiful elements individually. Osim terakota biljke, nitko od ostalih materijala za zatvoreni biljka lonci spominje ovdje su porozne, što znači da će zahtijevati od vas da slijedite režima spominje plastične posude.
To je pregled tipova lonaca možete uložiti u za zatvoreni u vrtu avanturu. Maksimalno iskoristite svoje zeleni palac, i vaše kreativne sposobnosti kombiniranjem nekim lijepim zatvoreni biljka lonci s najatraktivnije biljke.

No comments:

Post a Comment