Wednesday 26 October 2011

Kuhinja Makeover Ideje

Jeste li umorni od svoje stare kuhinje i želite obnoviti svoj izgled? Zatim morate ideje kuhinja makeover koji će dati svoje stare kuhinje novi zakup života. Jedan od najboljih načina kako bi vaše kuhinje makeover je primijeniti svježe kaput boje ili instalirati novi dizajner pozadinu. To odmah daje kuhinji jedan svjež novi izgled. Vaša kuhinja je na mjestu gdje ćete provesti svoje slobodno vrijeme izrade jela za svoju obitelj i prijatelji i to bi trebao biti, dakle udobna za rad u.
Ako imate bilo kakvih strukturne nedostatke u kuhinji ili kuhinje countertop i ormarima nisu prava visinu, sada je tip da postavite sve na ispravan način. Kuhinja pregradnja je skupa stvar, a to ne učinite nešto ovako svake godine. Dakle, morate biti sigurni da ćete imati neke velike ideje kuhinju makeover, a također je potrebno da se prvenstvo svoj posao.
Kuhinja Makeover Ideje o proračunu
Makeovers za kuhinju na proračun, vi jednostavno ne možete priuštiti za nove drvenih ormarića za pohranu pribor i pakirana hrana. Jedan od najboljih kuhinja makeover ideje o proračuna za ažuriranje postojećih drvenih kuhinja kabinet i ormari. Just brusnim papirom u završnici ormari i primijeniti novi drveni mrlju preko njega sa spužvom. Također možete dati svoje drvenih ormarića novi sloj boje u funky boje poput patlidžana i Lime Green. Dodavanje naglaskom boje poput ove u vašoj kuhinji promijenit će se izgled vaše kuhinje i čine ga više stilski.
Da li pronaći sebe listajući sjajan uređenju interijera časopisi i žele da i vi mogli imati super swanky kuhinju. Dobro, to je moguće da se šik kuhinje s jeftinim ideje kuhinjom makeover. Jedan vrlo jednostavan način za ažuriranje izgled vaše kuhinje je instalirati prelijepo i jedinstveno backsplash pločica uzorak u vašoj kuhinji. Dodaje pravo količinu boja i možete birati između mnogo različitih dizajna i materijala. Koristite šarene keramičke pločice, mini pločice ili čak i staklene pločice za prekrasan mozaik uzorak za vaše backsplash. Ako zaista želite spremiti gotovine onda je dobra ideja bi se napraviti backsplash iz starog usitnjeno komada Kine koji već imate. Just break svoje stare Kine u nepravilne komade te ih zalijepiti u obliku velikog uzorak. Moj prijatelj koji je imao neke šarene usitnjeno porculana od bake koristili ovu ideju za stvaranje backsplash koji je uistinu jedinstven.
Promjena kuhinja podnice je sljedeći na popisu kuhinje makeover ideje. U kuhinji pod je podvrgnut puno trošenja i habanja zbog teških noga prometa i to može izgledati dotrajalih nakon godina korištenja. Ali kada ste u potrazi za kuhinju makeovers na proračun, zamjena tvrdo podnice ne može biti održiv opciju. Dobra alternativa bi se uvesti koga u službu linoleum podova ili laminata. Laminatni podovi je izdržljiv, izgleda kao drvo i oni koštaju djelić onoga što trošak tvrdo podnice. Ako je Vaš postojeći poda u dobrom je stanju i ne zahtijeva bilo značajne popravke, onda je najbolja opcija bi bila da jednostavno maknete njegove završiti i refinish primjenom svježe drvo mrlju boje.
Drugi kuhinja makeover ideja je promijeniti countertop u kuhinji. Nakon godina korištenja, kuhinja countertop je siguran da će puna mrlje, ogrebotine i oznake. Morate strip countertop od iverice palube i instalirati novi laminat countertop. Ako imate talk countertop, onda samo, preuzmite ga polirani od strane stručnjaka za sjajan novi izgled.
To su bili neki jeftin kuhinja makeover ideje. Kada radite kuhinja makeovers na proračun, to je malo stvari koje najviše računati. Nova kuhinja žaluzinama i slatko caffe zavjese, učinit će Vašu kuhinju otići iz blah to wow. Nekoliko kuhinja dekor stavke kao što su šareni tepih, novi pribor, zamjenjujući slavina i instalacija više rasvjeta može dati vaše kuhinje novi zakup života.

No comments:

Post a Comment