Saturday 15 October 2011

Book Cover Design Template

Book Cover je prva stvar da ljudi obavijest o Vašoj knjizi. Ona govori svezaka o sadržaju knjige. Većina svjetskih najprodavanijih knjiga svih vremena imao veliki pokriva. Veliki poklopac knjigu možete postaviti vaše knjige osim sto drugi na polici. Češće da ne, korice knjige daje nagovještaj o toj temi u knjizi. Na primjer, knjiga posvećena posebnim temama, kao što su romantika, neizvjesnosti, komedija, ili čak i self help knjige imaju posebno Nepomenuti kôd o svom pokriva koji omogućuje nam da ih prepoznati čak i prije nego smo pročitali njihovim naslovima. Ukratko, korice knjige ide dug put u odlučivanju prodaju svoje knjige. Dakle, u slučaju da se dogoditi da bude samostalno izdavač, tada se naše knjige dizajn korica ideje definitivno može vam pomoći. Vi svibanj također uživati ​​čitajući godišnjak dizajn korica ideje.
Što su Book Cover Design Templates
Knjiga pokriva dizajn predlošci su dostupni online u ispisati ili preuzeti oblik. To su ili besplatno ili plaćeno. Ti predlošci omogućuju vam da odaberete knjigu dizajn korica od stotine dostupnih predložaka. Ako planirate svoj vlastiti dizajn korica knjige, možete pregledavati kroz knjigu pokriće dizajn uzorci dostupni na ovim stranicama. Možete dobiti dovoljno inspiracije prolazeći kroz bezbroj knjiga naljepnice predložaka dizajna. Ti predlošci omogućuju vam da mjesto vašeg teksta i grafike unutar danog prostora. Nemate dopuštenje da stavite tekst ili grafiku u "sigurnosne zone". Ne zaboravite da uklonite "predložak" nakon posla je završen. Također, ne zaboravite spremite svoj rad kao JPG ili PNG datoteku. Ako imate softver za uređivanje, možete napraviti promjene na predlošku, tako da odgovara vašim individualnim zahtjevima. Neke web stranice nude ste prilagodili knjiga pokriva za malu naknadu. Jedini flip strana uzimajući svoju knjigu dizajn korica od online predložaka je da, vaš pokriti će biti više ili manje slične na brojne druge knjige. Jedina varijacija možete dobiti jest plasman grafike, tekst i boja, što nije puno da budem iskren.
Book Cover Design Ideje
Sada, ako stvarno želite dizajn poklopac koji je dostojan stvaranje utjecaja, morat ćete prethoditi your strogim proračuna i biti spremni ići da ekstra milja. Ako ste uzeli toliko napora da napiše knjigu, to svakako ima smisla ulagati istu količinu napora i novca da bi ga primijetio. Uostalom, to je samo po kupcima koji možete dobiti povrat na svoje napore. I tu postoji bolji način da pobudi vaš potencijalni kupac udjela od projektiranje oku korice knjige which može transformirati svoje knjige u najbolje prodaje knjigu. Međutim, morat ćete slijediti određene smjernice ako želite stvoriti privlačan knjige pokrivati. Ove smjernice su kako slijedi:
Font, a Sans Serif fontovi kao što su Arial and Tahoma se smatra idealnim za knjigu pokriva i prašine jakne. Jer, sadržaj je vjerojatno da će se otisnuti u Times New Roman te bi trebao insistirati na gore navedene fontovi za vaše pokriva. Te fontove su jasne, čiste i savršeno čitak.
Grafička, iako, grafičke ne moraju biti dio umjetnosti, to bi definitivno trebao biti u skladu sa sadržajem knjige. Ugodna i self objasnidbeni grafički možete zadržati svoje potencijalne kupce angažirati i prisiliti ih da se prosijati kroz stranicama Vaše knjige.
Natrag Cover; prosjek kupac troši oko 8 sekundi skeniranje prednji poklopac i 15 sekundi skeniranje stražnji poklopac pri kupnji knjiga. Stoga, moć stražnje kućište ne može se podcijeniti. Uključite, Blurbs, izjave, citati na stražnji poklopac. Također malu sliku tvoje s biografijom je objašnjeno u par rečenica će pomoći vašem čitatelji povezuju s vama.
Unajmljivanje profesionalni izrađivač korice knjige je skup ali vrlo djelotvoran ideju izrade korice knjige. Možete ga pokazati dizajn korica knjige predloške koji Vam se sviđa on-line, kao one koje nisu željeli. To će mu dati ideju o Vašem ukusu. Također, ocijeniti njegova prethodna iskustva u knjizi omota before dodjeljujući mu zadatak. Pitajte ga kako bi dobili više ismijati prozore prije nego što jednom završiti.
Tako, besprijekorno izrađen korice knjige ide dug put u izradi radoznalost o svom radu među svojim čitateljima. Slijedite knjige pokrivaju dizajn ideje dati u ovom članku da biste stvoriti veliku korica knjige.

No comments:

Post a Comment