Sunday 30 October 2011

Kako pustiti Anger

Suočeni smo s mnogo neugodnih situacija u našem životu koje nas čine vrlo nesretan. This nesreća se ne može kontrolirati naše misli i dovodi do ljutnje. Ljutnja je naša normalna reakcija na sve što pođe krivo, drugim riječima, što god ide prema našim željama. Često ne shvaćaju da kada se naljute, mi lice niz fizičkih i psihičkih problema. Također, soj odnosima zbog naše ljutnje. Plus, postali smo poznati po tome što bijes pitanja, među našim prijateljima. Sada dolazi važno pitanje, ne želimo izgubiti naše odnose i zdravlje, ili ne želimo riješiti uzrok? Let's fokusirati na uzrok i naučiti kako otpustiti ljutnju.
Kako pustiti Anger: Savjeti
Morate se razumjeti kako kontrolirati ljutnju, kako bi otpustiti ljutnju. Obzirom na nastavku su neke savjete treba slijediti koji će vam pomoći da se otpusti nakupljeni gnjev.
Meditacija, dok meditirate mislite o sadašnjosti. Dok razmišljate o sadašnjosti, automatski imaju tendenciju da se stavi svoju prošlost iza vas. Meditacija će vam pomoći da se koncentriraju na svoje sadašnje time eliminira, a ne samo stres, ali i pomoći da riješite svoj bijes. Ako imate puno problema u koji se bavi pitanjem, samo ići za masažu i opuštanje razmislite nakon masaže. To će pomoći da vidite razuma i također će vam pomoći započeti proces ostavljajući ići od ljutnje.
Pisanje, ne smijete povjerovati, ali pisanje stvarno pomaže da se osloboditi svoje osjećaje. Napravite dnevnik sebe i kada se ljuti, samo pribilježiti što god vam padne na pamet. Zatim pročitajte dnevnik kada imate smirila. To će vam pomoći da razumijete ono što ste ljuti i što su reagiranja na one situacije. Pokušajte kontrolirati svoje osjećaje sljedeći put ista situacija proizlazi. To će vam pomoći riješiti svoj bijes i da ćete također naći da je vaša stres je lakše upravljati.
Misli, Kad ste ljuti, te probati za sebe odvratiti razmišljajući o nečemu drugom. Ako vam se sviđa košaricu, razmišljati o nekim prodaji koju želite ići, ako volite čitati, razmišljati o najnovijim knjigu koju ste pročitali i sl. Ove različite misli vas odvratiti, tako da se ograničava od razmišljanja o istim stvarima koje vas ljuti. These zbunjujući misli su također drugi oblik tehnike opuštanja za vas.
Uklanjanju ispuštanja; Nakon što smiriti nakon određenog incidenta koji je napravio vas ljuti, pokušajte razmišljati o izvoru ljutnje. Postoje slučajevi kada se vent svoj bijes na potpuno drugačiji prostor. Dakle, ako je imao borbu sa svojim gazda, nemojte se ljutiti sa svojim suprugom i djecom, ako ste imali loš razvod, nemojte dozvolite da vaši prijatelji i suradnici nose žrtve svoje gorčine. Identificiranje izvor vaše ljutnje, dobar je stres management tehnike koje će vam pomoći eliminirati svoj bijes. To je također način da otpusti od bijesa i boli.
Express, ako osoba, koja vas čini ljut je prijatelj ili član obitelji, govori se i čišćenje svih pitanja i nerazumijevanja s njim / njom će vam pomoći ne samo u uzimajući osloboditi od vaše ljutnje i pod uvijetom da tvoj sa stresom olakšanje, ali također u održavanju zdravih odnosa. Izrazite svoje osjećaje i riješiti probleme. Naći ćete da je to osvjetljuje dušu, a vi više nisu grouch. Ovo je također kako da otpusti od ljutnje i gorčine pripadaju čišćenje pitanja će se kraj gorčine u vama.
Oprosti, to je najteži ali je najbolji način da se otpusti bijes i ljutnja. porazgovaraj s malim situacijama i morate naučiti oprostiti sve blizu i one drage zato što ih trebate. To je važno da pustite sve jad tako da sve što možete živjeti u miru.
Kako da se otpusti ljutnju i prezir
Jad je osjećaj intenzivnog gorčine prema osobi ili određenom incidenta / događaja. Ona dobiva pokreću kad osoba u neposrednoj blizini ili kad se događaj dogodi opet. Ako dopustimo da raste, ljutnja može pretvoriti osoba, vrlo neprijateljski, cinični i gorko se u životu. Osoba postaje vrlo osjetljiv i može nepotrebno istresu na nedužne ljude. Drugi grob efekti mogu biti živčani slom, gubi povjerenje u ljude i gubitak samopouzdanja. Svi ovi učinci mogu dovesti do depresije i pogoršanja odnosa. To je bolje pustiti ljutnja i kako to učiniti tako da ćete morati naučiti kako otpustiti ljutnju.
Korak Jedan: Najam ići prošlosti će vam pomoći da prevladaju osjećaj ljutnja. If sve krivo ode se dogodilo davno, onda nema koristi spoiling sadašnjosti i budućnosti.
Korak dva: Identificirati razloge koji vas ljutiti prema osobi ili situaciji. Ako shvatite da ste overreacted, to će biti lakše da se otpusti. S druge strane, ako su savršeno točna uzimajući ljut, zapamtite da je više kada ste vi ljuti, više ste grumpy. Također postati killjoy. Pokušajte yoga očistiti um i ostati sretan.
Treći korak: Ako je osoba čini da ti ljutiti, ignorirati ga koliko možete. Ako on ne može ignorirati, onda najbolja stvar za učiniti je sebe odvratiti potpuno po misleći vaših večeru, knjigu, film si vidio ili samo zamisliti da osoba ima sprouted rogovima ili rep. Pretvoriti u stanje u jedan smiješan i otpusti svoje negodovanje.
Četvrti korak: Pročitajte neke knjige koja opisuje svoje probleme ili razgovarati s nekim tko s kojima se suočavaju sa sličnim problemima te ih pitati kako su savladali svoje negodovanje. Znajući da postoje drugi koji su u sličnim situacijama kao što je naše, pomaže nam da se osjećate bolje. Takve knjige mogu biti dobar ublažavanje stresa koji čuda rade.
Korak Pet: Razmislite o drugu stranu medalje, pozitivne bodove u toj situaciji. Naći ćete da je razmišljanje o pozitivnim bodova samo čini bolje za vas. Npr., ako je vaš dečko razbija se s vama za drugu djevojku, pozitivna točka može biti da je cura previše dobro za njega i da će konačno prekinuti s njim ostavljajući vam da se posljednji smijati.
Nadam se Vašoj potrazi za kako to otpustiti ljutnju, je odgovoreno. Vrlo je bitno znati gnjev upravljanje u cilju da biste dobili osloboditi svog gnjeva. Imajte na umu da ste svibanj ozlijediti sebe i ljude oko vas uzimajući ljut. Ljutnja je poziv za bolesti srca, hipertenzije, problema s šećer u krvi i srčanog udara. Je li vaš bijes vrijedi vaš život?

No comments:

Post a Comment