Tuesday 11 October 2011

Inground Bazen Održavanje

Tko ne voli misli posjedovanje bazen u dvorištu i imaju luksuz da se plivati ​​u njemu kad se osjeća kao! Pa, dok je san posjedovanje bazena je ružičast, stvarnost podrazumijeva puno odgovornosti. Neovisno o vrsti bazena, važno je za izvođenje raznih tjedni, mjesečni i godišnji zadatke održavanja. Inground bazen troškovi održavanja će se povećati na duže staze ako se pravilno održavanje nije provedeno na regularnoj osnovi. To rezultira oštećenja bazen linijski brodovi i cijeli bazen. Kako bi svoj bazen funkcionalan na duži period, to je važno voditi brigu o svoj bazen kao malo dijete. Česti pozornost i skrb traži po bazen.
Održavanje Inground bazen
Klor i pH Razina; Chlorinating bazen je važno jer sanitizes bazen. Održavanje odgovarajuće razine pH (7,2-7,6), je također važno, jer na toj razini klor je najučinkovitije. Stoga je važno da zadržite ček od klora i pH vrijednosti dva puta tjedno. Razinu klora se može održavati dodavanjem natrij hipoklorit ili kalcij hipoklorita i pH razinama može se održavati dodavanjem nišadorski kiseline ili soda za pečenje.
Košarica skimmer, da jamči svježe i kruži bazen vode, gliser koš treba provjeriti i čistiti dva puta tjedno. Gliser košara često dobiva začepe krhotine kao lišće, insekti, ptice izmet i drugih otpadnih materijala zrak od vjetra na površini vode bazena. Da biste spriječili previše nečistoća skuplja na površinu vode i začepljenja gliser koš, možete uložiti u bazen sigurnosti pokriva, koji ne samo da će osigurati sigurnost, ali će također spriječiti dobivanje odlomci iz prikupljeni.
Četkanje i usisavanje, četkanje je važno da uklonite prljavštinu i uljne mrlje na pločicama od bazena. Ne samo da ovaj Mar izgled bazena, ali ona također čini bazen katu ljepljiv. Dakle, trebali biste koristiti četkicu za četkanje bazen bazen podu i pločice. Zaroniti za usisavanje vakuma glavu i crijeva, a zatim vakuum daleko. Usisavanje i pranje treba obaviti jednom tjedno, međutim, u vjetrovito vrijeme, može to učiniti češće.
Algaecide and Clarifier Addition; Drugi važan dio inground održavanja bazena algaecide and clarifier Osim toga, što treba biti učinjeno jednom tjedno. Doza algaecide mora dati vode bazena za obuzdavanje rasta algi kontaminanti u bazenu. Nabavite dobar algaecide kvalitete, jer uništiti loše kvalitete one bazen linijski brodovi. Štoviše, ako ste pronašli oblačno bazenske vode, probajte dodati dozu clarifier na bazen vode. Clarifying agenti izazvati sitne čestice koje su premale da se uhvati u filtar spajati and obliku veće čestice koje mogu biti uhvaćen na bazenu filtera.
Šok liječenje; Kloriranje tisak slobodnog klora na bazen koji se pretvara u kombiniranim klora. Kombinirana klor je štetan i može doprinositi na oku i iritacije kože. Stoga je važno da se pretvori u kombinaciji klora natrag slobodnog klora jednom tjedno. Lokalni bazen trgovine imaju pakete šok tretman, koji moraju biti dodan u bazen po uputama.
Kalcij razini, važno je da se tvrdoća vode provjeriti jednom mjesečno. S obzirom na to ne može biti učinjeno kod kuće, morat ćete uzeti uzorak vode bazena na bazen trgovini i dobiti vodu testirali. To je važno jer visoke razine kalcija u vodi može popuštati u mjerilu formacije, dok je manje razine kalcija može rezultirati u povećan korozivnosti vode. Jednom u šest mjeseci inground bazen filteri također treba ukloniti i očistiti.
U slučaju da je problem što ne znate kako riješiti, nazovite stručnjaka za popravak inground bazen. Štoviše, ne dopustite različitih inground bazen zahtjevima za održavanje you zastrašivanja. Dok te dužnosti nisu teško pratiti i učiniti, važno je razumjeti iznos odgovornosti posjedovanje bazen povlači za sobom. Dobiti bazen samo ako ste spremni za njegovo održavanje.

No comments:

Post a Comment