Thursday 6 October 2011

Hot Stone masaža tehnike

Povijest hot stone masaža datira od prije skoro tisuću godina kada je bio korišten u znoju svečanostima u nekim dijelovima Amerike, kao dio rituala. Ostale škole mišljenja smatraju da je masaža vrućim kamenjem tehnike datiraju 5000 godina na indijski biljnih ljekovitih vodič, ayurveda. U davna vremena, jogiji koristi za toplo kamenje uz pomoć vruće vode ili žeravice i smjestite ih na energetske centre u tijelu. Ovaj proces je bio koristan u liječenju mišićne tegobe, kako je propisano u Ayurvedi.
Danas, isto hot stone masaža tehnike koriste se uz tradicionalna masaža terapija. Hot stone masaža terapija postala je bijes sa sve većim brojem lječilišta i beauty salone it odobravanje. Opseg hot stone masaža nije ograničena na ljepotu, ali ona je također koristan u liječenju tijelu bol i bolove u leđima. Za masažu tisak zbijeno mišiće i stanice i potiče cirkulaciju krvi, koja otapa bilo kakve ugrušaka u krvi, što rezultira u smanjenju boli i oticanje mišića.
Hot Stone masaža Stijene; ​​Kamenje se koristi u hot stone masaža tehnikama, nalaze se u blizini obale rijeke. Vodene struje u rijeci čini ih glatke i bez oštrih grebena. Bazalt rock se također koristi kao masaža kamen, koji je formiran kada vulkana izbacivati. To je visoko na željeza i magnezija i vrlo je dobro upija toplinu. Općenito, stan kamenje se koristi kao masaža kamenjem, tako da oni ostaju na leđa bez kotrljale niz, i pokrivaju velike površine kože. Prije početka masaže, kamenje se grije u vodi do određene temperature s električnim grijačem. Zatim ove vruće masaže kamenje dogovorene su na leđima duž kičmene moždine, i na dlanovima, stopalima i rukama. Kamenje se može postaviti na druge dijelove tijela kao dobro, kao i po zahtjevu klijenta. No, ovo kamenje ne može staviti na lice i kožu, kako se koža na tim područjima je vrlo osjetljivo.
Hot Stone masaža terapija; masaža vrućim kamenjem Terapija ima puno prednosti osim smanjenja bolova u leđima i bol u tijelu. Ova masaža je dobra za ljude koje imaju hladne noge ili imaju tendenciju da se osjećaju hladnoću, jer povećava tjelesnu temperaturu i komfor u tijelu. To je također idealno za bilo kakvu napetost mišića ili mišića oteklina, gdje je terapeut može raditi na mišiće bez primjene pritiska mnogo za uklanjanje uganuća. Hot stone masaža tehnike mogu pomoći ljudima s lošim cirkulaciju krvi, artritis ili osteoartritis bol, nesanica, itd. To je također dobar za oslobađanje od stresa i može pomoći opustiti um, kao i smanjivanjem anksioznosti i depresije.
Hot stone masaža terapija tehnike su dio tradicionalnih masaža terapija. U hot stone masaža, terapeut koristi kamenje za masažu tijela, umjesto da svoje ruke. Ponekad terapeut koristi kamenja samo na leđima i koristiti svoje ruke i na druga područja tijela. Prvo, terapeut primjenjuje ulje na tijelo tako da se kamen može lako kliziti dok masiranjem. Tada se vruće kamenje se čuvaju na tijelu za 10-20 minuta, nakon čega slijedi masaža s kamenjem. Terapeut može izabrati da slijede ili kombinirati razne vrste masaža, kao što su tajlandski masaža, švedska masaža, ili kineska masaža, itd., a može koristiti različite ulja za masažu ili aroma ulja za opuštanje uma.
Međutim, postoje neke mjere predostrožnosti koje treba poduzeti prije ulaska hot stone masaža spa. Osobe s nezaliječene ratne rane, zaražene kože, i modrice trebali izbjegavati vruće masaža kamena. Trudnice i ljudi s nedavnim fraktura ili operacije treba konzultirati liječnika prije nego uzimajući pampered s bilo hot stone masaža tehnikama. U cjelini gledano, vruće masaža kamen može ostaviti osjećaj opuštenosti i svježe, a može biti savršen za oslobađanje od stresa prije nego što se vratim na naporan radni tjedan.

No comments:

Post a Comment