Thursday 27 October 2011

Kolac Fence Stilovi

Od svih ograde ideja i stilova, kolac ograde su najpopularnije, jer oni čine sve kuće ili vrta izgled klasičnih i elegantan. Postoji mnogo različitih stilova i kolac fence ćete imati tvrdo vrijeme odaberete jedan. Većina ljudi misle da kolac ograde su drveni i obojeni bijelom, ali kolac ograde dolaze u mnogo različitih materijala, boja, veličina i dizajna. Možete odabrati ogradu kolac za vinil velikom stilu, kao i trajnost. Oni su cijene puno manje nego tradicionalni drveni kolac ograde i idealne su za ljude koji su na proračun. Ovdje ćemo raspravljati o stilovima kolac ogradu koja su na raspolaganju u tržištu.
Kolac Fence Stilovi i dizajni
Drvo kolac fence stilova su najpopularniji, i oni su pravi izbor za vikend stilu ili country stilu kuće, jer oni daju kapriciozan i stari svijet šarm u kuću. Kolac ograde su uglavnom povezani s zemlje žive i najbolja stvar o njima je da oni odgovaraju krajolik i vrt. Vrsta kolac koristi, njen dizajn i kako zatvoriti zajedno pickets su instalirani, određuje stil kolac ograde. Najčešći drvo fence stilove u kolac ograde su poznati kao gotičkom stilu, gdje na vrhu svakog kolac je u obliku glave strelice. These pickets općenito su instalirani vrlo blizu, tako da oni pružaju maksimalnu privatnost. Varijacije gotičkog kolac fence stil francuske gotičke kolac ograda ima više okićen dizajn kolac ograda sa šiljastom vrhu. Te vrste francuskih gotičkih kolac fence stilova pogodni su za kuće da pohvalim viktorijanskih ili Edwardian arhitekture stilova.
Picket Fences ne mora biti instaliran u jednom pravcu, gdje sve pojedinačne pickets su iste visine. Za uređenje vašeg vrta i pružiti više vizualni interesa, izgraditi kolac ogradom jedan zapečeni dizajn. In jednom zapečeni stražar fence stilu, pickets nisu iste duljine i da su instalirani na takav način da tvori konkavan fence dizajna ili nježni luk. Još jedan dobar kolac fence stilu koji je popularan kod mnoge kuće zove se Yorkshire. Ogradu Yorkshire stražar ima individualne predstraža ograde koje imaju stan vrhu na pozicijama i da su instalirani sa prazninu oko polovine inčni između njih. Kolac ove vrste fence stilova su izvrsni za dvorištu ili povrtnjak.
Ako ste obličje za nešto seljački, a zatim najbolji kolac fence stil je običan stan vrhu kolac ograde. Kao što ime sugerira, u ovu vrstu u ogradi na vrhu pickets su potpuno ravan i općenito oni nisu istaknuti. Svi drveni kolac fence stilova su prilično skupe. Dakle, ako vaše imovine je veliki jednom, ima smisla da instalirate vinil ograde kolac. Vinilni predstraža fence stilova su sličan onom drvenim ogradama, i vinil fence instalacija nije samo lako, ali također lako održavati. Oni su čip otporni i ne truleži ili ispucati.
Možete odabrati vinil stilova fence kolac u različitim dizajne poput psa uho, Yorkshire i gotike. Vinil ograde razmjestiti samo gledati kao drvo i oni ne moraju se bojati. Oni su dostupni ne samo u bijele boje, ali i druge neutralne boje poput preplanulost, smeđe i bež boje. Kolac ograde mogu biti više dekorativne i zanimljivih instalacija postove kolac ogradu koja su okićen. Mnoge kuće, čak uvesti rešetke over svoje pickets da bi ga više privlačan.
Kako si ti vidio postoje mnoge kolac fence stilova koje možete izabrati za stvaranje stambenog granice. Kolac ograde su jedan od najpopularnijih fence dizajna za domove i sjajan način da priložite svoje imovine.

No comments:

Post a Comment