Wednesday 26 October 2011

Betonski vrt Klupe

Ako volite da provedete vremena u svom vrtu, a zatim, vrtne klupe može biti najkorisnija stvar. Iako postoji širok raspon izbora, što se tiče vanjski namještaja je u pitanju, vrt klupe uvijek poželjna. Osim pružanja dnevnu aranžmana u vrtu, to može biti stil izjavu u sebi. Dok fancy modeli skuplji, drugi, poput, drvene ili betonske vrtne klupe nalaze se jeftinije. U drugoj kategoriji previše, možda ćete dobiti ukrasni verzije, da može vas koštati više.
Vrtne klupe mogu biti izrađene s različitim materijalima, poput drveta, kamena, plastike, betona i sl. No, konkretne vrtne klupe su jako puno u potražnji danas, zbog svoje trajnosti, izgleda i priuštivost. Možete ili svibanj ići za one ukrasne ili običnom vrtne klupe. Čak i ravno i zakrivljeno betonske vrtne klupe su dostupni. Ukratko, tu su i razne vrste betona oblika vrt klupa, od kojih možete odabrati najbolje za vaš vrt. Također možete napraviti konkretne klupa vrt na vlastite. Neka nam sada pogledati kako napraviti konkretan vrtu klupu.
Izradu jednostavnog Betonski vrt klupe
Čineći vaš vlastiti beton vrt klupe, možete uštedjeti novac, kao i dobiti neko zadovoljstvo stvaranja vrtnog namještaja po sebi. U cilju kako bi ove klupe, vam je potrebna, betona, betonskih klupa vrt plijesni, lopatica, itd. Prije svega, morate kupiti kalupe, po Vašem izboru. Plijesni previše dolaze u raznim oblicima i dizajne, te će biti odvojena za ploče i baza na kojoj ploča treba biti. Sve što morate učiniti je da se miješati beton i napunite namašćenom plijesni. Pobrinite se da tresti plijesni povremeno, dok je za punjenje. Time se osigurava da su zarobljeni mjehurići zraka pušten iz betona. Nakon što su kalupi popunjena, glatke površine sa gleterom. To će potrajati oko tjedan dana za konkretne ploče i bazu da biste dobili set. Nakon toga, možete ih ukloniti iz kalupa i instalirati u vrtu. Ploča može biti bilo zadržao na bazi kao takvog ili pričvršćena na podlogu ljepilom.
To je jedan od najlakših metoda za izradu jednostavne betonske vrt klupi. Također možete pripremiti vlastitu betonskih kalupa klupa od iverice ili melamina obložene Iverice. Čak i dekorativni predmeti poput perle, komadići glazirane pločice, itd., može se dodati kako bi se klupi vrt ljepši. Također možete dodati betonske boje, a miješanje betona, kako bi dobili boju betona klupu u vašem vrtu. Druga mogućnost je napraviti daleko sa betonskom podlogom i koristiti logove ili druge inovativne materijale kao podlogu za svoj stol. To sve ovisi o vašoj kreativnosti. Možete ukrasiti i instalirati Vašim konkretnim vrt klupa po Vašoj želji. Za kamena beton vrtne klupe, morate koristiti posebne plijesan koja može stvoriti dojam drveta u betonu. Saznati više o konkretnim hidroizolacije savjeta koji će doći u ruci.
Sada, znate kako napraviti konkretne vrtne klupe koje mogu biti pogodno za Vaš vrt ili dvorište. Počnite s osnovnim dizajnom, a zatim, pokušajte zapetljan stilova i dizajna. Vi bi također trebali koristiti svoju kreativnost i dolazi do jedinstvenog beton vrtne klupe.

No comments:

Post a Comment