Wednesday 5 October 2011

Brizgaljki goriva za čišćenje

Potrebno je provoditi čišćenje injektora goriva za vaše vozilo jer je ova komponenta pomoći u regulaciji goriva unutrašnjosti vašeg automobila. Tu može biti puno krhotina i drugih otpadnih tvari miješaju u gorivo povremeno, a to može uništiti cijeli goriva na autu, a to može se izbjeći glatko funkcioniranje goriva injektor sustava.
Postoji mnogo različitih tipova motora koji se koriste u automobilima i danas, i svi ih prate na malo drugačiji način ubrizgavanja goriva. Dakle, ako želite provesti čišćenje ovog sustava, trebali biste biti dobro poznato od različitih komponenti da čine. Ako težak ovaj out za prvi put, bilo bi poželjno uzeti vozilo u dućan popravak automobila, ili da uvojačiti pomoć nekoga tko je obrazovan o način ovaj mehanizam djela.
Gorivo Injector sustav čišćenja
Visoka temperature u gorivu sustavu izazvati mnogo problema u dugoj vožnji. Iz tog razloga Samo sustava za ubrizgavanje goriva treba čistiti na redovnoj osnovi. Prisutnost olefina voska, vode, prljavštine i druge materijale može biti štetan motor vozila, i to je dizajn zrak kontrolu ubrizgavanja goriva koji određuje koliko čist komponenta. Clogging up ove komponente dovodi do problema kao što su gorivo injektor prljave emisije, niža potrošnja goriva i proizvodnjom raznih buka pri goriva dobiva zapalio.
Ovisno o dizajnu vaše gorivo injektora i stilom dizajna, možete odabrati da biste očistili brizgaljki goriva kada je u vozilu se uz pomoć brizgaljki goriva proizvoda za čišćenje, ili možete ukloniti i brizgaljke su ga temeljito očistiti . Čišćenje injektora dok je na vozilu je dovoljno ako se izvršiti zadatak redovito, ali ako ste čišćenje injektora nakon dugog trajanja, onda je poželjno da ga ukloniti iz vozila, a zatim su ga očistiti. Ovi članci o tome kako učiniti rad brizgaljki goriva i kako očistiti brizgaljke goriva također će vam pomoći da naučite više o njima.
Čišćenje brizgaljki goriva
Ukoliko ste nastavite s čišćenjem brizgaljki goriva dok je u vozilu sebi, prva stvar koju trebate napraviti je nabaviti čišći. Možete provesti goriva injektor čistač odnosu na auto dućan, a zatim kupiti najpovoljnijoj jedan za sebe. Sada vam je potrebno da biste pronašli brizgaljki goriva unutar automobila, a to je nešto što neće biti moguće, osim ako imate neko znanje o automobilskih motora. Uvojačiti pomoć od nekog tko ima ovu informacija, u slučaju ne.
Sada trebate odspojite brizgaljke od glavnih motora, i osigurati da se gorivo ne ide u motor prilikom pokretanja vozila. Trebat će vam za spojiti pod tlakom otapalo (koji je dio kompleta goriva injektora) do injektora, a zatim pokretanje motora. To će se izvoditi kroz cijelu injektora, te će očistiti sve prljavštine i neželjene materijalima u tom procesu. Možete provesti taj proces nekoliko puta kako bi se osiguralo da injektora čisti potpunosti. Brizgaljki goriva čišćenje je kao jednostavan kao ovaj, a sve vam je potrebna je čišćenje kit, a neki osnovna znanja o auto dijelova i auto-dijelova i locirati goriva injektor. Sjeti se da proći kroz neke gorivo injektor čistiju Recenzije prije nego kupite jedan ipak.
Ukoliko želite više temeljito čišćenje, morat ćete da posjetite mehaničara i pitati ga za uslugu cijeli sustav ispravno. On će zatim ukloniti injektor iz svog vozila, a zatim očistite ga iznutra prema van. Ovo je definitivno učinkovitiji, ali ona također uzima više vremena i troškovi više novca. Prosječni trošak za ovaj zadatak će biti između $ 30 - $ 50 na sat.
To je imperativ da se provode brizgaljki goriva čišćenja na redovnoj osnovi, jer to će osigurati da vaše vozilo funkcije glatko. Bez ove čišćenje, potrošnju goriva svojih automobila mogu ispustiti drastično.

No comments:

Post a Comment