Sunday 30 October 2011

Slana voda bazena

Popularnost soli za održavanje vode bazena je porasla po skokovi i granice u posljednjih nekoliko godina. Ipak, slana voda bazena imaju različite skupove brojeva od svježeg bazena vodom. Dakle, pravilan sol voda za održavanje je neophodno za bilo koju bazen vlasnika, tako da on ne lice bilo problema s funkcioniranjem slane vode bazena. Ovdje u ovom članku ću govoriti o jednostavne korake za sol za održavanje vode bazena.
Održavanje Vodič za slana voda bazena
Salt vodom su kupališta gdje koristimo slane vode i bez pitke vode klorirane. Upravljanje bazen slanoj vodi je gotovo sličan upravljanje slatke vode bazen i sve što je potrebno je biti svjestan o različitim aspektima pridružena bazen slanoj vodi održavanja. Morate biti svjesni o sposobnosti bazen da ste u mogućnosti postaviti odgovarajuće količine soli u tako da je kupanje prihvatljiv ili udoban.
Tehnički gledano, omjer dijelova od 3000 soli milijun soli u vodu je prihvatljiva. In slučaj sol kapi u bazenu, situaciju mogu nastati that zaustavlja proizvodnju klor. To se može potaknuti rast bakterije u području bazena. Dakle, to je apsolutno potrebno provjeriti bazen slanom vodom na redovnoj osnovi. Još jedan razlog da provjerite bazen je da vidi je li sol na pravo razini. Kao dio kupanje slanoj vodi bazena vodiča, mora se osigurati da setove sol testiranje iz lokalnom bazenu trgovine su kupili, tako da odgovarajuće testiranje može biti učinjeno.
Uglavnom, najvažnije slanoj vodi bazena savjet koji treba slijediti bez iznimke je da sol na vodu omjer mora biti odgovarajući. The sol u vodu omjer može biti bilo gdje između 2500 i 3000 ppm. Općenito, bazen skrb uzimalac napraviti veliku grešku odlaskom dolje te vrijednosti. Navedeni omjer osigurava da se jedva mogu kušati soli u vodi. Ako je omjer više nego to je onda sigurno to nije idealno mjesto za bazen slanoj vodi. U slučaju, da ste skeptični oko okus vode u ribnjaku, instalirati kit soli testiranje iz lokalnog dućana u bazen. Instaliranje slane vode pokazatelj je također dobar kao i koja vam daje informacije o soli u bazenu. U slučaju, sol povećava razinu, možete ravnoteža klora razinama u bazenima do ispuštanja više klora u bazen slanoj vodi okretanjem na gumb na kontrole. To će osigurati da se bazen uravnotežen.
Većina problema u slanoj vodi bazena za održavanje nastati zbog nepravilnog rukovanja na bazen. Pravilno budnost od strane taker bazen skrb je bitan kako bi se spriječilo neke probleme. Ako ljudi dolaze kupati u bazen žale simptoma iritacije kože, visoki kloriranje miris i sl., treba provjeriti razina klora u bazen. Prisustvo klora jaka razina ukazuju da razina klora vrlo je niska u bazenu i to treba biti uravnotežena s tim soli. Redovita provjera pH bazena je bitan kako bi se uklonili problemi lošeg čitanja. Kupnja pH testiranje kit iz lokalnog dućana, a koje često koristite za mjerenje pH bazena.
Premda slanoj vodi bazen održavanja zahtijeva manje kemikalija od svježe vode bazena, su sigurno više tehničkih kad je riječ o prilagođavanju odgovarajuću razinu soli i vode u bazenu. The slanoj vodi bazena troškovi održavanja je općenito nije vrlo visoka, a većina opreme potrebni su jedno vrijeme ulaganja kao oni rade godinama.

No comments:

Post a Comment