Friday 7 October 2011

Podrum kat Opcije

Podrum je jedan od najviše zanemaren dio našeg kuće. U većini kuća se čuva kao prigušeni tamnom kutu kuće, koje djeluje kao damping tlo za stare i odbacio kućanskih predmeta. Kao rezultat toga, stanje u podrumu podnice loše pogoršava. Dakle, kad želite da ga unaprijediti i učiniti ga funkcionalnim, prva stvar na koju morate staviti fokus je na podrumu podnice. Odabir pravo podrum kat opcijama ima svoj udio izazove.
Podrum Podovi Mogućnosti
Materijali koje su pogodne za interijere u kući ne rade za podrum. To je jednostavno zato što je jako izložen vlazi. Materijali odabrani treba izdržljiva i otporan prema vlage. Neki od najboljih podrumu podnice opcije su dati u nastavku:
Keramičkih pločica: Keramičke pločice je svoj svestrani karakter u smislu oblik, veličinu, stil i boje. Možete koristiti jednu uzorak i boje za cijeli kat ili možete kombinirati više boja, veličina i dizajna kako bi se poboljšala vizualnoj privlačnosti podnice. Keramički pločica podnice je vrlo izdržljiv i jednostavan za održavanje. To se može lako čistiti i pogodna je za one podrume koji su izloženi visokim noga prometa. Ako imate visok proračun, onda samo možete priuštiti da stavi keramičkih pločica na podruma jer su jako skupi. Nedostatak te pločice je da su vrlo hladno na dodir. Dakle, morate koristiti rugs zadržati pod toplo.
Vinilni Flooring: To se smatra kao jedan od najboljih podrumu podnice od strane mnogih ljudi zbog toliko prednosti povezane s njom. Najveća prednost vinilni podovi je da je vodootporna površinu koja je pogodna za podrum kat. To izgleda vrlo slično tvrdo drvo podnice. Dakle, ako imate Hardwood podnice u ostatka kuće, zatim instalirajte vinilni podovi na podrumu podu. Tako se može uskladiti i sa unutrašnjosti vaše kuće. Nisu vrlo skupi i nalaze se u kako u svitcima as kao i crijep komada sa različitim geometrijskim oblicima. One se lako može instalirati na beton sa posebnim ljepilom.
Stained betona: To je jedan je od najjednostavnijih podruma kat opcijama koje mogu pomladiti svoje dosadno, dosadno izgled betona. Akril mrlja prodire u prirodni porozne površine od betona, a čine ga atraktivnim. To bi trebalo biti učinjeno na toplo i suho dan kao mrlju je potrebno puno vremena za liječenje. Nedostatak tog podruma završetka je da podna površina tako dobivene ostaju hladne svih vremena.
Carpet: tepisi pomoći puno pružiti topao, udoban osjećaj za podrum. Oni su dostupni u širokom rasponu boja, teksture i dizajna. Problem s tepih je da lako apsorbira puno vlage i promicati rast kalup i plijesni. Da biste to izbjegli, morate najprije pečat do betonskog poda od vlage držati pod suho. Inače, instalirati slabljenja podlogu prije stavljanja tepih na podu.
Ostale opcije: Tvrdo drvo podova i laminata su druge dvije podrumu podnice opcije na raspolaganju s vama. Međutim, ove dvije opcije se mogu availed samo ako vaš podrum okoliš ne imaju visoku razinu vlage. To je zato što voda može uzrokovati znatnu štetu na oba materijala.
Nadam se da vam se svidio podrum pod opcije da smo dijeliti s vama u ovom članku. Kada ste dobro održavan podrumu kat onda možete ga koristiti za toliko različite svrhe. Možete ga uključiti kao dio vašeg stambenog prostora i koristiti ga kao rezervni spavaća soba. Ili se može koristiti i kao prostoriji za odmor ili hobi centar za djecu ili dom teretana.

No comments:

Post a Comment