Saturday 15 October 2011

Prikazivan Gazebos

Za one ljude koji su vani, a vole su željela imati uređen vrt, najbolja opcija bi bila da se odluče za probir sjenice. Tradicionalni vidikovaca je osmerokutna u formi. Gazebos su vrlo popularna u japanski i kineski arhitekture i još uvijek se nalaze u tradicionalnim japanskim vrtovima. Danas većinu home vlasnici više vole da su prikazivali gazebos u svojim vrtovima za opuštanje i imaju šalice čaja, dok oni uživaju u pogledu. Također je napravio popularne arhitekata i krajobrazne umjetnika koji konstruiraju gazebos u vrtovima i dvorištima. Ovdje ćemo govoriti o prikazan sjenice i kako možete odabrati pravo rješenje za vaš vrt.
Prikazivan Gazebo Planovi
Vidikovaca mogu biti otvoreni ili prikazan sa svih strana. Otvoreni vidikovaca zrak, iako je dosta lijep za pogledati, ne pruža zaklon od vjetra i kiše. Prikazivan gazebos s druge strane idealne su za sve vremenske uvjete i mnogi ljudi imaju prikazivan vidikovaca plans za vruće kace. Ona pruža pravu razinu privatnost bez negativnog utjecaja na prikaz. Ako volite zabavne gostiju, a zatim prikazan gazebos vam omogućiti da stvorite veliku ugođaj večeri. Jela pod vedrim nebom na nježan večer, unutar prikazivan vidikovaca, je nešto što svojim gostima pamtiti još dugo. Prikazivan gazebos su napravili s vidikovaca mreža, da bi mali insekti napadnu vas i vašu hranu. Najbolji način da prikazivan vidikovaca pogled pozivaju za vaše goste je organizirati par šiblja stolicama sa šarenim jastučićima, jedna stolić za kavu i vazu svježeg cvijeća.
Prikazivan sjenice su također odlične ako imate vruće kadica instaliran na otvorenom. Iako, možda ljubav ideju opuštanje u vruće kadica ispod zvijezda na otvorenom, u stvarnosti, trebate privatnost od znatiželjnih očiju susjeda. Možete imati ekrani vidikovaca napravio s drveta ili bambusa letvica. Također možete se odlučiti za jedan zaslon rešetke stil od drveta i oslikana u atraktivnim bojama. Za vrlo ćudljiv prikazivan vidikovaca stilu, možete također instalirati nadstrešnica vidikovaca koja je poliester ekranima. Ovi poliester ekrani mogu be zippered do zadržati komarci u zaljevu i da vam privatnost. Kad ne koristite vruće kade, poliesterske krov može biti vezan natrag.
Za one od vas koji bi željeli više tradicionalni dizajn u prikazivan sjenice, najbolji dizajn je konstruirati osmerokutna ili heksagonska struktura u drvu s podigao krovište. Ograde zidovi vidikovaca mogu biti konstruirane od običnog stakla ili matirano staklo i vrata također mogu biti izrađene od drva. Ovaj tip prikazivan gazebos su izvrsni za vikend stilu domova i je savršeno mjesto za curling se uz knjigu. Mnogi home poboljšanje trgovinama imaju prikazivan vidikovaca kompleti, koji su izvrsni za one kuće koji želite izgraditi vlastiti prikazivan gazebos. Oni su vrlo lako instalirati i svakoga tko je zgodan s alatima neće imati problema u izgradnji vidikovaca. Prikazivan vidikovaca for paluba je također odlična ideja, jer oni pružaju zaklon od elemenata.
To je sve o prikazivan Gazebos. A prikazivan će napraviti sjenica dobrodošao dodatak vašem vrtu ili dvorištu i pružiti vam prostor za opuštanje i uživaju u prirodi.

No comments:

Post a Comment