Friday 28 October 2011

Kožna manžeta Narukvice za žene

Koža je simbol konačan elegancije i obilja. Čista koža nije ništa drugo nego 'bogatih'. Nije li to razlog zašto idemo na čisti kožne torbe i cipele? Mislim da ne postoji ništa više seksi i oku privlačan nego kožnu jaknu. U vezi s kožne odjeće i pribora, tu je još jedna stvar koja je uhvaćen pozornost i dečki i cure - koža manžetama. Nepotrebno je reći dečki su nosio ih za neko vrijeme kao stil izjavu sa ženama, kao i obično parčad u odgovarajućim u 'Drugom spolu' Naslov (kao što spominje i Simon de Beauvoir, feministička legendarni pisac). Kožna manžeta narukvice za žene brzo su dobivanjem popularnost. Neka se vidi što sve ide oko ovog problema kože manžetama.
Kožna manžeta Narukvice u Žene kao nakit, Kada se radi o kožni narukvice, najčešći i dobro poznati su vezane lisicama i one tanke i pletenice one. Oni su pozvani kao wristlets. Često kopča ili ugriz se koristi za njih sigurno. Oni koji su u potrazi staviti u stilu kvocijent ovim planom narukvice uvijek imaju opciju ukrasni narukvice koristeći dugmad, trice ili neku drugu vrstu umjetničkih djela. Prednost iako s opleten kože je da to može biti vezan ili popucali zajedno na kraju. Ovi dolaze u niz sorti s tankim pljuska narukvicu žene, kožne vrpce mogu biti u širokom i zastrašujući uzorak sa srebrnim ovratnikom. Woven narukvice također su dostupne za one koji se žele nešto fin. Po zadanom, najviše HEP i modne boje smeđe i crne, ali doslovno, nebo je granica!
Da bi vam reći više o ukrašavanju ovih kože narukvice, odnosno manžetama je zapravo ovisi o vrsti narukvicu. Primjerice, ako to je gusta crna i vrlo tipičan jedan, dugmad i blago istaknute embellishments ići vrlo dobro. Međutim, ti su nosili hippy and punk gužve. Ali postoje i druge opcije u ćušnuti narukvicu za žene - pletene kože. To je više suptilan i elegantan opciju ako ne želite biti previše u lice. Tanka one mogu biti ukrašena pomoću metalnih nježne čari ili sitnice koje su ili tkani throughout ili visiti iz kože. Sa svim tim stvarima ne čudi kožne narukvice pljuska brzo postaju dio modnih dodataka za mlade.
Podudaranje s ruho, opisujući o kožnim pljuska narukvicu žena, zglob veličine je vrlo važno. Moje dame draga, ako narukvica vas ne uklapa dobro, kako bi vam biti u mogućnosti da ga vijoriti u cijelosti Monti? Prva stvar dakle prije no što mislite odgovara kože pljuska je da se uvjeri da je prava veličina. Ako želite casual izgled, skupina oko 0,5 inča širok će biti savršena. Naprotiv, ako želite stvoriti bolder izgled, ići na bend koji je 1 do 1,5 inča širok.
Ona ne bi trebao biti udoban stane niti to bi trebalo biti previše izgubiti. Blagi pokret narukvica can daje lijep izgled. Malo veći pljuska ili narukvica je također velika da bi vaše ruke izgledati vitko. Kada želite da se podudaraju s Vašim odjeće, jedna dobra ideja je da se utakmica gusta manžetama with chunky cipele ili debeli pojas. Ako ne imati točno vitki i savršen prstiju, odabir uskih i tankih pljuska može ići dobro.
Koža pljuska narukvicu za žene također može povezati s cipele s kopčama i blagi malo uljepšavanje. Na primer, ako imate sandale, s kopče na vrhu, možete ga udružiti sa sličnim kožna narukvica pljuska. Ne trebate bilo koji drugi pribor, par jednostavnih plave denims i bijelu košulju će izgledati jednostavno zanosan. Dodaj u tome, nevjerojatan torba od kože i vi ste postavili da se malo cijeni poglede! These kože ćušnuti narukvice za žene su odličan način da šiljak do vaše odjeće, međutim, u isto vrijeme, to bi trebalo poduzeti njegu da ne pretjerate i odaberite pljuska koji će odgovarati vama i vaše odjeće! Go to dobiti!

No comments:

Post a Comment