Tuesday 25 October 2011

Kako to odčepiti Kada odvod

Jedna od stvari koje najviše smeta u jutro je vidjeti kada odvod začepljen i voda teče u kupaonici. This sigurno messy pogled posebice u jutarnjim. Ali zašto kadi dobiti začepljen odvod? Glavni razlog zašto kadom izlučivalo dobiva začepljen zbog kosu i drugim tvarima kao što su sitne komadiće sapuna i šampona masnu ili uređaja koji imaju tendenciju staviti na cijev. Ponekad ulijevanja vode pomoći će jasno drenažu, ali ako postoje neke teže naslage onda trebate roll rukave i dobiti neke unclogging posao. Evo nekih kupatilo čišćenje tehnike i načina kako odčepiti kadom izlučivalo.
Koraci na Kako odčepiti kadom Odvodni
Postoji mnogo načina kako to odčepiti drenažu koje možete probati sami bez poziva vodoinstalatera. Budući nastavku su nekoliko taktike za kako to odčepiti kadu odvod.
Jedan od osnovnih načina o tome kako odčepiti kadu odvoda pokraj vode je korištenje klip. Napravite usisni na odvod pomoću klipa u cilju da se opusti se zabrtviti. Provjerite ima dovoljno vode za usisavanje klip može ispravno funkcionirati i odčepiti u odvod u potpunosti. Ukoliko je dovoljno vode ne postoji, onda možete sipati vodu i doći na posao. If the clog ne jasno, unatoč tome, zatim odvijte filter of odvod i umetnite nekoliko centimetara žice dok ne dođete do krhotine ili čak možete koristiti svoje prste za uklanjanje zabrtviti.
Ukoliko želite znati kako odčepiti kadu odvoda, naravno, tada možete isprobati koristeći soda za pečenje, octa i tople vode. Napravite mješavinu od bijelog octa i sode bikarbone i prelijte niz drenažu. Neka ovo ostati oko 15 minuta do pola sata. To će pomoći u diluting tvari koji su začepljen odvod. Sada ulijte tople vode u drenažu ispiranje sedimenta daleko. Također možete koristiti ovu tehniku ​​ako želite znati kako odčepiti kupaonicu sudoper, ako je takođe zaglavi with sedimenata. Također možete pokušati koristeći vodovod zmija ili bušilica, koji je dugo, savitljivog čeličnog kabla s ručkom. This zmija može se spušta u odvod gurnuti ili izvaditi materijala. Možete naići ovaj instrument na bilo koji hardver trgovine.
Najbolji način da odčepiti kadu odvod je da koristite neki otapala ili kemijske proizvode za čišćenje koji su dostupni na tržištu koji je jedan od najjednostavnijih i gnjavaža besplatno metode odčepiti odvod kade. Prije uporabe bilo koje od ovih proizvoda, pročitajte upute na pakiranju pismeni pažljivo prije korištenja proizvoda. Ulijte potrebne količine kemijskih u drenažu i ostavite ga da odstoji predložene vrijeme na pakiranju. Sipati velikodušan iznos od vode dolje izlučivalo očistiti clog i druge preostale čestice. Riječ je oprez prije nego koristeći bilo koji kemijski čišći. Nosite gumene rukavice dok rukovanja s proizvodom, jer sadrži toksične materijale. Nemojte prekoračiti vremenski rok s obzirom na pakiranju inače će jesti u svoj sustav odvodnje i uzrokovati curenje. Držite sve kemikalije iz dječjeg dosega.
Zato sljedeći put kada pronađete kadu odvod začepljen, nemoj čekati za vodoinstalatera da dođu za unclogging kadu odvod. Možete ispuniti ovaj zadatak sebe bez puno nered. Ako si neuspješan u čišćenje clog, unatoč pomoću ove tehnike, onda bolje potražiti stručnu pomoć. Nada ste pronašli ovaj članak o tome kako odčepiti kadu odvod koristan.

No comments:

Post a Comment