Saturday 1 October 2011

Calla Ljiljani

Calla ljiljanima je rod jedinstven i elegantan cvjetnica, što napraviti za lijep dodatak kući interijera ili vrtovima. Calla ljiljane su zapravo bijele, ali kao spomenuto, različiti kultiviranje sheme su omogucili ovih cvatnje vrsta biti dostupan u niz boja; više poput duge rasponu iz palest ružičasta i žute do najdublje ljubičasto. Cvjetovi nalikuju trubu obliku valjanog papir i to je ono služi biti glavna atrakcija ovih prilično ljiljane. Uzgoj calla ljiljane je relativno lako i ovo je razlog zašto su dobro krenuti s, za novaka.
Uzgoj Calla Ljiljani
Sljedeći opisuje nekoliko jednostavnih koraka kojima možete uputiti, za prospect uzgoja calla ljiljane. Tla potrebna za plantažama calla ljiljan krtola mora biti vlažna i porozna. Biljka gomolji na Dept of 4 inča i zapamtiti da je tlo mora labav, kao dobro. Zašiljeni kraj cvijet moraju biti okrenuti gore. Ako ste sadnju više od jednog, onda držati prostor oko 12 do 14 inča između njih. U područjima doživljava vrućim ljetima, biljke mora biti biljka djelomični sjenovito lokaciju. Zagrtanje biljaka ljiljanima će im pomoći zadržati vlage. Gomolje se mora zalijevati dok se ne puca čine njihov izgled. Jednom osnovana, koje se možete sjetiti dijeljenjem biljke u proljeće.
Tako ovo o bio sadnje calla ljiljane otvorenom. Sada, neka je vidjeti što je potrebno kako rastu Calla ljiljane na otvorenom.
Lonac mora biti 6 inča duboka i biti ispunjen s bogatom potting tla. Slično kao i gore navedene upute, 4. inch je dubina na kojoj je ljiljan gomolja mora biti posađeno. Nakon toga, prožeti tla s toplom vodom. Do prvi pucati pojavi, bolje je zadržati lonac u toploj, sjenovitim spot. Postepeno, neka biljka biti izloženi sunčano mjesto. Tijekom vegetacije, držati lonac ravnomjerno vlažne.
Calla Ljiljani Care
Evo nekoliko savjeta o calla ljiljan skrb koju svibanj naći korisne rasti zdrave ljiljane. Calla ljiljane su žedni cvjetnica i nemaju tolerancije za sušnih razdoblja. Redovito zalijevanje je potrebno za njih da budu u dobroj formi. Međutim, ako to nije moguće na vrtlar kraja, onda je poželjno da biljka ljiljanima blizu ribnjak; ne umjetno jednom iako. Dolazeći na prehranu dio, dvomjesečni redovita prehrana raspored, radi najbolje za biljke pomoći im cvatu sve vrijeme. Koristite tekuće gnojivo u vodu ili kompost u tlu. Morate paziti na opasnosti od pretjeranog hranjenja. Znakovi uključuju izgorio lista rubova, što je očigledan reperkusija zbog visok sadržaj azota.
Smisao i Ljiljani Uses of Calla
Calla ljiljan značenje je povezana s vjenčanja i čudno, čak i sa pogrebima. Calla ljiljane vjenčani buketi simboliziraju elemente braka i čistoće. To je zbog njihove izvorne bijela boja, i truba kao što su oblik, što opet prikazuje ženu. Stoga, calla ljiljan vjenčani buketi su popularne u vjenčanja cijelom. U odnosu na pogrebima, ovi ljiljani se kandidirati za ponovno rođenje i uskrsnuće. To ih čini popularan izbor za pogrebnih aranžmana i za sadnju u grobljima.; Pročitajte više na:; Calla Lily Centerpieces; Calla Lily vjenčanje pozivnice; Calla ljiljanima wedding centerpieces su također veliki hit među većina ljudi. Bilo zašto ne bi ih biti? The vitki izgrađen postrojenja complimented strane gorgeously obliku cvijeće dodaje toplinu i karakter okolnim. Prije nego što sam zaključiti, morate također vježba oprezom s tim biljkama jer su oni poznati da se otrovno when ingested. Tako watch out za djecu i kućne ljubimce.

No comments:

Post a Comment