Friday 30 September 2011

Krivotvorenje kazne

Vjerojatno će biti jedna od posljednjih stvari koju smo ikad željeli da se dogodi uz nas, ili je vjerojatno nikad. Oba, da je žrtva krivotvorenja isprava i da će biti osuđeni za pokušaj krivotvorenja. Krivotvorenje kaznu u SAD-u može biti jako hladno i da će vas ostaviti umanjena za ostatak svog života sa falsifikat pečata na vas.
Što je prijevara?
Krivotvorenje je kazneno djelo u kojem se osoba tereti za mijenjanje ili lažno izradu off spisi na štetu drugog čovjeka pravo, u svrhu prijevare ili prijevare. Ovdje, pisanje znači Potvrde, uvjerenja, javnih zapisa ili važne dokumente. Krivotvorenja mogu biti stupnja prekršajnih i prijestup. Postoji specifičan oblik kazne. Stupanj kazne uvelike ovisi o financijskim vrijednost uključeni u pokušaju krivotvorenja. Postoje mnoge vrste krivotvorenje te su podvrgnuti kažnjavanju statutima koje donosi nacionalnih i državnih zakonodavna tijela. Malo je falsifikat primjerima su potpisivanje druge osobe ime ček, potvrđujući ček ime primatelja bez njegovog znanja, uzimajući lažna pisma ponašanja, računima, itd.
Uttery krivotvorina je tip krivotvorina u kojoj osoba prolazi lažiranu dokument kao izvorni za osobni dobitak. Čak ako osoba ne onaj tko izvorno je krivotvorio isprave, on / ona još uvijek će se smatrati kao osuđenik. Ako dogoditi proizvoditi lažnih dokumente ili pisanje za razloga defrauding osobe ili organizacije, ćete biti postavlja kriv i to je smatra krivično djelo. Ako bude osuđen, osuđenik može biti odgovoran za kaznu zatvora, čije trajanje ne može biti specificiran because Magreb uvelike ovisi o prirodi djela, uključujući i da li postoji stvarni namjerom da vara i financijske vrijednost pokušaja krivotvorenja. Ukoliko je osoba uhićena zbog potpune krivotvorine, najbolje je da se iskusni pravnik koji su uključeni, što bi u najboljoj poziciji da vas za pravni savjet.
Krivotvorenje kazne ili kazne
Krivotvorenje je kazneno djelo u SAD-u, bez obzira na oblik krivotvorenje vam pokušati pokušaj. Svaka država u SAD ima svoje vlastite zakone za falsifikat. Ovisno o državi, osoba optuženih krivnje bit će kažnjeni. Kazna za krivotvorina može biti zatvora za godinu ili županije zatvor ili državnih zatvora. Ovisno kako je slučaj donosi sudac, može se smatrati krivično djelo ili prekršaj. Krivotvorenje kazne ovisi o količini novca uključeni u pokušaju krivotvorenja. Također, važno je, ako ste bili osuđeni prije u slučaju slične ili na drugi način.
Biti kriv, osoba treba imati namjere varanja ili defrauding. Falsifikat osoba pokuša kad je čini krivotvorenim dokumentima koji su od pravnog značaja ili je uključen u mijenjanje originalnog djela. Ako je na nacionalnoj razini is krivotvorina počinili, a zatim slučaju dolazi pod sud SAD-a nadležnost. Sljedeći su nekoliko spisa pravni značaj koji su kovani. ; Stock Certifikati; obveznice; Money naloge; Provjerava; Deeds; Hipoteke; obveznica Bilješke; Wills i Ugovori; Suda Seals; Identitet Krađa dokumenti; Korporativno dokumenti; Ne mislim ću trebati spomenuti zašto ljudi koriste krivotvorenih dokumenata iu što interesima. Međutim, samo da ga spomenuti, postoji svibanj biti iz različitih razloga kao da se novac od tuđe obveznice, pokazati je osoba dobrog karaktera, da se dobije od volje, itd. Ako ste svjesni dokumenti ste imati se gradat i još uvijek pokušavaju ga koristiti, onda ste još uvijek smatraju kriv (što je vrlo očito). Vi ćete biti odgovoran za kaznu na temelju Financijska vrijednost krivotvorenih dokumenata i koliko ti bi stekli pokušaja krivotvorenja. Krađu identiteta kazna i provjerite krivotvorenje kazne mogu biti jednako teške. Krivotvorina kazna u Teksasu također ovisi o stupnju krivično djelo.
Milijuni dolara su izgubljeni svake godine u SAD-u zbog pokušaja krivotvorina. Falsifikat pokušaj poziva za teške krivotvorenje kazne. Smatra se vrlo kažnjivo djelo. Osoba osuđena za falsifikovanje suočava s određenim zatvora zajedno s dobivanjem kaznenog rekord, oduzimanje imovine i restitucije. U SAD-u, krivo se tumači na temelju tri osnovna djela i oni su namjeru da vara, lažno odluka i pisanja.

No comments:

Post a Comment