Wednesday 7 September 2011

Vanjski Ljetne aktivnosti

Kajak, canoing, rock climbing, kamp, ​​jedrenje na dasci, trekking, letterboxing, ribolov, rafting, itd. su svi veliki otvoreni ljeto aktivnosti za djecu. No, to nije uvijek moguće odvojiti vremena za takve aktivnosti. Katkada te pravedan imati ujutro ili samo navečer s djecom prije nego što glavu za poslovno putovanje i pitam se kako bi ga sjećanju i vrijedno. Djeca se uvijek čini da se u potrazi za različite stvari koje treba učiniti u ljeto. Ovdje su neke otvoreni ljetne aktivnosti koje možete carryout u vlastitom dvorištu i imaju velik vrijeme sa svojom djecom.
Zabava Vanjski Ljetne aktivnosti za djecu
Vodeni pištolj rata, ako doista želite potaknuti uzbuđenje i smijeh na toplom ljetnom ujutro, ići u dućan s igračkama i donijeti doma neki super oružje pljusak vode. Čak i redovito pištolj vode će biti u redu, ako ne možete naći super oružje pljusak vode. Igranje zamrzavanje igre s vodom topova je puno zabave. Osoba s vodom pištolj pošprica vode mlaz na jednu osobu, koji je tada zaledi u mjestu s njegovim ili njezinim rukama ispružena širok. This smrznute osoba može biti oslobođena samo ako je druga osoba ide pod svoje ispruženom mišicom. Ideja je da su svi ljudi zamrznuti. Možete također mogao dobiti super ispijanje pištolj za svaku osobu, a zatim udružiti u borbi protiv protivnika s vodom topova.
Postaviti šator u dvorištu, savršen način da razvesele svoju djecu prije odlaska na poslovni put sljedeći dan je vlasništvo campout u dvorištu. To je uzbudljivo za djecu žuriti i dobiti sve potrepštine koje su im potrebne za pretvaranje dvorištu u kamp. Pitch šator i dobiti svoj vrećama za spavanje vani. Okupiti neke drvo za logorska vatra i nositi po nekom marshmallows za večer pod zvijezdama. Nabavite svoju gitaru i bubnjeve i igrati nekoliko kamp pjesama za djecu. Onda nakon prekrasno vrijeme pjevamo zajedno i razgovor, svatko može pogoditi vrećice za spavanje. To je divno vidjeti kako netko jednostavno dvorištu može pretvoriti u poprište zabave i uzbuđenja.
Vanjski platnu; Djeca vole boje i naravno nered! Spajanjem tih dvaju će vam zabavno, zabavnih ljetnih večeri. Hang stari običan list na clothesline u dvorištu. Sada se iz neke lijepe boce akrilnim bojama, stare ladice i kantu vode. Recite djeci da im je potrebno da se bojite velikih platna koriste samo svoje ruke i prste. No četke dopušteno! To je kao puno zabave da se bojite list za samo jedan umakanjem ruke u bojama. Budući da djeca neće moći doći do gornjeg dijela platna, morat ćete ih nositi i neka ih dobiti njihove boje otisaka tamo kao dobro. Možete se također može dati svoje djece some lišća, grana i kamenja boje s kao dobro. Onda neka list suho i spremite je. Ćete cijeniti ovo vrijeme, čak i godinama kasnije.
Spužva Water Game, a to jednostavno igra je puno zabave na toplim ljetom dana. Dovoljno je uzeti neke spužve i kadu vode i izašli u dvorište. Mjesto kada napuni s vodom u središtu dvorišta. Sada dati četiri-pet komada spužva za svakog člana obitelji. Reci im da je ideja za natapanje spužvu u vodu iz kade u centru i to je cilj u svakom članu obitelji. Ubrzo si komade spužve imbibed s vodom bacili se diljem dvorištu. Ako imate prskalice u dvorištu, uključite ih, kao što su dodati sve uzbuđenja i zabave. Ukoliko želite možete se također može dobiti neki vodenim balonima, koji su također u velikom ljeta.
Vrsta i složenost otvorenom ljetne aktivnosti će varirati ovisno o dobnoj skupini od djece. Primjerice, u ljeto aktivnosti za djecu će biti drugačiji od onih u organizaciji za mlade. Ljetne aktivnosti začinio ljetni odmor djece i držati ih zauzet.

No comments:

Post a Comment