Wednesday 28 September 2011

Pokloni za nju

Prigodni ili bez posebne prigode, gifting svoju djevojku na redovnoj osnovi je nepisano pravilo svakog odnosa! Svaka djevojka voli biti tretirana posebno, i davanje poklon svaki sada i onda je jedan način da se to radi! Vi ne trebate snimiti rupu u svoj džep svaki put, male darove također može učiniti! No, razmišljanje o darovima svaki sada i onda stvarno mogu biti teško. Međutim, ne morate brinuti o tome što je ovaj članak će vam dati mnogo ideja dobre darove za nju. Svi ti darovi će sigurno napraviti joj osmijeh!
Domaći rođendanski poklon Ideje za nju
A djevojka nikad ne očekuje ručno ili domaće dar od svog dečka, gifting joj domaći dar će joj ugodno iznenađenje!
Doručak u krevetu: Svaka djevojka sanja njezin dečko ju probudila s doručkom u krevetu! Ako još niste to učinili, to napraviti na svoj sljedeći rođendan. Ako je moguće kuhati sami, samo ima jednostavan izbornik svježeg soka od naranče, kajgana i kruh maslac. Zapamtite, prezentacija je važniji od stvarnog doručak, pa ne zaboravite staviti svježe ruže uz hranu! Ona će ne samo zapamtiti ovaj sladak poklon za nju, ali i hvaliti se o tome cijelog svog života!
Umirujuće Poklon: Ovo je jedan od najromantičnijih poklona za nju. Jednog dana kad dođe kući umoran, njezino iznenađenje, dajući joj opuštajuća masaža čokoladom! No, prije toga učiniti testiranje masažu vještine, kao što ste možda trebati malo treninga za davanje nježnu masažu. Danas ste dobili gotove setove masažu u tržištu, tako da ne morate brinuti o stvarima koji su potrebni za masažu. Vaša djevojka je siguran da će dirnuti ovom promišljena gesta.
Romantični Karta: Ovo je jedan od najboljih Valentinovo pokloni za nju. Ideja je da se naznačiti obris karte, a vrhunac svih važnih mjesta vašeg odnosa, kao i mjesto svog prvog dana, mjesto gdje ćete poljubio svoju prvu, i sl. Ukrasite karta na način koji želite. Možete čak napisati mali komentar pod svakom označenom mjestu, u potpunom formalni jezik! Ona je siguran da taj dar ljubavi!
Rođendan Pokloni za nju
Ako njezin rođendan je jedva dva ili tri dana daleko, domaći su darove ne koristi za vas. Sljedeći gotova rođendan pokloni za nju može pomoći umjesto.
Obilazak grada: vožnja od grada zvuči dosadno dar? Pa, to je zapravo jedan avanturistički dar ideja jer vožnja nije uobičajena automobila ili vožnja u kočiji, ali helikopter vožnju! Uzmi joj na cijelom obilazak grada na početku joj je rođendan! Možete čak planirati vožnja na ponoć, to će biti više romantičnih!
Poklon Košarica: Ako niste u mogućnosti da mislim o jednoj savršeni dar, dar možete joj mnogo malih darova umjesto. Dodati stvari poput kozmetike, čokolade, mekom igračke, CD njene omiljene pjesme itd., ovisno o njezinim interesima. Ako je to rođendanski dar, možete dodati točan broj poklona kao i njezinu dob! To bi moglo biti teško pronaći da mnoge velike darove kao svoju dob, tako da možete dodati neki mali, ali značajan, stvari kao cvijet, ključ lanac, mala vrećica itd. Dodavanjem još nekoliko stvari kao što je Bluetooth uređaj, stručni rad torbu i sl. ., ovaj poklon košara može biti pretvorena u jedan od najboljih poklona diplomiranja za nju!
Cijeli dan: Kao i sve ostale djevojke, ako vaša djevojka pritužbe previše o vama, ne dajući joj dovoljno vremena, ovo je savršen poklon za nju. Provedite cijeli dan s njom, učiniti sve stvari koje ona voli, ali ne pitajući joj što bi voljela raditi. Ti bi mogao ići na kupovinu nakon čega slijedi ručak, a zatim romantičan film, malo kvalitetnog vremena na mjestu gdje si je susreo po prvi put, itd. Kraj dana s klasičnim svijeće zapaljene večeru. Znam da ovo zvuči malo previše, ali to joj mali dar na kraju! Još jedan jeftin par naušnica može učiniti. Ona će blago ovaj dan zauvijek!
To su neke od najboljih darova za nju. Pored ovih, personalizirane poklone za svoje kao obećanje prsten s ugraviranim njezino ime, šalicu za kavu sa svojim fotografijama također može dati. Da li dar ovi pokloni, bez svaku prigodu, a zatim vidjeti čarobne transformacije u njoj, će te proglasiti kao najbolji dečko ikad!

No comments:

Post a Comment