Friday 2 September 2011

Vanjski tuš dizajni

Suprotno uvriježenom mišljenju, vanjski tuševi nisu rezervirane za pliš hotelima i turističkim naseljima. Možete imati svoj vlastiti vrlo vanjski tuš kod kuće, da spere pijesak i prljavština nakon plivati ​​ili samo da se osjećaju u blizini prirode. Tuširanje otvorenom u prirodi mogu biti uzbudljivo i postoje mnogi vanjski tuš dizajna i stilova koje možete izabrati iz. Tuš na otvorenom općenito je izgrađen u dvorištu i uglavnom je napravljen od prirodnih materijala. Ako ste željela da se vanjski tuš kabinom u svoj dom, prvo odlučiti o razini privatnosti trebate u svoj tuš dizajn. Za ljude koji žive u velikim izolirane domove, u kojima ne postoji pitanje nosat susjeda peeking kroz, privatnost nije problem. Ali vas će zahtijevati nekakav privatnosti ekrana, ili vrata u vanjski tuš dizajna, ako imate susjede koji žive u neposrednoj blizini. Ako razmišljate tome kako izgraditi jedan vanjski tuš, ovdje su neke vanjski tuš dizajna.
Vanjski tuš Design Ideje
Jedan od najboljih, ali jednostavno vanjski tuš dizajna je da se odluče za tuš koji je konstruiran iz Redwood. Pravokutno priloženom Redwood tuš s dijelom otvoren krov, daje pravo na privatnost iznos. The štala tuš mogu biti velike ili male kako želite, s inox kukama instaliran za vješanje odjeće. Konstruirati krov rešetke i instalirati na vaše tuš kućišta. Srednja vanjska tikovine ručnika stalak ili tikovina tuš klupu, smješteni unutar tuš kabinom bi savršeno nadopunjuju Rustikalna i jednostavan dizajn tuš.
Vanjski dizajn tuš ne bi trebao biti poput vašeg unutarnjeg hoda u tuš enclosures. Vanjski dizajn tuš treba biti takav da mješavina savršeno s krajolikom i ne isticati se kao bolan palac. To je najbolje držati designs jednostavan i koristiti prirodne materijale koji će raditi dobro sa svojim vrtu ili dvorištu. Koristite materijale poput šljunka, škriljevac, kamenje, bambus i drvo koliko god je to moguće i kloniti aluminijuma, pločice i čelika. Veliki vanjski tuš dizajn je izgraditi otvoreni tuš s backsplash of škriljevca i izbočene strane zida je okruglog kamenja rijeke. To je vrlo prirodno izgleda tuš dizajn i je super za ljude koji žive u kućama plaže. Ipak, ovaj vanjski dizajn tuš ne daje nikakvu privatnost i kao takav je pogodan za ljude koji imaju velike svojstva bez susjedi koji žive okolo. Također možete koristiti prirodne oblutke na zidovima kako bi ga potpuno prirodni izgled.
Postoje mnogi vanjski tuš dizajna izbor za ljude koji želju da imaju malo privatnosti, a uzimajući kupka na otvorenom. Staklene tuš blok dizajna rade jako dobro na otvorenom, poput stakla blokovi su čvrsti i jednostavno održavanje. Instalacija tuš kabina izrađena od prozirnog stakla ili stakla u boji blokova blokove. Iako, staklo blokovi nisu prirodnih materijala, oni još uvijek daju odličan privatnost. Možete također instalirati aluminija ekrana koje su proziran klikeri suspendiran na njega, napraviti vitraž učinak. Ako ste na proračun, a zahtijevaju tuš Razdjelnik koji je jeftin, onda samo pričvrstiti zakrivljenu zavjese štap na zidu i objesiti vodootporan običaj tuš zavjese na njega. Zavjesa se može izvući kad tuš je ne koristite.
To su bili neki vanjski tuš dizajna savjete. Planovi za vanjski tuš dizajn bi trebao biti je napravio u dogovoru sa vodoinstalateri, kao i odgovarajuće odvodnje, kao i topla voda su osnovni zahtjevi. Upotrijebljenom materijalu za izgradnju vanjske tuševe bi trebao biti otporan na plijesni i truljenje te bi trebao biti jednostavan za održavanje. Sada kada znate kako instalirati vanjski tuš, možete doći do dobre vanjski tuš dizajne za vaš dom.

No comments:

Post a Comment