Monday 19 September 2011

Podovi za Podrumima that smočiti

Pitajući se što je najbolje podnice za podrum? Pa, to je svakako teška odluka jer morate tražiti podnice mogućnost da ne samo ide dobro s svom podrumu interijera ali dobro radi u vlaznoj okolini od podruma. Odabir odgovarajuće podnice za vaš podrum može biti posebno teška. Vi sigurno trebate napraviti je malo istraživanja kako bi na dobro informirane odluke. Pitate zašto podruma navlaži ili potopljena? Zbog izravnog kontakta između podrumu je beton pod kat, voda dospije kroz pukotine u betonu i oštećuje podrumu podnice. Prisustvo vlagu i dovodi do rast plijesni i plijesni, a to može štetiti zdravlju onih koji su koristeći prostor u pogrešnom način. To je, dakle, važno čini sigurni da nema pukotina u betonu, tako da se podnice je zaštićena od vlage. Evo neke informacije o tome kako utvrditi je li vaš podrum je zaštićena od vlage i neki savjet o podovi za podrumima da dobijete mokro.
Kako to ček tvoj Podrum za vlagu, prije nego što izgleda u najboljem podnice opcije za podrum, morate provjeriti da li suterenu je zaštićen od vlage. Za to, možete konzultirati stručnjaka podnice. Ako imate planove podrumu doradu ili podrum pregradnja, kako bi ga pretvorili u livable prostor, morate pobrinite se da vaš suterenu je zapečaćena protiv vlage. Trošenje Imagine sav onaj novac na drvenih podova, samo da ga pronaći uzimajući oštećen zbog vlage. Ako nisu previše ljut na raspisivanje podovi stručnjaka, možete provjeriti podrumu za vlagu na svoju vlastitu. Morate uzeti jedan komad nepropusne plastične i stavite ga na beton i trake ga u takav način da nema zrak može proći kroz njega. Provjerite nakon 24 sata, ako primijetite bilo kakve vlage na donjoj plastične lima, možda ćete trebati pogledati u podrumu hidroizolacija. Ako to ne učinite, prisutnost vlage u betonu će učiniti svoj put kroz pukotine i oslabiti i oštetiti ljepilo podrumu podnice.
Podovi opcije za podrum koji dobiva mokro, Koja je najbolja podnice, za podrumima da dobijete mokro? Prije nego potražite podnice mogućnosti, morate pokušati shvatiti uzroke vlage u podrumu. Mnogo puta, to bi mogao čak biti uzrokovano zbog lošeg planiranja od strane arhitekta. If podrumu odvode nalaze na pogrešnim mjestima, možete pozvati izvođača i imaju kanalizaciju premješteno i podrum kata niveliraju. Ponekad, nakon što je sump pumpa instalirana može također dokazati koristan. Uglavnom, ovisno o uzroku vlažnosti, te mogao probati i druge mogućnosti, poput korištenja para straže, polietilen list ili podrumu sušila. Nakon što riješiti ovaj problem vlage hidroizolacija, možete provjeriti razne podrumu mogućnosti podove.
Dobro, ako niste stvarno ljut na pregradnja u podrum, možete držati cement ili betonske podove. Beton je najbolje podnice za podrume da dobijete mokro. Samo beton zatvorenoj i tretirane s hidroizolacijska spoj. Također možete imati to lakirani ili obojeni kako bi izgledao bolje. Stenciling and promašaj završi također mogao biti odjavljena. Možete također mogli staviti tepih preko njega. Druge uobičajene vrste podova koji se koriste u podrumima uključuju keramičke pločica podnice, projektirana Parket, laminata i tepiha. Ako postoji blagi vlage kojim se upravlja pomoću sušila i na druge načine, svakako mogli probati keramičke pločice ili porculana. Izbor podnice mora biti donesena nakon odlučivanja kako želite koristiti svoj podrum. If klime vašoj regiji čini podrum vlažan ili vrlo vlažan, to bi bilo dobro da imaju betonske podove. If je vlaga nije previše, možete imati tvrdo projektirana podnice. Slojevite struktura napravio koristeći nekoliko tvrdog materijala sigurno će odoljeti promjena u vlažnosti na bolji nacin od drvenih podova. Još jedna opcija bi bila da koriste laminata. Drvo je treated a ima i aluminum premaz that ga štiti od ogrebotina or bojenje. To bi moglo izgledati dobro, ali nije pogodan za podrum s visokim razinama vlažnosti. Mora se koristiti samo ako je vlaga je problem rješavati. Dakle, najbolja opcija za podove za podrum koji dobiva mokro je betonske podove.
Dakle, ovo je neke informacije na podnice za podrume da dobijete mokro. Ako planirate da biste dobili tvoj podrum remodeled, pobrinite se da se konzultirati specijaliste podnice. Nadamo se da ćete naći ove informacije na podnice za mokrom podrumu koristan.

No comments:

Post a Comment