Wednesday 14 September 2011

Coneflower sorti

Ime coneflower se obično koristi u odnosu s cvjetnica rodova viz., Dracopis, Rudbeckia, Echinacea i Ratibida. Postoji međutim, mnogo više rodova koje se mogu grupirati pod coneflower. The coneflower sorte uglavnom pripadaju rodu, ehinacee opisane su u sljedećim stavcima.
Različite Coneflower sorti
Ovdje je popis biljke cvjetnice koje su pogodne za vrtlarstvo zbog lakoća s kojom oni mogu biti kultivirani. Odabirom coneflower sorte od onih koje je navedeno u nastavku, može se ukrasiti vrt s raznobojnim cvjetovima. Coneflower skrb u usporedbi s drugim cvjetnice sorti je malo lako. Jedan stoga treba, koristiti ove cvijeće za njihovu vrtove.
Echinacea purpurea 'Bright Star': latice ovog coneflower imaju dvije nijanse tj. kesten ljubičasto (tamno), u blizini centra, dok purpurno roza na rubovima. Središnja konusa je cvijet šiljat and bakreno-smeđe u boji. The cvjetanje sezona svijetla zvijezda i dalje dva mjeseca, odnosno srpnju i kolovozu.
Echinacea 'Nakon Midnight': Ovaj Echinacea raznolikost proizvodi ljubičasto-crvena cvijeće koje imaju širok latice. Tuljci od njih cvijeće su crno-crveni u boji. Rasipan odvojak 'Nakon Midnight' ga čini savršenim postrojenja za kontejnere. Plavo-zelena i ljubičasta lišće-crvene latice ovog coneflower su dobre za potrebe prezentacije. Echinacea 'Nakon ponoći' proizvodi cvijeće u mjesecima srpnja i kolovoza. Informacije o blijedo ljubičasta coneflower može se naći u ovom članku.
Rudbeckia fulgida 'Goldsturm': to je jedan od coneflower sorte koje se smatra da biti dobar za masu sadnja. Biljke od 'Goldstrum' sorte proizvodi tratinčice sa zlatnim-narančastim laticama i smeđe kukova. The Goldstrum raznolikost uglavnom koriste za masovna sadnja uz ukrasne trave. Cvatnja sezona se nastavlja od sredine ljeta pasti. Prosječna vlage dovoljno za pravilan rast ove coneflower, ona može rasti dobro u oba glina i pjeskovito tlo. Blooming vrijeme može povećati uklanjanjem izblijedjele cvijeće na regularnoj osnovi.
Echinacea purpurea 'Doubledecker': The Doubledecker je zapravo na dva kata cvijeće, a cvijet je na dva kata u smislu da ružičasto-rumeni latice su na dnu, dok su kraće latice postavljeni na gornji dio konusa. Cvijeće ove biljke procvat u ljetne sezone. Jedna treba umu da su dvoredni cvijeće proizvedena samo iz drugi godine; u prvoj godini, biljka međutim, proizvodi pojedinačnih cvjetova.
Echinaceu "Žar ptica": Cvijeće od 'Firebird' su crveno-narančaste laticama and pognutost dolje. Konus je crno obojena. Kao što ime sugerira, "Firebird 'donosi u puno energije i potpuno mijenja izgled dosadnog izgleda vrt.
Miomirisni Angel: The mirisno cvijeće ove sorte su bijele boje. Ovaj coneflower raznolikost dobro uklapa među svim drugim višegodišnje biljke u vrtu. Amidst the different colors of flowers in jedan garden, white color of Fragrant Angels is soothing to the eyes. Latice ovog cvijeta su raspoređeni u preklapanja uzorak i njihovih membrana je zlatno žute boje.
Echinaceu "Tiki Torch ': The' Tiki Torch 'sorte proizvodi jarko narančasta cvijeće. Može se vidjeti da su cvjeta proizvedene na uspravno proizlazi da granaju izdašno. Cvatnja sezona nastavlja se od ljeta do kraja jeseni. Svijetle narančasta cvijeće 'Tiki Baklja' može koristiti kao žarišne točke u vrtu.
Opis coneflower sorti iznesene u članku, trebali bi pomoći u odabiru odgovarajućeg jedan za vrtove. Različite vrste coneflowers opisan u članku treba obavijestiti čitatelje o njihovom izgledu, a procvjeta sezone.

No comments:

Post a Comment