Friday 9 September 2011

Kako instalirati Vinyl Siding

Instaliranje vinil prilaženje je dobar izbor jer je puno jeftinije više od drvenih prilaženje i ona je također jednostavan za održavanje. Koristi se kao vanjski obloge u kućama i koristi se za ukras i weatherproofing. Najbolji dio o vinil prilaženje je da ne zahtijevaju usluge profesionalne kako bi ga instalirali, kao što možete učiniti sami. Vinyl sidings dolaze u različitim bojama kako bi se slagala uz kuću boja i većina vinil sidings dolaze s doživotnim jamstvom. Uz pravilnu planiranje, pravi alat i prilaženje vinil DIY Vodič za instalaciju, možete naučiti kako instalirati vinil sidings. Ovdje ćemo vam reći kako instalirati vinil prilaženje.
Kako instalirati Vinyl Siding oko prozora
Ovdje ćemo vas voditi korak po korak kako instalirati vinil prilaženje oko prozora. Prije nego što naučiti kako instalirati vinil prilaženje, trebali biste imati pravo alata za projekt. Najvažniji alat za instaliranje vinil prilaženje je otključavanje alat se zove zip alata. Zip alat je potrebno za uklanjanje ili zamjenu vinil prilaženje što je staro ili oštećen. Sada prvi korak u instalaciji vinil prilaženje je pripremiti površinu na kojoj ćete priložite sporedni kolosjek. Očistite površinu zida koji na sporedni kolosjek se u prilogu i pobrinite se da nema prljavštine i prljavština. Ako postoje pukotine ili rupe na zidu, onda bi ih popravio prije nastavka. Hidroizolacija bi trebalo biti učinjeno da instalirate zgradi papira po zidovima. Hidroizolacija zida je vrlo važno jer vlaga može napraviti warp vinil prilaženje i dobiti oštećena.
Dalje, kupiti 10-inčnim roll aluminija i izrezati ga na 5-inčnim trake. Ljepilo trake na vrhu i strane prozora. To će pomoći da se izravne vodom na prednjoj strani za jednostavno sporedni kolosjek drenažu. To je poznato kao treperi prozor. Nakon što su učinili instaliranje aluminijske trake, sljedeći korak o tome kako instalirati vinil prilaženje je smanjiti dio J-vinil prilaženje kanal koji je 2 cm duži od širine prozora. Označi vinil sporedni kolosijek, 1-inčni iz svake kraj s komunalnih nož i zamotati prozor s sporedni kolosijek. Započnite instaliranja vinil prilaženje na donjoj polovici prozora. Da biste instalirali vinil prilaženje, stavite ga ispod prozora i ostaviti dodatni ¼-inčni jaz na svakoj strani za proširenje. Sad noktiju vinil prilaženje na svoje mjesto, pazeći da ne vozite nokte u potpunosti u. Mjera i izrezati druge dijelove vinil prilaženje za gornjem dijelu prozora i njegove strane i popraviti ih na isti način.
Kako instalirati Vinyl Siding Over Brick
Nakon što je dosadno opeke ili kamenih zidova je velika glavobolja kao što je teško instalirati išta iznad njene površine. Međutim, moguće je napraviti instalaciju vinil prilaženje over cigle. Ovdje ćemo vas o tome kako instalirati vinil prilaženje preko cigle. Prvi korak je mjerenje površine na koje želite instalirati vinilni sporedni kolosjek i zapisati svoje dužine, širine i visine. Nakon što ste svoj mjerenja, vinil prilaženje kupnju na boju po vašem izboru i kupnji krzna potporu i 1 ½ inch drveni trake za svoj projekt. Sada instalirati prevlaka na potporu cigla zidu izravno pomoću betonskih vijcima i čavlima i prostora da ih oko 12 inches apart. Nail 1 ½ inch guste drvo trake preko krzna podlogu, a zatim nokat sporedni kolosjek vinil preko njega.
To je sve o tome kako instalirati vinil prilaženje. Postoje mnoge vrste vinil prilaženje, kao i mnogo različitih vinil prilaženje boja koje možete birati. Vinyl sidings su izdržljivi i troškovno učinkovite i ako slijedite savjete o instalaciji vinil prilaženje precizno, možete imati lijepe sporedni kolosijek koji će trajati dugo vremena.

No comments:

Post a Comment