Monday 19 September 2011

Custom hodati u Tuševi

Dodavanje tuš na svoju kupaonicu? Planiranje enclosure tuš, tuš kabinom ili hodati u tuš kabinom? Pa, ako niste nalaz o ideji uvođenja tih konfekcijski kupatilo tuš dizajna mnogo zanimljivo, sve što možete učiniti je otići za prilagođene tuš. Custom hoda u tuš veliki su način da se prostor tuš dizajnirani prema Vašem izboru. Šetnja u tuš može biti dizajniran na razne načine ili teme. S prilagođenim hodati u tuš možete imati potpuno jedinstven doživljaj kupanja. Pitate se što su prilagođeni hodati u tuš ideje? Evo nekoliko koje morate proći projektiranje Vaše tuš prostor.
Ideje o Custom Šetnja u tuš
Plan dizajna; Započnite planiranje dizajn na papiru. Možete uzeti u obzir različitih oblika i veličina za ovaj tuš. Poput površine ne moraju biti pravokutni ili kvadratni kao i obično. Wave u obliku tave su vrlo popularni, ali možete se odlučiti za neki drugi dizajner oblika. Također, oblici Vrata se mogu čuvati dizajner na gornjem rubu. Nakon mokrom sobu ili samo dodao particiju ploče, vlasništvo hodati u tuš bez vrata, a mnogo više kao opcija može se smatrati. Ako planirate da se vrata, a zatim osim odabira materijala, možete odabrati da li će biti klizna, sklopiva, jednostruke ili dvostruke vrata. Nakon što je transparentni ili matirano staklo na vratima je vrlo popularan tuš dizajn ideje. Slijedeći plan koji zid se koristiti za glavu tuša. Hoće li to biti zidni ili plafonu? Kiša tuš glave je najbolje koristiti ako se opredjeljuju za jedan plafonu glavu tuša. Opet ono što su drugi fixtures da ćete biti dodajući i gdje oni mogu biti postavljeni treba biti odlučeno.
Luksuzni Fixtures, dok mislite da imaju običaj hodati u tuš, postoji niz mogućnosti u smislu kupka fixtures da možete dodati u ovom svemiru. Ako imate malu tuš staje, mogućnosti dodavanja kupka fixtures znatno su ograničene. Samo ti koji redovito tuš panel pruža se dodaju najčešće u tim. S prilagođenim hoda u tuševi, možete pretvoriti vaše tuš u opuštajući i luksuzan prostor. Kao što je spomenuto, ići za glavu oborina tuš u slučaju da imate dovoljno velik tuš. Power tuševi, kao što ime sugerira nudi snažan i jači sprej na vašem tijelu. Provjerite jeste li toplom i hladnom vodom. Uz visoke end ploče nude tijela mlaznice za masažu, extra dizne na različitim zidovima, koji sprej vode na vaše tijelo iz raznih kutova. Također morate dobiti ručni tuš instaliran što je prilično bitno. Takve tuš čvora su sigurni da vam dati zadovoljavajuće iskustvo.
Sprucing Gore Tuš Decor, dok imate sve osnove spremni, svoje vrijeme za dotjerati se običaj hodati u tuševima. Možete imati bogatu zidne i podne pločice instaliran na vašem običaj hodati u tuš dizajn. Osim pločice, možete hodati u tuševima s sjedećih mjesta s granitnim ili mramornim vrhu. Nakon što je mozaik uzorak na zidu žarišna je velik ideja spicing do prilagođeni hodati u tuš. Također, dodajući svjež i elegantan tuš sjenila za prozor će dati završni dodir na tom području. Možete uzeti u obzir da vitraja za vrata, a prozor. Također imaju fancy LED rasvjeta unutar tuš području je velika ideja.
Custom hodati u tuševi su najbolji način da tuš područje vašeg ukusa. To je sve o dodavanju elementima po vašem izboru i dobivanje najbolje kupanje iskustvo ikad. Sa staklenim policama postavljaju jedna iznad druge u kutu, možete staviti sve bitne unutar ovog hodati u tuš enclosures. Pljusak svoje omiljene mirise, igra soft glazbe i uključite tuš ručice?

No comments:

Post a Comment