Friday 23 September 2011

Različite pozivnice za vjenčanje

To je kao sivilo vidjeti iste stare pozivnice za vjenčanje svaki put kad netko udaju. Postoji nekoliko zanimljiv i drugaciji wedding pozivnicu ideje i wordings da se može usvojiti za vjenčanja. Koristeći vlastite kreativnosti, može doći do različitih dizajna wedding pozivnice koje će dobiti sve goste uzbuđen za vaše vjenčanje. Uostalom pozivnice za vjenčanje su zavjese raisers velike svadba dan i dobro učinio i jedinstvena kartica će uvijek izazvati uzbuđenje u zraku.
Različite pozivnice za vjenčanje Ideje
Foto Pozivnice, poseban osobni dodir za Vaše vjenčanje pozivnice je prekrasan način da se Vaše vjenčanje pozivnice stand out od ostatka. Fotografija par može postati pozadinu poziv. Možete imati pojedinosti vjenčanja ili napisan na stranu ili na kartice je osmišljen u obliku knjige i tiskane iznutra. Korištenje crno-bijele fotografije za vjenčanja također daju jedinstvenu privlačnost. Ako je odredište vjenčanje, možete imati fotografiju vjenčanja odredišta kao pozadinu za pozvati. To će dobiti dobiva sve oduševljeni mjesto su uzimajući u posjet.
Flip Flop pozivnice, ako imate plaže vjenčanje, onda ste mogli imati lak udarac neuspjeh dizajn poziv, u kojem je kartica u obliku plaže sandale. Poziv kartice je napravljen na takav način da izgleda kao jedan flip skljokati para i kada se otvori, koja čini dvije japanke para. Cool ljeto boje mogu biti izabrani i detalje vjenčanja može pisati unutra. Ovo je inovativni ideja i da će dobiti potpuno gostima usmjerena za plažu vjenčanje. Možete učiniti isto s pozivom kamenica ljuska, s karticom u obliku kao kamenica ljuska.
Pozivnice za rukom nacrtana, mogli su crtani verzije par nacrtana i zatim ispisati na vjenčanje pozivnice. Svadba tema se također može ugraditi u vjenčanje. Na primjer ako je vjenčanje bajka, mogli ste crtića mladenka i mladoženja as Pepeljuga i njen princ ili ako je vjenčanje vino temu koju možete imati crtića par šetnju kroz vinograd ispijanje čaše vina. Opseg je neograničen ovdje. Crtići daju zanimljiv pogled na vjenčanje kartice. Osim toga, koncept je novo i drugačije i definitivno dobiva pozornost ljudi. Čak i ručne wedding pozivnice ideje su super.
Dođite Pozivnice, svici su tradicionalni indijski pozivi kraljevi i kraljice. Te svitke dati vrlo tradicionalnog Apeliram na vaše vjenčanje. Možete imati suvremene oblike pomaknite pozivnice. Primjerice, ako imate gusar theme vjenčanje, možete imati dođite napravio u obliku blago karte pomaknite s pozadinom ili vodenim žigom za karticu se blago karte i detalje vjenčanja jotted na njemu.
Obrnuti Ogledalo Pozivnice: "Ovo su zaista zanimljive i različite pozivnice za vjenčanje. The wordings su napisane u obrnutom redoslijedu i može se čitati samo u ogledalu. Prema tome, kada se osoba prvi je pogled na kartici, on ili ona neće biti u mogućnosti da razumije ništa. Da biste pročitali što im je potrebno to mjesto pred ogledalo i zatim ga čitati u ogledalu. Možete također mogli staviti komad ogledala u svakoj koverti za goste. To se obično intrigira ljude.
Par tih različitih pozivnice za vjenčanje s nekim jedinstvenim i različitim wedding poziv wordings i imaju svoje goste sve spremni za vaše vjenčanje. Jedinstveni suvremene vjenčanje pozivnice su uvijek poštovati. Ponekad male dotakne male stvari kao što su pozivnice može dodati vrijednost i draž vaše vjenčanje. Uostalom, to je tvoj dan vjenčanja, pa zašto ne dati svoje najbolje pucao!

No comments:

Post a Comment